in , ,

Cum să deschizi un canal Twitch

Hotswingers Petreceri de swing

După ce am citit ghidul meu pe cum funcționează Twitch, de asemenea, ați decis să vă creați contul pentru a urma și interacționa cu streamerele preferate. Acum, însă, ați dori să faceți un pas suplimentar și să începeți să difuzați și pe celebra platformă deținută de Amazon. Din păcate, însă, toate încercările dvs. de a crea un canal nu au avut succes și, din acest motiv, ați dori ajutorul meu să reușească în scopul dvs. Așa este, nu-i așa? Atunci permiteți-mi să spun că astăzi este ziua voastră norocoasă!

Cu ghidul de astăzi, de fapt, voi explica cum să deschizi un canal Twitch și personalizați-l așa cum vedeți de cuviință. În primul rând, va fi sarcina mea să vă ofer toate informațiile necesare pentru a crea un cont pe celebra platformă de streaming de computer. Ulterior, veți găsi indicațiile pentru a deschide un nou canal, folosind și aplicația Twitch pentru smartphone-uri și tablete. În plus, va fi datoria mea să indic și procedura de a deschide mai multe canale asociate cu aceeași adresă de e-mail.

Cum zici? Exact asta ai vrut să știi? Deci nu amânați mai departe și nu cunoașteți imediat subiectul. Curaj: faceți-vă confortabil, luați tot timpul pe care îl considerați adecvat și dedicați-vă lecturii alineatelor următoare. Vă asigur că, urmând instrucțiunile pe care urmează să vi le ofer și încercând să le puneți în practică pe dispozitivul dvs. de interes, veți putea să vă creați canalul Twitch în cel mai scurt timp. Acestea fiind spuse, trebuie doar să îți doresc o lectură bună și să aduc un noroc mare pentru tot!

index

Informații preliminare

Sigla Twitch

Înainte să ajungem la inima acestui tutorial și să vă explicați cum să deschizi un canal Twitch, s-ar putea să vă fie de folos să știți că fiecare cont creat pe serviciul de streaming video popular al Amazon este asociat automat cu un canal.

Acest lucru înseamnă că dacă te-ai înregistrat pe Twitch pentru a interacționa prin chat cu alți utilizatori și a-ți urma canalele preferate, ai deja un canal pe care îl poți personaliza așa cum dorești și pe care îl poți folosi pentru a difuza tot conținutul dorit. În plus, va fi util să știți că dacă ați finalizat procedura de înregistrare prin verificarea adresei dvs. de e-mail, puteți utiliza și aceasta din urmă pentru a crea alte conturi și, prin urmare, alte canale Twitch.

Acestea fiind spuse, dacă aveți deja un cont, tot ce trebuie să faceți pentru a accesa canalul computerului este să vă autentificați Pagina principală Twitch, faceți clic pe buton Autentificare, în dreapta sus, introduceți datele dvs. în câmpuri Nume de utilizator și parolă și apăsați din nou butonul Autentificare, pentru a vă autentifica. În acest moment, faceți clic pe al vostru fotografie, în dreapta sus și alegeți opțiunea canal din meniul care se deschide, pentru a accesa pagina canalului dvs. Twitch.

Dacă preferați să mergeți de pe smartphone-uri și tablete folosind aplicația Twitch pentru dispozitive Android și iPhone / iPad, lansați aplicația în cauză, apăsați butonul Autentificare, introduceți datele asociate contului dvs. în câmpuri Nume de utilizator și parolă și atingeți butonul Autentificare, pentru a vă autentifica. Apoi apasă pe al tău fotografie, în partea stângă sus, pentru a vă accesa canalul și a-l personaliza după cum considerați de cuviință.

Cum zici? Aveți deja un cont pe Twitch, dar doriți să schimbați numele asociat canalului dvs.? Dacă da, veți fi bucuroși să știți că puteți face acest lucru apăsând pe cont propriu fotografie, selectând elementul Setări și făcând clic pe pictograma din creion legate de numele dvs. de utilizator curent. Rețineți că această funcționalitate nu este disponibilă în aplicația Twitch și că puteți schimba numele ei fiecare 60 de zile. Pentru a afla mai multe, vă las în ghidul meu cum să schimbi numele pe Twitch.

Cum să deschizi un canal Twitch de la un computer

Cum să deschizi un canal Twitch de la un computer

După cum am menționat în rândurile inițiale ale acestui ghid, tot ce trebuie să faceți deschide un canal Twitch înseamnă să vă creați contul pe celebra platformă de streaming video.

Pentru a face acest lucru de la un computer, conectați-vă la site-ul oficial Twitch, faceți clic pe buton Inscrie-te, în dreapta sus, introduceți datele solicitate în câmpuri Nume de utilizator (va fi și numele canalului dvs.), parolă. Confirmați parola. Data nașterii. E-mail și apăsați din nou butonul Inscrie-te.

Acum, conectați-vă la căsuța de e-mail, localizați e-mailul trimis de Twitch, scrieți codul format din 6 cifre conținut în el și introduceți-l în câmp Introduceți codul de verificare pe site-ul Twitch, pentru a vă verifica identitatea și a completa înregistrarea.

Dacă aveți deja un cont pe Twitch și vă întrebați dacă este posibil să deschideți un nou canal folosind aceeași adresă de e-mail, trebuie să știți că răspunsul este da. Mai întâi, faceți clic pe pictogramaom mic (sau pe al tău fotografie dacă v-ați personalizat deja contul), în partea dreaptă sus, selectați opțiunea Setări din meniul care se deschide și apăsați pe element Securitate și confidențialitate.

