in , ,

Cum să convertiți Bitcoin în euro

Hotswingers Petreceri de swing

În acești ani cu siguranță veți fi auzit Bitcoin, moneda digitală născută pe Web care a reușit să se facă cunoscută în puțin peste un deceniu datorită caracteristicilor sale unice. De fapt, pariez că interesul dvs. pentru această problemă a crescut din ce în ce mai mult și că vă gândiți serios la deschiderea propriului portofel pentru a începe colectarea criptomonedelor.

Am ghicit? Bine. Dacă da, pariez că vă întrebați chiar dacă este posibil convertiți Bitcoins în euro și dacă există un mod ușor de a face acest lucru. Am înțeles-o și pe asta? Permiteți-mi să spun: citiți articolul potrivit. În acest ghid, vreau să vă explic cum să schimbați Bitcoins pentru euro și cum să le transferați în contul dvs. bancar în câțiva pași simpli.

Urmând instrucțiunile mele, veți învăța cum să faceți acest lucru cu ușurință. Dacă, prin urmare, sunteți gata să aflați cum să procedați, faceți-vă confortabil și luați câteva minute pentru a citi capitolele următoare și puneți în practică sugestiile mele. Acestea fiind spuse, trebuie doar să vă doresc o lectură bună și să am un noroc pentru toate!

index

Informații preliminare

Iată cum puteți converti bitcoins

Înainte de a explica în detaliu procedura care vă va permite convertiți Bitcoins în euro, permiteți-vă să vă povestesc pe scurt despre Bitcoins și cum funcționează această monedă electronică.

Trebuie să știți, de fapt, că Bitcoin este o monedă care face parte din familia criptovalute: acestea sunt monedele generate de puterea de calcul a numeroase mașini în rețea, care colaborează la generarea de monede noi prin rezolvarea unor puzzle-uri matematice care le garantează validitatea. Acest proces se numește minerit și stă la baza securității și vitezei monedelor digitale.

Datorită distribuției calculului pe diferite mașini (care pot fi PC-uri, instrumente dedicate profesionale sau artizanale), Bitcoin este complet deconectat de la orice bancă sau instituție. Prin urmare, este o monedă descentralizat bazat pe optică peer-to-peersau bazat pe schimbul de informații și rezultate între utilizatori de același nivel. Cu alte cuvinte, nu există o bancă centrală capabilă să influențeze valoarea Bitcoin sau distribuția sa, care are loc prin întotdeauna aceleași reguli matematice foarte precise.

Deși toate acestea aduc avantaje semnificative în ceea ce privește viteza și securitatea, faptul că nu există nicio instituție centrală responsabilă cu controlul Bitcoin are o consecință importantă: aproape nicio bancă nu oferă un serviciu de schimb între Bitcoin și euro. De fapt, nu este posibilă conversia Bitcoins în euro, în același mod în care dolarii pot fi convertiți în euro, de exemplu. Prin urmare, cum să convertiți Bitcoins în euro? Îți voi explica în scurt timp.

După cum am menționat deja, nu există instituții centrale capabile să administreze Bitcoin și valoarea acestuia, care este definită de piață și de cantitatea de schimburi din rețeaua Bitcoin. Cu toate acestea, există servicii pe Web care oferă funcționalități foarte similare, permițând schimbul între Bitcoin și euro, pe baza valorii de piață a criptomonedei.

Aceste servicii sunt numite schimb iar în capitolele următoare vă voi arăta cum să vă înscrieți Coinbase, unul dintre cele mai cunoscute și fiabile servicii de acest tip de pe web. De aceea, citiți mai departe, pentru a afla cum să folosiți Coinbase și să vă vindeți Bitcoins pentru a le converti în euro.

Cum se convertește Bitcoin în euro pe Coinbase

Utilizați Coinbase pentru a vinde Bitcoins

După cum v-am explicat în capitolul precedent, Coinbase este un schimb de criptomonede. Este un serviciu care permite, prin urmare, schimbul de criptomonede atât între ele, cât și cu valute oficiale, cum ar fi euro.

