in , ,

Cum să eliminați afișat pe Instagram

Hotswingers Petreceri de swing

Primește o mulțime de mesaje în fiecare zi Instagram și, deoarece sunteți o persoană foarte conștientă de confidențialitate, căutați o soluție care să vă permită să nu anunțați unii utilizatori că le-ați citit mesajele. Cum zici? Este într-adevăr cazul? Atunci știi că ai ajuns la locul potrivit la momentul potrivit.

Dacă vă întrebați cum să eliminați afișat pe Instagram, veți fi fericiți să știți că am câteva soluții în minte care ar putea fi potrivite pentru dvs. În capitolele următoare ale tutorialului meu, de fapt, voi explica în detaliu cum să reușești acest obiectiv, prin utilizarea unor instrumente predefinite ale cunoscutei rețele sociale fotografice.

Acestea fiind spuse, dacă sunteți nerăbdători să aflați mai multe și nu așteptați să începeți, vă invit să stați confortabil și să luați câteva minute de timp liber doar pentru dvs. Urmează să vă explic cum să vă atingeți obiectivul acționând din aplicația Instagram pentru Android și iOS, dar și de pe PC, prin intermediul site-ului oficial al rețelei de socializare și al aplicației sale pentru Windows 10. În acest moment, trebuie doar să vă doresc ai o citire buna!

index

Informații preliminare

Instagram

Înainte să explic cum să eliminați afișat pe Instagram, Trebuie să vă ofer câteva informații preliminare despre aceasta. De fapt, ar trebui să știți că, la momentul redactării acestui ghid, singura soluție oficială pentru a putea face acest lucru este să faceți acest lucru limitați un cont, acționând prin setările rețelei sociale.

Cu toate acestea, trebuie să rețineți că operațiunea în cauză implică diverse limitări în interacțiunile pe care utilizatorul implicat le poate efectua. Acesta din urmă, de fapt, va fi adăugat la lista conturilor restrânse și, în consecință, mesajele sale private, precum și comentariile publicate în postările dvs., vor fi automat filtrate și trebuie aprobate înainte de a fi făcute publice.

Apoi, ceea ce vă interesează cel mai mult în această conjunctură, utilizatorul adăugat la lista de restricții vă va fi ascuns automat Starea de activitate și, prin urmare, pe lângă faptul că nu puteți vedea când sunteți online pe Instagram, nu va putea ști când ați citit mesajele sale. În orice caz, el nu va primi nicio notificare cu privire la starea sa.

Acestea fiind spuse, dacă doriți să puteți ascunde starea de citire a mesajelor de pe Instagram, trebuie doar să continuați să citiți următoarele paragrafe ale acestui ghid al meu, în care vă voi sugera și câteva soluții alterative pe care le puteți pune în aplicare pentru a vă atinge scopul. .

Cum se elimină afișat pe Instagram Direct

După cum am menționat deja, pentru a vă asigura că persoanele cu care discutați pe Instagram nu știu când le citiți mesajele, există mai multe proceduri pe care le puteți pune în aplicare: cea mai eficientă este limitarea unui cont, dar există unele si altii. Prin urmare, urmați instrucțiunile pe care urmează să vi le ofer mai jos, pentru a reuși în intenția pe care v-ați stabilit-o.

Limitați un cont

Limitați contul IG

la limitați un cont pe Instagram puteți acționa prin aplicația Instagram pentru Android sau iOS sau de la computer, prin intermediul site oficial Instagram sau folosind a lui aplicație pentru Windows 10.

Acestea fiind spuse, pentru a porni aplicația cunoscutei rețele de socializare foto sau conectați-vă la site-ul său oficial, pentru a efectua Autentificare în contul tău.

Acum, apasăpictograma lupa situat mai jos în aplicația din Instagram și introduceți motorul de căutare Nume a utilizatorului pe care doriți să îl limitați. Dacă, pe de altă parte, acționați de pe Web sau prin aplicația Instagram pentru Windows 10, consultați motorul de căutare situat în partea de sus, pentru a identifica profilul de utilizator care va fi limitat.

După ce ați făcut acest lucru, apăsați pictograma (…) și, în meniul care vă este arătat, apăsați pe element Limitați contul dvs., pentru a confirma această operație.

Numele conturilor restricționate sunt vizibile în secțiune Setări> Confidențialitate > Cont restricționat. În orice moment, acționând prin această secțiune, puteți elimina restricțiile implementate anterior apăsând butonul Eliminați restricțiile.

Citiți mesajele din notificări

Notificări Instagram

O altă soluție pe care o puteți pune în aplicare, pentru a evita să permiteți persoanelor cu care discutați pe Instagram să știe că le-ați citit mesajele, este să activați notificările pentru mesaje directe, acționând prin aplicația de rețea socială pentru a Android sau iOS.

În acest fel, când primiți un nou mesaj privat, îl puteți citi din notificările smartphone-ului dvs., care vor fi afișate pe ecran fără a intra în aplicație și, în consecință, fără ca scrisul să apară. vizualizat, confirmând că mesajul a fost citit.

Acestea fiind spuse, pentru a continua, porniți aplicația Instagram pe dispozitivul dvs. și performați acces în contul tău. Apoi, apăsați butonul located situat în colțul din dreapta sus al ecranului profilului și, în meniul care vă este arătat, atingeți elementele Setări> Notificări.

Acum, apăsați pe formulare Mesaje directe și asigurați-vă că este setat Permite opțiunea localizată sub element Mesaje. Ușor, nu?

Dezactivați starea activității

Starea activității IG

O soluție alternativă la cele despre care v-am spus în capitolele anterioare se referă la dezactivarea Starea de activitate, o caracteristică Instagram care vă permite să cunoașteți, într-un mod reciproc, ultimul acces realizat pe rețeaua de socializare pentru persoanele cărora le trimiteți mesaje private. Această opțiune nu vă permite totuși să evitați să știți că a fost vizualizat un mesaj privat.

Acestea fiind spuse, pentru a efectua această operație, efectuați acces în contul tău Instagram prin aplicația de rețea socială pentru Android sau iOS sau prin ale lui site oficial sauaplicație pentru Windows 10.

După ce faceți acest lucru, de pe smartphone-ul dvs., apăsați butonul located situat în colțul din dreapta sus al ecranului profilului dvs. și, în meniul care vă este arătat, atingeți elementele Setări> Confidențialitate> Stare activitate. În cele din urmă, mișcă-te OFF maneta corespunzătoare formulării Afișează starea activității.

Dacă preferați să acționați pe site-ul oficial al Instagram sau dacă utilizați aplicația pentru Windows 10, apăsați pepictograma roții situat lângă profilul dvs. și, în meniul care vă este arătat, faceți clic pe element Confidențialitate și securitate. În cele din urmă, eliminați marcajul de înregistrare la intrare Afișează starea activității.

Cum să eliminați afișat în poveștile Instagram

povestiri-instagram

Ai vrea? vizualizați anonim poveștile Instagram? În acest caz, trebuie să știți că nu există o soluție oficială pentru a reuși în acest scop. Cu toate acestea, puteți vizualiza povești Instagram fără ca proprietarul să știe despre acest lucru, folosind site-uri web sau aplicații terțe, cum ar fi site-ul Insta-Povestiri.

În acest sens, pentru a afla mai multe despre subiect, vă sugerez să citiți tutorialul meu pe cum să vezi poveștile Instagram fără să fii văzut în care am explicat în detaliu cum să procedăm în acest caz specific.

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Romania. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste IT și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul tecnocloude.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Romania, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

25892 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cum să filmați ecranul PC-ului

Cum să deschizi un canal Twitch