Acum, găsiți opțiunea Activați crearea de conturi suplimentare și mișcați pârghia OFF la ON, pentru a crea un cont nou folosind aceeași adresă de e-mail. După ce se face acest lucru, apăsați din nou pictogramaom mic, în dreapta sus, alegeți opțiunea deconecta, pentru a vă deconecta și urmați instrucțiunile pe care tocmai vi le-am dat pentru a crea un nou canal.

Creați un cont Twitch nou

În acest moment sunteți gata să vă personalizați canalul Twitch. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe pictogramăom mic, în partea dreaptă sus și selectați opțiunea Setări din meniul care se deschide. În noul ecran care apare, apăsați butoanele Adăugați poza de profil și reîmprospăta, pentru a încărca poza de profil și un banner care va fi afișat pe pagina canalului tău.

Selectând fila Canale și videoclipuriîn schimb, puteți activa salvarea automată a transmisiilor dvs. (Arhivați emisiile anterioare), indicați că canalul dvs. transmite conținut pentru adulți (Conținutul adulților) și activați crearea clipurilor din fluxurile și difuzările anterioare (Activați clipuri).

În plus, puteți gestiona în continuare aspectul grafic al canalului dvs. acționând în secțiuni Culoare suplimentară a profilului personalizat și Banner de player video și personalizați alte aspecte, cum ar fi crearea unui calendar al transmisiunilor live (Programare în flux) și alegeți ce să afișați pe canalul dvs. atunci când nu transmiteți în direct (Gazduire automata). În ultimul caz, ghidul meu pe cum să găzduiești pe Twitch.

După ce crearea și personalizarea canalului dvs. Twitch este finalizat, sunteți gata să începeți difuzarea conținutului. Pentru a face acest lucru, cu toate acestea, trebuie să instalați mai întâi un program special pe computer (de ex. OBS) și setați-l cu cod de streaming din canalul dvs. Twitch, pe care îl puteți prelua în secțiune Canale și videoclipuri, accesând Setări din contul tău. Pentru procedura detaliată, vă las ghidul meu pe cum să curgă pe Twitch.

Cum să deschizi un canal Twitch de pe smartphone-uri și tablete

Cum să deschizi un canal Twitch de pe smartphone-uri și tablete

la deschide un canal Twitch de pe smartphone-uri și tablete, porniți aplicația de service pentru Android sau iOS / iPadOS, atingeți butonul Inscrie-te și, în noul ecran afișat, introduceți datele necesare în câmpuri E-mail. Nume de utilizator. parolă și Data nașterii. Alternativ, apăsând pe opțiune Utilizați numărul de telefon, puteți, de asemenea, să vă înregistrați folosind numărul de telefon mobil.

După completarea formularului de înregistrare, apăsați butonul Inscrie-te, preluați codul de verificare care v-a fost trimis prin e-mail sau SMS, introduceți-l în câmp Introduceți codul de verificare și atingeți butonul prezenta, pentru a vă verifica identitatea și a vă crea contul.

Dacă, totuși, aveți deja un cont pe Twitch, dar doriți să îl creați pe unul nou folosind aceeași adresă de e-mail sau număr de telefon, conectați-vă la contul în cauză, apăsați pe fotografie, în stânga sus, atingeți pictograma trei puncte (pictograma roata de transmisie pe iPhone / iPad) și selectați elementul Setări. După aceea, alegeți opțiunea Securitate și confidențialitate și mișcați pârghia lângă element Activați crearea de conturi suplimentare din OFF la ON.

În acest moment, tot ce trebuie să faceți este să vă conectați din nou la Setări din contul utilizat, apăsați butonul deconecta și începeți o nouă procedură de înregistrare, pentru a crea un nou canal Twitch folosind aceeași adresă de e-mail / număr de telefon asociat cu cea anterioară.

După ce v-ați creat contul, atingeți pictogramaom mic, în stânga sus, faceți clic pe pictogramă trei puncte (pe pictograma din roata de transmisie pe iPhone / iPad) și selectați elementul Setări, pentru a vă personaliza canalul Twitch. Subliniez, totuși, că opțiunile de personalizare sunt limitate (de exemplu, nu este posibilă gestionarea aspectului grafic) în comparație cu ceea ce am indicat în alineatele dedicate crearea unui canal Twitch de la un computer.

În caz de probleme

Susțineți Twitch

Dacă ai respectat instrucțiunile mele pentru a-ți crea contul Twitch prin fir și prin semn, dar, în ciuda acestui lucru, întâmpină dificultăți în gestionarea și personalizarea canalului tău, poți lua în considerare utilizarea Centrul de ajutor Twitch.

Pentru a face acest lucru, atât de la computere, cât și de la smartphone-uri și tablete, conectate la site-ul oficial de asistență Twitch, selectați opțiunea Activități inițiale și, pe pagina recent deschisă, apăsați butonul Asistență de contact (Fund). Acum, introduceți datele necesare în câmpuri Numele tău. ID-ul dvs. de utilizator Twitchși Adresa de e-mail asociată contului dvs. Twitch și specifică problema întâlnită prin meniurile derulante categorie. Subcategorie. Detaliu categorie și Sistem de operare.

Apoi, puneți bifați lângă opțiune Nu sunt un robot, pentru a vă verifica identitatea și apăsați butonul prezenta, pentru a vă trimite solicitarea de ajutor. Echipa Twitch vă va contacta cât mai curând posibil prin e-mail.

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Romania. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste IT și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul tecnocloude.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Romania, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

25892 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cum să eliminați afișat pe Instagram

Cum să descărcați videoclipuri de pe Facebook Android