in , ,

Cum să construiești o fermă în Minecraft

Hotswingers Petreceri de swing

De obicei, petreci mult timp în lumea „cuburilor” de Minecraft, celebrul titlu al sandbox-ului dezvoltat de Mojang și conceput inițial de Markus „Notch” Persson. Te distrezi foarte mult, punându-ți ideile în practică pe hartă, dar există o clădire pe care nu ai încercat niciodată să o construiești: fermă, un loc vesel, unde există culturi, animale și fermieri (în acest caz, tu și, dacă este un joc multiplayer, prietenii tăi), așadar doriți câteva sfaturi. Așa este, nu-i așa? Ei bine, atunci aș spune că ai venit la locul potrivit!

De fapt, în acest tutorial vă voi ilustra în detaliu cum să construiești o fermă în Minecraft, pornind de la baze și ajungând la realizarea unei structuri complexe, cu toate posibilitățile cazului. Nu voi omite să vă ofer informațiile necesare pentru a găsi elementele necesare completării ghidului.

Pe scurt, printre culturi, animale și multe altele, cu siguranță veți găsi pâine pentru dinți, chiar dacă sunteți un jucător expert al titlului de Mojang. Curaj: tot ce trebuie să faci este să îți faci timp liber și să te distrezi cu „cuburile” din titlul lui Mojang, urmând instrucțiunile mele. Acestea fiind spuse, nu mi-a mai rămas nimic de făcut, decât să vă doresc o lectură bună și să faceți o gură mare pentru activitatea dvs. „agricolă”!

index

Informații preliminare

Tractor Minecraft

Înainte de a intra în detalii despre procedură cum să construiești o fermă în Minecraft, Cred că s-ar putea să vă intereseze să aflați mai multe despre această structură.

Ei bine, trebuie să știți că în titlul Mojang este posibil să cultivați morcovi. grâu. cartofi. dovleci. pepeni verzi și multe altele. Pur și simplu, puteți configura cele frumoase culturi, pentru a fi utilizat pentru a obține alimente fără să fie nevoie să-l găsesc în jurul hărții.

Profitând de această caracteristică, de-a lungul anilor, utilizatorii Minecraft au inventat structurile cele mai disparate, dând viață reală ferme. De fapt, jocul vă permite, de asemenea, să aveți zei animale și, în unele cazuri, de „Tame”. Pe scurt, dezvoltatorii s-au gândit la toate.

Prin urmare, ceea ce vă voi explica astăzi este modul de a face o clădire asemănătoare cu ferma, pe care o are și ea culturi și animale. Evident, vă voi arăta cum puteți crea această structură fără a folosi mod, dar va exista și o modalitate de a analiza un conținut personalizat interesant creat de comunitate.

În orice caz, dacă nu aveți idee cum găsiți materialele că îți voi arăta și vrei să faci totul în mod supraviețuire, Vă sfătuiesc să vă „aplecați” asupra confortabilului Instrumentul MineSearch. Simplu, este un portal care vă permite să căutați orice element și să obțineți combinația necesară pentru a-l crea în Minecraft.

Pași de mesteacăn MineSearch

Pentru a profita de acest instrument, trebuie doar să vă conectați la el portal oficial, scrieți în bara de căutare (situat în dreapta sus) numele elementului aveți nevoie și faceți clic pe butonul rezultat mai relevante.

Ecranul va apărea apoi pe ecran combinație de obiecte care este folosit pentru a crea acel element particular în cadrul jocului. Pe scurt, MineSearch poate fi foarte util, mai ales în crearea unor structuri precum cea pe care o voi ilustra.

Cum să faci o fermă în Minecraft

Minecraft terminat la fermă

După ce am explicat ce se poate face în Minecraft, aș spune că sunteți gata să luați măsuri și să construiți unul fermă. În acest capitol, vă voi arăta cum să faceți o structură de bază, astfel încât să o puteți construi fără prea multe probleme, chiar și în interior Modul de supraviețuire. În orice caz, prima dată vă sfătuiesc să faceți totul în interior Mod creativ, pentru a nu greși mai târziu și pentru a nu pierde materialul.

Structura va avea dimensiuni de 15 x 9 blocuri, așa că vă sfătuiesc să găsiți un loc suficient de mare pentru al face.

Teren liber de Minecraft

Găsit locul ideal, pătrat 7 bușteni de brad, stivuit unul peste celălalt, pe al patrulea bloc fata incepand de la stanga.

Coloana de trunchi de molid Minecraft

Repetați această procedură în blochează mai departe iar în colțuri drepte, pentru a crea 4 coloane.

Patru coloane Minecraft

După aceea, uniți-vă la coloane între ele, plasând busteni de brad pornind de la al patrulea bloc de jos în sus.

