in , , ,

Cum să depui bani în banca GTA


Joci mult în aceste zile GTA și, după ce ați făcut mai multe activități, v-ați găsit cu un ou de cuib frumos pus deoparte. Cu toate acestea, ați constatat că transportul de bani cu dvs. poate nu este exact o idee bună, deoarece alți utilizatori pot încerca să-i fure. În plus, unele achiziții nu pot fi finalizate fără a trece prin bancă, așadar doriți să aveți informații despre utilizarea acestei resurse în lumea Grand Theft Auro.

Așa este, nu-i așa? Atunci nu vă faceți griji: în acest tutorial, de fapt, vă voi explica în detaliu cum să depui bani la bancă pe GTA. Vă voi arăta toate metodele cazului, de la cea mai rapidă la cea manuală, explicând cum să împiedicați pierderea banilor dvs. prețioși după ce ați muncit atât de mult pentru a-l câștiga. Pe scurt, a pune bani în bancă în titlul de Rockstar Games este foarte important, iar astăzi vă voi rezolva toate îndoielile cu privire la aceasta.

Ce spui? Sunteți gata să aflați cum să gestionați banii pe GTA și să nu suferiți surprize neplăcute de la alți jucători, care ar putea încerca să vă fure banii? În opinia mea, da, din moment ce ați ajuns atât de departe și vi se pare intenționat să doriți să vă atingeți obiectivul. Vino, atunci tot ce trebuie să faci este să urmezi instrucțiunile rapide de mai jos. Acestea fiind spuse, nu mai este nimic de făcut decât să vă doresc să citiți și să vă bucurați!

Index

Informații preliminare

Cum să depui bani la bancă pe GTA Online

Înainte de a intra în detalii despre procedura de mai jos cum să depui bani la bancă pe GTA, Cred că s-ar putea să vă intereseze să aflați mai multe despre modul în care titlul Rockstar Games își gestionează „moneda” internă.

Ei bine, moneda GTA Online și GTA 5 sunt i dolari. Acesta din urmă poate fi câștigat în diverse moduri, în principal prin intermediul Activități pe care l-am ilustrat în tutorialele mele din cum să câștigi bani pe GTA Online este cum să câștigi bani pe GTA offline.

După ce s-au strâns un pic de bani, aceștia din urmă sunt de obicei băgați în portofel personal a personajului. Cu toate acestea, pt evita sa pierzi bani inutil pe GTA Online, este bine să vă depuneți veniturile în bancă. În special, jocul conține Maze Bank.

În acest fel, veți împiedica utilizatorii să vă fure banii și puteți face achiziții care necesită în mod necesar o trecere la bancă. De exemplu, de obicei pentru cumpărați o casă trebuie să o ai mai întâi a depus banii.

Cum să depui bani în banca online GTA

După ce ți-am arătat metoda prin care se gestionează banii în cadrul GTA, aș spune că a venit momentul să ia măsuri și să înveți cum depune-le în bancă.

Din telefonul mobil

Maze Bank GTA site-ul online

Cea mai simplă și „nedureroasă” metodă de a depune bani în bancă în GTA este cu siguranță să parcurgi caracteristicile telefon mobil a personajului tău. Este o tehnică adesea prea puțin cunoscută de utilizatorii novici, dar este de o importanță fundamentală pentru protejează-ți banii și depune-le în câteva secunde.

Pentru a continua, deschideți telefonul mobil al personajului tău (De exemplu. Săgeata în sus sus PS4), apăsați pictograma din Internet, treceți la filă FINANȚE ȘI SERVICII și accesați portalul Maze Bank (ultimul de sus în jos).

După aceea, apăsați butonul Meniu principal iar mai târziu Depozit. Apoi, selectați tasta sumă doriți să depuneți și apăsați butonul Da.

Depozite GTA online

Perfect, acum ai învățat cea mai rapidă metodă să vă depuneți banii în bancă în titlul Rockstar Games.

ATM

ATM GTA Online

Cum spui? Ți-ar plăcea ceva mai multă acțiune? Ei bine, atunci s-ar putea să vă gândiți să ajungeți la unul dintre Puncte bancomate prezent pe harta jocului.