În acest caz specific, Coinbase oferă o dublă funcție. De fapt, acest schimb vă permite nu numai să schimbați Bitcoins cu euro rapid și în siguranță, ci și să vă stocați Bitcoins și euro pe site-ul în sine. Pe lângă faptul că este un schimb, prin urmare, Coinbase este și o portofel, un adevărat portofel virtual capabil să vă păstreze economiile digitale în siguranță în așteptarea momentului în care doriți să le utilizați.

Datorită Coinbase, pe lângă conversia Bitcoins în euro poți chiar cheltui sau primi Bitcoins. Ai înțeles! Puteți face achiziții prin intermediul acestei celebre criptocurrency chiar și fără a le converti în euro. Pariez că vrei să afli mai multe, nu-i așa? În acest caz, vă recomand să citiți ghidul meu pe cum să plătești în Bitcoin, în care am explicat în detaliu cum se efectuează aceste operațiuni.

Cum să vă înscrieți la Coinbase

Ecranul principal Coinbase

Primul pas pentru a vă înscrie la Coinbase este să vă deschideți browser-, asigurându-vă că este capabil să acceseze Site-ul Coinbase. Orice browser modern ar trebui să fie bine, dar dacă doriți să fiți siguri de succes, vă recomand să-l utilizați Google Chrome, programul de navigare creat de Google. Dacă nu știți cum să îl instalați, vă recomand să citiți ghidul meu pe cum să descărcați și să instalați Google Chrome.

Odată ce pagina principală Coinbase este afișată, apăsați butonul din partea dreaptă sus cu scrierea Începeți aici, care vă va duce la pagina de înregistrare. Apoi introduceți tasta nume, nume de familie,adresa de e-mail și parolă doriți să vă înregistrați, bifați caseta Declar că am cel puțin 18 ani și accept documentele privind acordul de utilizator și politica de confidențialitate și apăsați butonul Creare cont.

Apoi, apăsați din nou butonul următor, apoi mai departe accept (după citirea politicii de confidențialitate). Puteți decide să primiți actualizările propuse sau să le respingeți selectând ea sau nu pe acest ecran. Verificați-vă curierul de intrare acum, unde veți găsie-mail de confirmare de Coinbase.

Apoi, deschideți mesajul în cauză și faceți clic pe intrare Verificați adresa de e-mail pentru a fi transferat la Coinbase și finaliza procesul de înregistrare. Vi se va cere să introduceți numărul de telefon pentru a activa verificarea în două etape. Aceasta este o operație fundamentală pentru securitatea dvs., deoarece vă permite să aveți un control extrem de precis asupra acceselor efectuate în contul dvs.

Introduceți numărul dvs. în câmpul furnizat și apăsați butonul Trimite codul, tastând în caseta corespunzătoare codul primit prin SMS.

Introduceți codul de verificare SMS

Atunci vi se va cere să introduceți detaliile dvs., pentru a face acest lucru verificați-vă identitatea. Acționând ca un fel de bancă, Coinbase aplică reglementările financiare într-un mod foarte riguros pentru a garanta siguranța și fiabilitatea.

Pe lângă nume, al nume de familie și să data nașterii va trebui să introduceți al vostru cod fiscal și răspundeți la întrebările propuse. Puteți introduce în câmp Pentru ce vei folosi Coinbase? opțiunea Plăți onlinede exemplu. Când ați terminat, apăsați butonul continuare.

Introduceți datele solicitate de Coinbase

În cele din urmă, Coinbase necesită încărcarea de imagini față și spate ale unui document. Puteți decide dacă încărcați fotografii pe care le dețineți deja sau dacă fotografiați documente prin intermediul unei camere web sau al camerei de telefon mobil.

După ce acest lucru este realizat, Coinbase vă va informa că procesul de verificare poate dura câteva ore. Un e-mail vă va anunța când procesul va fi finalizat.

Selectați documentul pe care îl preferați

Imediat ce veți primi confirmarea verificării contului dvs., Coinbase va fi activ și puteți urma procedurile pe care vi le voi explica în capitolele următoare pentru convertiți Bitcoins în euro direct din portofelul Coinbase.

După ce contul dvs. este verificat, veți putea accesa Coinbase conectându-vă la Site-ul Coinbase. Vă puteți autentifica apăsând butonul Autentificare situat în dreapta sus.

