in , ,

Cum să descărcați tonuri de apel gratuite | irsafari.com

Hotswingers Petreceri de swing

Ori de câte ori te afli într-un loc public și sună un telefon mobil, nu știi niciodată dacă este al tău sau al altei persoane? Acest lucru se întâmplă pentru că utilizați una dintre tonurile de apel incluse „standard” pe smartphone. Dacă doriți să evitați astfel de situații și, mai ales, dacă doriți să faceți sunetul telefonului mobil mai plăcut, trebuie să descărcați un ton de apel personalizat de pe Internet și să îl setați în locul celor pe care le utilizați în prezent.

Cum zici? Acest lucru v-ar interesa și voi, dar nu veți cheltui bani sau vă abonați la diverse tipuri de abonamente? Liniștit, nu este nevoie: faceți cinci minute de timp liber și descoperiți, împreună cu mine, cum să descărcați tonuri de apel gratuit datorită aplicațiilor ad hoc pe care urmează să le recomand.

Atunci? Ce zici de a lăsa discuția deoparte și de a începe să fii ocupat? Da? Bine! Poziționează-te confortabil și concentrează-te pe citirea următoarelor. Sunt sigur că în final veți putea să vă spuneți mai mult decât mulțumit și că, dacă este necesar, veți fi, de asemenea, pregătiți și bine disponibili pentru a oferi detalii utile în acest sens prietenilor dvs. care sunt interesați de această problemă. Noi pariu?

index

Cum să descărcați tonuri de apel gratuite pe Android

Pentru început, să aflăm cum să descărcați tonuri de apel gratuit pe Android. Mai jos, așadar, veți găsi cele care, în umila mea părere, reprezintă cele mai bune aplicații utile pentru smartphone-uri bazate pe platforma mobilă a „robotului verde”.

Zedge

Android Zedge

Prima aplicație pentru descărcați tonuri de apel gratuit pe dispozitivele bazate pe Android pe care vă sugerez să le considerați este apelat Zedge. Este un adevărat punct de referință în domeniul resurselor pentru personalizarea telefoanelor mobile. Găzduiește multe tonuri de apel de diferite tipuri, precum și imagini de fundal pentru toate gusturile. Este gratuit pentru a descărca, dar oferă achiziții în aplicație (cu un cost de bază de 79 de centi) pentru a accesa conținut suplimentar.

Pentru a descărca aplicația pe dispozitivul dvs., accesați secțiunea aferentă a Play Store și apăsați butonul instala. Apoi porniți aplicația atingând butonul deschis a apărut pe ecran sau prin selectareaicoană care tocmai a fost adăugat la ecranul de start sau în sertar.

Acum că vedeți ecranul principal Zedge, atingeți butonul cu tasta trei linii pe orizontală situat în partea stângă sus și selectați, din meniul care vă este arătat, elementul Tonuri de apel. Procedând astfel, vi se va afișa cardul acasă, cea care conține cele mai populare tonuri de apel ale momentului.

Pentru a vizualiza tonurile de apel după categorie, în schimb, accesați cardul Categorii și alege-l pe cel de interesul tău printre diversele disponibile. De asemenea, puteți efectua o căutare de cuvinte cheie apăsând pe pictograma cu tasta lupa situat în partea dreaptă sus și tastând în câmpul text, vedeți că apare cuvântul cheie.

Când găsiți un ton de apel care credeți că vă poate plăcea, apăsați pe titlu și buton Redare, astfel încât să puteți previzualiza. Dacă sunteți mulțumit, continuați descărcarea apăsând butonul cu i trei puncte verticale situat în partea de sus și alegând, din meniul care se deschide, opțiunea Descărcați.

Aș dori să subliniez că, eventual, puteți seta și tonul de apel ales de Zedge ca ton de apel pentru telefonul mobil. Pentru a face acest lucru, apăsați butonul set situat în partea de jos și decideți, prin meniul care apare, dacă folosiți tonul de apel pentru sunete de alarmă, pentru notificări, pentru apeluri în general sau pentru cele primite de un anumit contact.

Melodii gratuite Tonuri de apel

Melodii gratuite Tonuri de apel

O altă aplicație excelentă pentru a găsi tonuri de apel noi fără costuri la care, după părerea mea, ai face bine să faci apel Melodii gratuite Tonuri de apel. Oferă utilizatorilor o colecție variată de tonuri de apel de calitate excelentă, toate împărțite pe categorii. În plus, are o interfață de utilizator bine păstrată.

Pentru a-l descărca pe smartphone-ul dvs., accesați secțiunea aferentă a Play Store și apăsați butonul instala. Apoi porniți aplicația apăsând butonul deschis a apărut pe ecran sau prin selectareaicoană care a fost adăugat la ecranul de start sau în sertar.

Acum că vedeți ecranul principal al melodiilor de tonuri de apel gratuite, urmați scurtul tutorial introductiv care vă este propus și începeți să derulați și lista de tonuri de apel disponibile selectate pentru dvs.

