in , ,

Cum să descărcați videoclipuri de pe Facebook Android

Hotswingers Petreceri de swing

Ați găsit un videoclip foarte interesant pe Facebook, ați dori să îl descărcați pe smartphone-ul dvs. Android, dar nu puteți? Ei bine, o cred bine! Aplicația oficială a renumitei platforme Mark Zuckerberg nu oferă nicio funcție pentru descărcarea directă a videoclipurilor.

Daca vrei descărcați videoclipuri de pe Facebook pe Android trebuie să apelați la soluții alternative, cum ar fi aplicațiile concepute special în acest scop sau versiunea Web a rețelei de socializare (care trebuie vizitate prin browser). Vă asigur că nu este atât de dificil cum credeți, trebuie doar să localizați conținutul care vă interesează și să apăsați câteva butoane. Asta e tot!

La sfârșitul descărcării, puteți reda videoclipurile obținute cu orice player, le puteți muta pe computer sau chiar le pot exporta în alte aplicații instalate pe dispozitiv (de exemplu, cele legate de serviciile de stocare în cloud, în cazul în care doriți să le păstrați pe un spațiu online) . Deci, puteți ști ce așteptați? Rotiți-vă imediat mânecile și începeți să urmați indicațiile de mai jos.

index

Aplicație pentru a descărca videoclipuri de pe Facebook Android

Așa cum s-a prevăzut în deschidere, pentru descărcați videoclipuri de pe Facebook pe Android mai întâi puteți apela la utilizarea unor aplicații special concepute pentru descărcarea videoclipurilor pe celebra rețea socială. Dacă vă interesează, mai jos veți găsi cele care în umila mea părere reprezintă cele mai bune soluții din categorie.

Descărcătorul meu video pentru Facebook

Descărcătorul meu video pentru Facebook

Printre cei mai „citați” descărcători Facebook ai momentului se află aplicația Descărcătorul meu video pentru Facebook, care este complet gratuit și se dovedește a fi incredibil de simplu de utilizat. Vă permite să descărcați atât videoclipuri personale, cât și cele ale altora, salvându-le în format MP4, iar descărcarea filmelor poate fi efectuată și în HD. Rețineți că oferă achiziții în aplicație (cu un cost de 1,99 euro) pentru a debloca funcții suplimentare.

Pentru a descărca aplicația pe dispozitivul dvs., accesați secțiunea aferentă a Play Store și apăsați butonul Instalare. În continuare, porniți My Video Downloader pentru Facebook, atingând butonul Tu deschizi a apărut pe afișaj sau prin selectarea celei relative icoană care tocmai a fost adăugat pe ecranul de start.

Acum că vedeți ecranul principal al My Video Downloader pentru Facebook, acordați aplicației permisiunile necesare pentru a accesa fișierele media de pe dispozitiv, apoi conectați-vă la cont de Facebookselectând-o din listă și apoi tastând parola. Dacă contul nu este identificat automat de aplicație, alegeți elementul pentru a introduce personal toate datele de conectare.

Odată conectat, începeți să explorați Facebook în căutarea videoclipului pe care intenționați să îl descărcați. Odată găsit, apăsați pe el și, în loc să începeți automat redarea filmului, vă veți găsi în fața unui meniu cu diverse opțiuni: atingeți elementul Descarca.

Apoi, alegeți dacă să luați videoclipul în format standard sau HD (dacă este disponibil) selectând opțiunea corectă, indicați folderul în care doriți să salvați fișierul și numele pe care doriți să îl atribuiți prin câmpurile Destinaţie și Nume de fișier, apăsați pe element O.K și așteptați descărcarea filmului.

După ce descărcarea este completă, puteți vizualiza și gestiona videoclipurile descărcate de pe Facebook direct în aplicație, fără a utiliza manageri de fișiere externi. Pentru a face acest lucru, atingeți butonul cu tasta trei linii pe orizontală situat în stânga sus, selectați elementul Descărcări din bara care apare pe partea laterală și atingeți numele fișierului de interes pentru a începe redarea acestuia sau apăsați pe săgeată mail în corespondență pentru a-l partaja în alte aplicații sau a o șterge. Mai ușor decât atât?

GetThemAll Any Downloader de fișiere

GetThemAll Any Downloader de fișiere

Un alt instrument pe care îl puteți apela pentru a efectua operația care face obiectul acestui tutorial este GetThemAll Any Downloader de fișiere. Este un descărcător universal care vă permite să „captați” videoclipuri, imagini și fișiere audio prezente pe orice pagină Web, inclusiv Facebook. Este foarte ușor de utilizat și este gratuit, dar oferă achiziții în aplicație (la un cost de bază de 2,19 euro) pentru a debloca funcții suplimentare.

Pentru a descărca aplicația pe dispozitivul dvs., accesați secțiunea aferentă a Play Store și atingeți butonul Instalare. Apoi porniți aplicația apăsând butonul Tu deschizi a apărut pe afișaj sau prin selectarea celei relative icoană care a fost adăugat pe ecranul de start.

După ce ați pornit GetThemAll Any File Downloader, acordați aplicației permisiunile necesare pentru a accesa conținutul multimedia de pe dispozitiv, apoi, pentru a descărca un videoclip de pe Facebook, atingeți butonul cu trei linii pe orizontală situat în partea stângă sus a ecranului care vă este arătat și selectați opțiunea Browser de la acesta din urmă.

Apoi folosiți browserul intern al aplicației pentru a vă conecta la rețeaua socială. Așadar, conectați-vă la contul dvs. și, după conectare, găsiți videoclipul pe care intenționați să îl descărcați offline și atingeți butonul Obțineți lista de fișiere situat în partea de jos a ecranului, pentru a permite aplicației să „capteze” tot conținutul care poate fi descărcat.