În acest ecran vi se va cere să introduceți adresa de e-mail și parola utilizate în timpul înregistrării. De asemenea, puteți bifa caseta Reține, astfel încât să puteți rămâne conectat la Coinbase pe computer.

În acest fel, veți evita de fiecare dată să introduceți datele dvs. de acces. Aveți grijă să selectați această opțiune, nu-l folosi niciodată pe dispozitivele partajate, deoarece ai permite oricui care folosește dispozitivul să acceseze contul tău Coinbase!

Conectați-vă la Coinbase

Prima dată când vă conectați la un dispozitiv nou, vi se va cere să introduceți un cod primit prin SMS, care funcționează ca protecție pentru contul dvs. împotriva accesului neautorizat.

Verificați telefonul și introduceți codul primit pentru a continua. În cazul în care utilizați un dispozitiv personal la care aveți acces exclusiv, puteți bifa caseta Nu cereți codul timp de 30 de zile când utilizați acest computer.

Verificare prin SMS

Ca măsură suplimentară de securitate, Coinbase vă va trimite un e-mail pentru a confirma că ați fost cel care ați accesat contul. Acest lucru se întâmplă atunci când utilizați dispozitive sau browsere pe care nu le-ați folosit niciodată pe Coinbase sau la primul acces.

Odată apăsat butonul Autorizez acest computer conținut în e-mailul de confirmare, puteți introduce panoul de control Coinbase, numit și tablou de bord. De aici puteți avea unul Prezentare generală completă a contului, cu informații precum valoarea totală a monedelor dvs. digitale și tendința lor de valoare.

Cum poți schimba Bitcoins în euro pe Coinbase

Vindeți bitcoins pe Coinbase

Acum că contul dvs. Coinbase este activ, permiteți-mi să vă explic cum să vă orientați schimb Bitcoins pentru euro prin acest schimb.

Mai întâi, apăsați pe elementul de meniu portofel, pentru a accesa criptomonedele. Deși vă vorbesc despre Bitcoins, de fapt, Coinbase vă permite să faceți schimb, cumpărare și vânzare alte criptomonede fără a părăsi site-ul.

După ce ați verificat cantitatea de criptomonedă din portofel, puteți decide să vindeți o parte din Bitcoins dvs. apăsând butonul albastru Faceți tranzacții situat în dreapta sus. Alegeți acum opțiunea Vindem și introduceți suma de euro pe care doriți să o obțineți din vânzarea Bitcoins. Dacă vă este mai convenabil, puteți apăsa butonul BTC, în dreapta, pentru a introduce numărul de bitcoins care vor fi vândute în loc de euro.

Acum apăsați butonul Vinde acum iar pe ecranul următor, apăsați butonul Confirmați vânzarea după verificarea cu atenție a datelor. După câteva momente, Coinbase va confirma vânzarea de succes a Bitcoins: puteți verifica soldul dvs. în euro apăsând pe elementul din meniu portofel.

Nu uitați că tranzacția de vânzare poate dura câteva minute pentru a fi confirmată de rețeaua Bitcoin, așa că nu vă faceți griji dacă nu vedeți imediat soldul în euro al tranzacției.

Cum se transferă Bitcoins în Coinbase

Primește bitcoins pe Coinbase

Dacă tocmai ați deschis un cont pe Coinbase, soldul din portofel va fi zero. Vă întrebați cum transferați Bitcoin în Coinbase? Îți voi explica cum se face imediat.

Dacă aveți deja Bitcoins pe alte site-uri web sau pe un portofel offline, știți că transferul acestora în Coinbase este foarte simplu. Dacă, pe de altă parte, nu le aveți, le puteți solicita cu ușurință de la cei care le au și le puteți primi pe Coinbase. După cum v-am explicat în capitolul cu informații preliminareDe fapt, Coinbase funcționează și ca portofel online și, prin urmare, este capabil să primească Bitcoin printr-o anumită adresă.

Așa că apăsați butonul primi plasat în dreapta sus, apoi pe asta Am înțeles și asigurați-vă că ați selectat elementul Portofel BTC din meniu valută. Ceea ce vedeți acum reprezintă adresa Bitcoin, sub formă de cod QR și sub formă textuală, cu ajutorul căreia puteți primi Bitcoin pe Coinbase.