Dacă doriți să vizualizați tonurile de apel după categorie, în schimb, alegeți-l pe cel care vă interesează din partea de sus a ecranului, în timp ce efectuați o căutare directă, apăsați pe simbolul lupa și tastați cuvântul cheie de referință în câmpul de text care apare.

Când găsiți un ton de apel care credeți că vă poate plăcea, apăsați butonul Redare prezent lângă titlul său pentru a putea previzualiza. Dacă vă convinge, atingeți numele său și, în ecranul care vi se arată ulterior, apăsați butonul Descărcați.

De asemenea, puteți decide să setați o dată de ton de apel pe dispozitivul dvs. acționând direct din aplicație. Pentru a face acest lucru, apăsați butonul Setări prezentați în ecranul de mai sus și alegeți, prin meniul care se deschide, dacă setați tonul de apel ales ca ton de apel general sau pentru un contact specific, pentru notificări sau, din nou, pentru alarme.

Alte soluții

Audiko Android

Niciuna dintre aplicațiile pentru a descărca tonuri de apel gratuit pe smartphone-urile Android pe care le-am sugerat deja nu v-a convins într-un anumit mod și ați dori să vă sugerez câteva alternative? Nu a spus mai devreme decât a făcut! Mai jos, de fapt, veți găsi o listă de aplicații suplimentare pe care puteți să vă bazați.

  • Audiko – aplicație faimoasă pentru găsirea tonurilor de apel de tot felul. Vă permite, de asemenea, să creați tonuri de apel personalizate, folosind editorul intern specific și să descărcați imagini de fundal, prin care puteți personaliza în continuare dispozitivul. Descărcarea este gratuită, dar oferă achiziții în aplicație (cu un cost de bază de 59 de cenți) pentru a debloca conținut suplimentar.
  • Tonuri de apel și imagini de fundal MTP – o altă aplicație excelentă din categoria care vă permite să găsiți tot felul de tonuri de apel pentru telefoanele mobile, organizate în numeroasele categorii disponibile. Rețineți că, de asemenea, integrează secțiuni suplimentare pentru a găsi conținut util pentru a personaliza telefonul mobil, cum ar fi imagini de fundal, jocuri și aplicații.
  • Tonuri de apel super puternice – la fel de ușor de înțeles cu numele în sine, este o aplicație care oferă tonuri de apel puternice. Este ideal pentru cei care nu își pot auzi niciodată telefonul mobil când sună. Este complet gratuit.

Cum să descărcați tonuri de apel gratuite pe iPhone

Dețineți un smartphone marca Apple și, prin urmare, ar fi interesat să înțeleagă cum să descărcați tonuri de apel gratuit pe iPhone? Păi, citește mai departe și află cum se poate face imediat. În următorii pași, de fapt, veți găsi ceea ce cred a fi cele mai interesante soluții de acest tip pentru iOS.

Tonuri de apel și imagini de fundal live

Tonuri de apel și imagini de fundal live pentru aplicația iPhone

Tonuri de apel și imagini de fundal live este o aplicație excelentă pentru iOS, datorită căreia, așa cum se poate ghici din același nume, este posibil să descărcați numeroase tonuri de apel diferite, împărțite în funcție de gen. De asemenea, include o secțiune cu imagini de fundal, pentru a personaliza în continuare dispozitivul. Îl poți descărca gratuit, dar unele conținuturi sunt plătite și în cele din urmă pot fi deblocate prin achiziții în aplicație (la costul de bază de 2,99 euro).

Pentru a descărca aplicația pe iPhone, accesați secțiune conexă din App Store, apăsați butonul obține, despre asta instala și autorizează descărcarea prin ID-ul feței. Atingeți ID sau Parola ID Apple. Apoi porniți aplicația atingând butonul deschis a apărut pe ecran sau prin atingerea celei relative icoană care a fost adăugat la ecranul de start.

Acum că vedeți ecranul principal Tonuri de apel și imagini de fundal live, urmați scurtul tutorial introductiv care vă este propus, refuzați invitația de a vă abona la abonamentul plătit la serviciu și atingeți butonul Catalog de tonuri de apel.

Selectați, așadar, categoria tonurilor de apel care vă interesează printre cele enumerate. Alternativ, puteți căuta prin cuvânt cheie apăsând butonul cu butonul lupa situat în partea dreaptă sus a ecranului și tastând cuvântul cheie de referință în câmpul corespunzător.

Când găsiți un ton de apel care credeți că vă poate plăcea, apăsați butonul Redare prezent lângă titlul său pentru a putea previzualiza. Dacă te convinge, descarcă-l, glisând de la dreapta la stânga pe numele său și apoi atinge butonul cu tasta săgeata în jos care apare.