De obicei, puteți găsi unul dintre aceste bancomate în apropiere Afaceri. În orice caz, dacă într-adevăr nu puteți găsi un bancomat, vă sugerez să încercați să mergeți Rockford Hills. Nu poți greși acolo:intersecția celor patru străzi există Internațional online nelimitat și imediat sub ele sunt două bancomate.

GTA Online nelimitat online internațional

Vă dezvăluiesc și un „secret”, rezolvând îndoiala pe care o au mulți jucători începători ai GTA Online. De fapt, deși punctele bancomate nu sunt marcate pe hartă, puteți să o faceți în continuare setați destinația prin Meniu de interacțiune (de exemplu, ținând apăsat butonul touchpad-ul sus PS4), selectând elementul ATM în secțiune GPS este dând confirmare (de ex. buton X sus PS4). În acest fel, veți vedea apariția pe hartă rapidă indicațiile pentru a ajunge la cel mai apropiat contor.

Găsiți online ATM-urile GTA

Odată ce ajungeți la Punct bancomat, doar apăsați tasta cheie care apare pe ecran (de ex. sageata dreapta sus PS4), selectați opțiunea Depozit și alegeți sumă a pune în bancă. După aceea, apăsați butonul Da Si asta e.

Depozitați ATM GTA online

Evident, mergeți la un punct bancomat este mai incomod decât să faci totul prin mobil. De aceea vă invit să calculați riscul și accesați bancomatele numai dacă considerați că este cazul.

Perfect, acum ai învățat corect a depuneți bani la bancă pe GTA Online. În cazul în care intenționați să cheltuiți unele, vă recomand să aruncați o privire la tutorialele mele dedicate cele mai bune cumpărături pentru GTA Online, la cele mai bune mașini de GTA și ai cele mai bune vehicule GTA Online.

De asemenea, ați putea fi interesat să aruncați o privire pagina site-ului meu dedicat GTA, unde puteți găsi multe alte ghiduri care v-ar putea potrivi. De exemplu, aș recomanda tutorialele de pe cum să cumperi o casă pe GTA Haide cum să devii CEO la GTA Online.

Cum să depui bani la banca GTA 5

Contul Maze Bank Michael De Santa GTA 5

cât despre Mod de poveste din GTA 5, o întrebare care apare adesea pentru mulți utilizatori este: puteți depune bani folosind aceleași metode ca GTA Online? Pentru a risipi orice îndoială posibilă, am încercat să folosesc telefon mobil și eu Puncte bancomate chiar și în acest mod.

Încercând să ajungă la Site-ul Maze Bank de pe smartphone-ul din răzeș, mesajul apare pe ecran: „Nume de utilizator nu este recunoscut. Se pare că banca nu are informații despre tine. „. Într-adevăr, diversele personaje prezintă conturi la diferite bănci și singurul care are „acorduri” cu Maze Bank este Michael, dar poate verifica doar câți bani are și să-l privească lista de tranzacții. răzeș poate face același lucru cu Fleeca, în timp ce Trevor trebuie să utilizați portalul de Banca Libertății.

Franklin ATM GTA 5

Mergând în schimb la o Punct bancomat, ca cel din Rockford Hills, ușa vă permite să efectuați Autentificare (doar apăsați, de exemplu, sageata dreapta sus PS4), dar chiar și aici puteți vedea tranzacțiile efectuate (de exemplu, cheltuielile de la Ammu-Nation sau banii primiți de Lester pentru anumite activități, pentru care nu vă voi strica).

Pe scurt, în modul de poveste nu este posibil să depuneți manual banii din bancă, întrucât în ​​realitate nu există „portofel personal” precum cel al GTA Online. Mai simplu spus, banii sunt deja în contul personajului.

Cont Franklin Clinton GTA 5

Pentru a depune banii, „angajatorul” se gândește automat la asta (de exemplu, personajul Lester). Nu trebuie să faceți nimic, cu excepția misiunilor complete și a diverselor activități.

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Romania. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste IT și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul tecnocloude.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Romania, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

14241 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cum se vede starea bateriei Android

Cum să formatați un stick USB cu Mac