În acest moment, copiați adresa textă sau salvați imaginea Codului QR. După ce faceți acest lucru, puteți utiliza portofelul online sau offline pentru trimiteți Bitcoin la această adresă. Bitcoins-urile vor fi transferate în Coinbase în câteva minute. Puteți, de asemenea, să vă partajați adresa cu alte persoane, pentru a primi Bitcoins din contul lor sau pentru a primi plăți sub formă de Bitcoins.

Cum se transferă euro de la Coinbase în contul bancar

Adaugă un cont pe Coinbase

Acum că v-ați vândut Bitcoins și aveți o disponibilitate în euro, vă întrebați cum transferați euro de la Coinbase în contul bancar. Nu vă faceți griji, în acest capitol vă voi explica pas cu pas cum să retrageți euro din Coinbase.

În primul rând, vreau să ilustrez procedura de conectare a contului dvs. bancar la Coinbase. Apăsați tastapoza ta de profil situat în dreapta sus, apoi faceți clic pe elementul de meniu Setări. În ecranul care vă este propus, selectați elementul Modalități de plată și apăsați butonul albastru cu scrierea Conectați un cont nou. Apoi apăsați pe elementul de meniu Cont curent în euro și introduceți tasta numele bancii, codul IBAN și codul BIC pe care îl puteți găsi pe site-ul sau în aplicația băncii dvs.

Acum apăsați butonul Verificați contul, a continua. Pentru a finaliza tranzacția, va trebui să trimiteți o mică tranziție în favoarea Coinbase. Apoi apăsați butonul Verifică acum, pentru a primi instrucțiuni cu privire la tranziția ce trebuie făcută.

Asigurați-vă că copiați cu exactitate toate datele și urmați instrucțiunile la scrisoare. Efectuați operația solicitată și, în final, apăsați butonul Am făcut plata. În una sau două zile lucrătoare, contul dvs. va fi verificat și îl puteți utiliza pentru a vă retrage pe Coinbase.

După ce ați verificat contul, apăsați elementul de meniu portofel și selectați portofelul cu inscripția euro. Apoi apăsați butonul cu scrierea retragere așezat în dreapta. Pe ecranul următor, introduceți tastasuma în euro să vă retrageți și să vă asigurați că contul dvs. este selectat în meniu Ridica. În cele din urmă, apăsați butonul continuare, pentru a continua retragerea.

Retrageți de la Coinbase

Înainte de finalizarea retragerii, Coinbase vă va oferi un ecran sumar al operațiunii. Amintiți-vă că Coinbase impune o taxă mică de plătit pentru operațiunile de transfer, așa că acordați atenție ecranului sumar, astfel încât să știți exact cât veți primi. După ce ați verificat datele, apăsați butonul confirmare, pentru a completa retragerea.

în o zi sau două, euro pe care tocmai l-ați retras va fi creditat în contul dvs. bancar. Cu toate acestea, cu unele bănci, Coinbase reușește să facă o transfer instant: Dacă banca dvs. acceptă transferuri instant SEPA, puteți primi banii imediat. Trebuie doar să vă verificați contul bancar!

Alte instrumente pentru a converti Bitcoin în euro

Servicii alternative la Coinbase

În ciuda faptului că explică cum funcționează Coinbase convertiți Bitcoin în euro, trebuie să știți că există și alte servicii online care pot oferi această funcționalitate. Așa că am decis să vă listez alternative la Coinbase pe care o consider cel mai de încredere.

  • Binance – este o platformă concepută pentru schimbul, cumpărarea și vânzarea de Bitcoins și alte criptomonede. Îl veți putea utiliza rapid și ușor atât de pe smartphone, cât și de pe PC.
  • Cex.io – este unul dintre cele mai solide și cunoscute schimburi de criptomonede la nivel mondial. Datorită acestei platforme puteți schimba, vinde și cumpăra Bitcoins și alte monede digitale în securitate și imediate.
  • Kraken – este un serviciu de schimb solid și sigur, care permite nu numai schimbul între criptomonede, dar și vânzarea și retragerea Bitcoin direct de pe site-ul său web.

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Romania. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste IT și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul tecnocloude.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Romania, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

25892 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cele mai bune accesorii Nintendo Switch: ghid de cumpărare

Cum să descărcați tonuri de apel gratuite | irsafari.com