În acest moment, puneți un marcaj de lângă filmul pe care doriți să îl descărcați în lista care vă este propusă. Dacă nu puteți găsi videoclipul la prima încercare, vă puteți ajuta să îl găsiți prin filtre și câmpul de căutare din partea de sus a ecranului. Apoi apasă butonul Descarca situat în partea de jos, pentru a începe descărcarea.

După finalizarea descărcării, puteți reda videoclipurile descărcate cu GetThemAll selectând elementul Descărcările mele din meniul vizibil după apăsarea butonului cu trei linii pe orizontală în stânga sus, selectând folderul cuPictograma Facebook din managerul de fișiere care se deschide, atingând numele fișierului și alegând ce aplicație să folosești pentru a o vizualiza.

Alte soluții

Video Downloader pentru Facebook

Niciuna dintre aplicațiile pe care mi le-am propus deja nu te-a convins într-un mod anume și ți-ai dori atunci că ai sugerat soluții alternative pentru a putea descărca videoclipuri de pe Facebook pe Android? O să mă stabilesc imediat. Mai jos, de fapt, veți găsi o listă de alte aplicații utile în scopul cărora puteți evalua să vă orientați.

  • Video Downloader pentru Facebook – aplicație gratuită special concepută pentru a descărca videoclipuri pe Facebook, salvându-le în format MP4. Rețineți că oferă posibilitatea de a descărca filmele de interes în diverse moduri, chiar și fără a fi nevoie să vă conectați la rețeaua de socializare, furnizând direct link-ul filmului.
  • Tot Video Downloader – este o aplicație concepută pentru a permite descărcarea videoclipurilor prezente online, chiar și cele disponibile pe Facebook. Este foarte ușor de utilizat și acceptă și filme HD. Este gratis.
  • Descărcați videoclipuri pentru Facebook – aplicație gratuită prin care puteți descărca videoclipuri pe Facebook în diverse moduri, prin linkul aferent sau prin browserul integrat, salvându-le în MP4. Rețineți că oferă achiziții în aplicație (cu un cost de 2,19 euro) pentru a debloca funcții suplimentare.

Cum să descărcați videoclipuri de pe Facebook Android online

În plus, după cum am indicat deja în rândurile anterioare, pentru a descărca videoclipuri de pe Facebook pe Android, puteți profita de funcția pusă la dispoziție de rețeaua socială pentru versiunea sa Web. În mod alternativ, puteți lua în considerare contactarea unor servicii online concepute special pentru Descarcă videoclipuri. Pentru a afla mai multe, citiți mai departe.

Funcție implicită a Facebook Web

Funcția de descărcare video Facebook

Așa cum am spus, puteți descărca videoclipuri și de pe Facebook pe Android folosind funcția funcție implicită puse la dispoziție de aceeași rețea socială pentru versiunea Web a serviciului. Prin urmare, pentru a profita de aceasta, nu puteți utiliza aplicația Facebook disponibilă pentru smartphone-uri și tablete, dar va trebui să accesați serviciul din browserul pe care îl utilizați de obicei pentru a naviga pe net de pe mobil și pentru a reaminti versiunea desktop a site-ului. De asemenea, rețineți că funcția în cauză poate fi utilizată doar pentru videoclipuri personale și nu pentru cele ale altora.

Acestea fiind spuse, deschideți mai întâi browser- pe dispozitivul dvs., pentru a vizita Pagina de start Facebook prin intermediul acestuia din urmă și conectarea la contul dvs. (dacă este necesar). Odată conectat, activați funcția versiunea pentru desktop Facebook, urmând să acționeze asupra setărilor browserului. De exemplu, dacă utilizați Crom apasă doar butonul cu i trei puncte verticale în dreapta sus și selectați, din meniul care se deschide, caseta de lângă element Site de desktop.

După ce parcurgeți pașii de mai sus, localizați videoclipul pe care doriți să îl descărcați, atingeți previzualizarea acestuia pentru a accesa playerul pe ecran complet, apăsați butonul (…) situat lângă bara de progres a filmului și selectați opțiunea Descărcați videoclipul din meniul care se deschide. Filmul va fi apoi salvat în format MP4 în folder Descarca dispozitiv.

Alte soluții

Getfbstuff.com

Dacă preferați să descărcați videoclipuri de pe Facebook pe Android cu ajutorul videoclipului servicii on-line folosit special pentru descărcarea videoclipurilor prezente pe diverse servicii de pe Net, puteți contacta soluțiile pe care le găsiți în lista de mai jos. Pentru a-l folosi, tot ce trebuie să faceți este să îl accesați din browserul pe care îl utilizați de obicei pentru a naviga pe Internet de pe smartphone-ul sau tableta.

  • Getfbstuff.com – este un serviciu Web convenabil gratuit prin care puteți descărca videoclipurile disponibile pe Facebook, atât în ​​format SD cât și în format HD. Fișierul final este salvat în format MP4.
  • SaveVideo – serviciu online practic care vă permite să descărcați filme partajate pe Facebook (și alte servicii online) în format MP4. Este foarte simplu de utilizat și este complet gratuit.
  • Salvat de – un alt serviciu Web din categorie, care vă permite să descărcați videoclipurile pe rețeaua socială a Mark Zuckerberg (și pe alte servicii online, inclusiv cele utilizate pentru streaming), descărcându-le în format MP4. Este gratis.

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Romania. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste IT și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul tecnocloude.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Romania, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

25892 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cum să deschizi un canal Twitch

Cum se activează modul întuneric pe WhatsApp Android