Tonuri de apel pentru iPhone

Tonuri de apel pentru iPhone

O altă aplicație pe care vă puteți baza pentru a descărca tonuri de apel gratuite pentru „melafonino” dvs. este Tonuri de apel pentru iPhone. Este, de fapt, o aplicație prin care puteți descărca mai multe tonuri de apel diferite pentru iOS. De asemenea, include un editor pentru a crea tonuri de apel personalizate și o secțiune prin care puteți găsi imagini de fundal pentru ecranul de start și ecranul de blocare. Este gratuit, dar oferă achiziții în aplicație (la prețul de bază de 99 de cenți) pentru a debloca conținut și funcții suplimentare.

Pentru a descărca aplicația pe iPhone, accesați secțiune conexă din App Store, atingeți butonul obține, apoi pe asta instala și autorizează descărcarea prin ID-ul feței. Atingeți ID sau Parola ID Apple. Apoi lansați Tonuri de apel iPhone apăsând butonul deschis a apărut pe ecran sau prin atingerea celei relative icoană care a fost adăugat la ecranul de start.

Acum că vedeți ecranul principal al aplicației, refuzați invitația de a vă abona la planul plătit pentru a profita de funcțiile suplimentare, apăsați butonul Tonuri de apel și selectați categoria de tonuri de apel care vă interesează printre cei din listă.

După ce găsiți un ton de apel care credeți că vă poate plăcea, previzualizați-l apăsând butonul Redare prezent sub titlul său. Dacă vă convinge, continuați descărcarea apăsând butonul cu dreptunghiul și săgeata care merge în sus prezentați lângă nume și atingeți intrarea făcut în meniul care apare.

Pentru a utiliza editorul pentru tonuri de apel, în schimb, reveniți la ecranul principal al aplicației, apăsați butonul creator, atingeți ecranul, selectați fișierul audio pentru care sunteți interesat să acționați și setați punctul de început și final al tonului de apel, apoi tăiați și salvați tonul de apel.

Alte soluții

Crearea tonului de apel IPhone cu GarageBand

Spre deosebire de ceea ce se întâmplă pentru partea Android, pentru iPhone aplicațiile prin care să poți găsi tonuri de apel gratuite nu abundă. Din acest motiv, dacă resursele din categoria pe care vi le-am sugerat deja să le utilizați nu ar trebui să vă satisfacă, puteți considera să vă bazați peiTunes Store, magazinul pus la dispoziție oficial de Apple prin care puteți descărca muzică, filme și tonuri de apel. Multe conținuturi sunt plătite, dar există și soluții fără costuri. Pentru informații suplimentare, consultați tutorialul meu pe cum să descărcați tonuri de apel iPhone.

În mod alternativ, puteți crea propriul ton de apel personalizat, folosind aplicația GarageBand pentru iOS, care vă permite să creați și să editați muzică și include, de asemenea, o funcție specială pentru a genera și adăuga tonuri de apel direct de pe dispozitiv sau prin intermediul iTunes / Muzica, acționând în avans de pe computer și apoi importând totul pe iPhone. Pentru mai multe detalii, citiți ghidul meu pe cum să faci tonuri de apel pentru iPhone.

Cum să setați tonuri de apel pe Android și iPhone

Fotografia unui smartphone

După ce ați putut descărca tonuri de apel gratuit, folosind resursele pe care le-am sugerat în rândurile anterioare, vă întrebați cum să setați tonurile de apel obținute pe dispozitivul dvs.? O să mă stabilesc imediat. Mai jos veți găsi procedurile pentru Android și iPhone.

  • Pe Android, Atingeți pictograma din Setări (cel cu roata de transmisie) în sertar, selectați elementul Sunete și vibrații în noul ecran afișat, apoi formularea Ton de apel și alegeți să finalizați acțiunea folosindarhiva multimedia, apoi selectați tasta sunet descărcat anterior. Pentru mai multe detalii, puteți citi articolul meu pe cum să schimbi tonul de apel.
  • Pe iPhone, dacă ați descărcat fișierul audio pe care intenționați să-l utilizați ca ton de apel direct pe dispozitiv, transformați-l într-un ton de apel urmând instrucțiunile despre ce să fac, pe care le-am furnizat în postarea mea pe cum să descărcați tonuri de apel pe iPhone fără computer. Ca alternativă la procedura în cauză sau dacă ați folosit iTunes / Music pentru a crea tonuri de apel, importați mai întâi tonul apelului în lista celor disponibile urmând instrucțiunile din ghidul meu de pe cum să inserați tonuri de apel pe iPhone. Apoi, atingeți pictograma din Setări (cel cu roata de transmisie) prezent pe ecranul de start, atingeți formularea Sunete și feedback haptic în ecranul nou care apare, selectați elementul Ton de apel și alegeți clopotar din interesul dvs. din listă. Pentru mai multe informații, vedeți postarea mea pe cum să schimbi tonul de apel pe iPhone.

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Romania. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste IT și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul tecnocloude.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Romania, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

25892 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cum să convertiți Bitcoin în euro

Cele mai bune aplicații Instagram | irsafari.com