in , , ,

Cum să devii polițist în GTA


După ce a jucat numeroasele activități ale diferitelor capitole ale seriei Marele Furt Auto în rolul unui criminal, ați dori acum să-i îmbrăcați pe cei ai bunului polițist care, de fapt, îi învinge, dar încă nu ați înțeles cum să o faceți. Cum spui? Este așa cum este? Atunci vei fi fericit să știi că ai ajuns la locul potrivit la momentul potrivit!

În ghidul de astăzi, de fapt, vă voi ilustra în detaliu cum să devii polițist în GTA indicând în detaliu cum îți poți atinge acest obiectiv în capitolele principale ale acestei celebre serii de Jocuri Rockstar.

Dacă sunteți nerăbdător să începeți să citiți acest ghid, citiți cu atenție sugestiile pe care le veți găsi în capitolele următoare și puneți în practică sfaturile pe care vi le voi oferi. Fie că doriți să jucați în GTA 5, GTA 4 sau GTA San Andreas, veți găsi pâine pentru dinți. Acestea fiind spuse, trebuie doar să vă doresc o lectură bună și, mai ales, să vă distrați!

Index

Cum să devii polițist în GTA 5

GTA 5 Poliția

Daca vrei devine polițist în GTA 5, unul dintre cele mai recente capitole din serie Marele Furt Auto, Trebuie să vă avertizez că, din păcate, spre deosebire de predecesorii săi, o astfel de profesie nu a fost niciodată pusă în aplicare.

Cu toate acestea, în GTA 5, există misiuni sau activități care, într-un anumit sens, vă permit să aplicați legea. De exemplu, în rolul Trevor poți îndeplini misiuni pentru Maude, o femeie care vă va încredința sarcina de a găsi și „aresta” fugarii.

Joacă mereu ca Trevor, printre personajele Necunoscutului și Nebunului, te vei întâlni Joe este Josef, doi agenți ai Gărzii Civile de Frontieră cu care veți îndeplini câteva misiuni în căutarea unor presupuși cetățeni nereguli pe teritoriul american.

În cele din urmă, în misiunea principală de poveste, intitulată am luptat impotriva legii, atât Michael, cât și Trevor vor juca rolul a doi ofițeri motocicliști ai poliției rutiere care, în liga cu Franklin, vor trebui să oprească doi băieți care se aruncă cu mașinile pe străzile Los Santos.

Uniforma de poliție GTA 5

Tocmai în această ultimă misiune veți avea ocazia să deblocați, atât pentru Michael, cât și pentru Trevor,uniforma de politist, pe care îl poți purta oricând în timpul sesiunilor de joc din GTA 5. Tot ce trebuie să faci este să ajungi la refugiul personajului pe care îl controlezi și să folosești garderoba pentru a purta uniforma.

Cu siguranță, așa cum v-am spus deja, îmbrăcarea de polițist și, probabil, conducerea unui vehicul de poliție nu este același lucru cu desfășurarea de activități legate de această profesie, așa cum s-a întâmplat, însă, în capitolele anterioare din seria GTA. Cu toate acestea, vă puteți bucura în continuare de polițist, învingând crimele care apar la întâmplare pe străzile Los Santos, patrulând aleile și oprindu-i pe infractorii care execută furturi și răpiri.

Acum că aveți uniforma de ofițer de poliție, trebuie să obțineți un vehicul adecvat. Mașinile poliției sunt disponibile aproape peste tot pe harta GTA 5. Puteți chiar suna la numărul de urgență cu telefonul pentru a primi asistență de la poliție și apoi a fura vehiculul (cu consecințele cazului).

O modalitate mai bună de a obține o mașină de poliție este de a accesa unul dintre vehiculele parcate în agențiile de aplicare a legii, cum ar fi Cazarma șerifului la Rancho sau cea a Vinewood, doar pentru a vă oferi câteva exemple. Fie că este vorba despre parcare interioară sau exterioară, veți găsi mașini de poliție parcate.

Vă avertizez că de îndată ce luați vehiculul, polițiștii din împrejurimi vor fi alarmați și nivelul dorit va crește. Tot ce trebuie să faceți este să puneți în practică toate strategiile pe care le-ați învățat pe GTA 5 pentru a semăna urmăritorii și, astfel, pentru a putea conduce mașina de poliție nedisturbată.

Cum să devii polițist în GTA 4

GTA 4 Poliția

În GTA 4, poate sa deveni polițist prin simpla conectare la orice vehicul de poliție și pornirea uneia dintre misiuni de la computerul de bord.

Aveți mai multe alternative pentru a obține un vehicul de poliție: le puteți accesa pe cele parcate în afara secțiilor de poliție, cum ar fi cea din Varsity Heights în Algonquin, sau suna la volan la telefon.

În orice caz, furtul unui vehicul de poliție va provoca inevitabil furia lor, pe care o vor căuta și urmări după tine. Nu trebuie decât să le semeni, pentru a elimina orice grad dorit și, prin urmare, să poți conduce volanul fără probleme.

Grupul de infracțiuni GTA 4

După ce ai acces complet la vehiculul de poliție, apăsați butonul corespunzător care ți-a fost afișat imediat ce te-ai urcat pe volan, pentru a activa computerul de bord. Acest lucru vă va permite să accesați unele informații legate de infracțiunile în curs și cele mai căutate.

În ceea ce privește infracțiunile, acestea constau în misiuni cu un marcaj pe hartă; cei căutați, totuși, se ascund în tot orașul Liberty și va trebui să le găsiți datorită indiciilor de la ultima lor observare. Aceste activități care urmează să fie desfășurate ca „polițist” sunt, de asemenea, utile în cazul în care obiectivul tău era să realizezi 100% GTA 4.

Cum să devii polițist în GTA San Andreas

GTA San Andreas Police

Un alt titlu celebru din seria GTA este San Andreas: considerat inovator când a fost publicat în 2004, este încă mult discutat și îndrăgit pentru disponibilitatea sa de a descărca pe multe platforme de jocuri, inclusiv pe cele actuale, cum ar fi computere, PS4, smartphone-uri și tablete.

Chiar și în GTA San Andreas puteți deveni polițist prin profesia de vigilent: scopul este de a elimina amenințările criminalilor care vă sunt raportate. Există în total 12 misiuni de vigilenți și vă veți confrunta cu provocări din ce în ce mai dificile.

Desfășurarea acestui tip de misiune este importantă din două motive fundamentale: vă permite să obțineți finalizarea 100% a jocului și crește armura lui CJ, personajul principal al GTA San Andreas.

Tot ce trebuie să faceți pentru a începe aceste misiuni este să localizați un vehicul de aplicare a legii (un volan, o motocicletă sau un rezervor) și apoi apăsați butonul corespunzător care este afișat pe ecran, pentru a activa misiunea. .

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Romania. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste IT și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul tecnocloude.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Romania, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

14241 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cum să reinstalați Instagram | irsafari.com

Cum să vă schimbați numele pe 8 Ball Pool