Coloanți Minecraft coloane

Acum, repetați același proces pentru al șaptelea bloc, cea mai înaltă, unind coloanele.

Minecraft planuri

Apoi, poziția 4 trepte de mesteacăn, 2 spre partea din față și 2 spre spate, pe partea stângă a structurii pe care ați creat-o mai devreme.

Trepte de mesteacăn Minecraft

Continuați, așadar, să-l plasați în acest fel trepte de mesteacăn, până când ajungeți la primul etaj a structurii (lăsând spatele ultimei etape „gol”).

Pași Minecraft

Odată făcut acest lucru, poziționați-vă 4 scânduri de mesteacăn pe spatele ultimului pas.

Placi de mesteacan Minecraft

În acest moment, pornind de la partea din spate a scării, înconjoară-o cu zei blocuri de piatră, pentru a face mai plăcut ochiului.

Piatra scării Minecraft

acum „Umple” primul etaj a structurii cu unii scânduri de mesteacăn, astfel încât să creeze etaj.

Primul etaj Minecraft

Acum, a sosit momentul să facem acoperiș. Prin urmare, Piazza trepte de mesteacăn în blocurile superioare ale structurii, făcându-le „Ieșirea” unui bloc pe laturi.

Mesteacăn pășește în fața Minecraft

După aceea, creați una stratul de treaptă superioară, amintindu-vă să plasați o bloc în spatele ultimului pas pe care le-ați pus, pentru a face structura mai frumoasă de văzut.

Strat de trepte superioare Minecraft

Păstrează-l și fă-o Încă 2 straturi de trepte de mesteacăn.

Patru trepte Minecraft trepte

În acest moment, treceți de lacealaltă parte a structurii și repetați aceeași procedură; apoi folosiți scânduri de mesteacăn pentru alăturați-vă celor două părți a acoperișului pe părțile laterale, lăsând interiorul „gol”.

Acoperiș gol Minecraft

Așa că completați interiorul cu zei blocuri de sticlă.

Minecraft sticlă de acoperiș

Acum, mergeți în partea din față a structurii și sparge a cincea treaptă a celui de-al doilea rând, plasându-se la locul său 2 bușteni, unul deasupra celuilalt. Faceți același lucru pe partea dreaptă.

Acoperiș de molid Minecraft

Prin urmare, așezați unele trepte de brad pentru a face unul mic „Scara” din 3 linii. Pentru a face structura mai frumoasă, vă recomand, de asemenea, să spargeți pașii din dreapta și să-i poziționați în brad, astfel încât să se „îmbine”.

Pași de brad în Minecraft de top

acum, faceți același lucru în partea stângă, amintindu-mi mereu să plasezi și un pas în spatele a ceea ce „proemine”.

Structura înaltă Minecraft

În acest moment, sparge treptele de mesteacăn care sunt situate între două structuri pe care tocmai l-ai creat și combinați-le cu scânduri de brad.

Minecraft înalt completat

Repetați aceeași procedură și dincealaltă parte a clădirii.

Structura înaltă pe partea cealaltă Minecraft

După aceea, du-te înapoi în fața structurii și locul 2 plăci de mesteacăn înainte de fiecare bloc al primul etaj, lăsând „liber” 3 blocuri în dreapta și 3 în stânga.

Placă de mesteacăn față Minecraft

Ulterior, Piazza delle garduri de brad, „Înconjoară” „bordul” pe care l-ai creat anterior.

Gard de brad Minecraft

Apoi repetați aceeași procedură dincealaltă parte a structurii și de asemenea partea dreaptă a clădirii (în acest caz, lăsând 2 blocuri „libere” în dreapta și 2 în stânga).

Gard de brad cealaltă parte Minecraft

În acest moment, introduceți structura și creați „Perete” frontal, plasând zei sticlă dreapta și stânga, unul strat de 2 blocuri de scânduri de mesteacăn și 2 uși de stejar în centru.

Uși de stejar Minecraft

Acum, repetați aceeași procedură dincealaltă parte a structurii.

Uși de cealaltă parte a Minecraft

După aceea, faceți acest lucru și la voi fete, folosind totuși o singură „coloană” de scânduri de mesteacăn și o singură ușă de stejar.

Ușile laterale Minecraft

După ce faci asta, închideți părțile „deschise” în partea de sus a structurii cu del sticlă. În acest fel, vei avea ferestre iar clădirea va fi mult mai frumoasă de văzut.

Ferestre Minecraft

În acest moment, a sosit momentul să ne dedicăm interior. Așa că intrați în casă și creați unele „Coloane” interne cu unii scânduri de mesteacăn, poziționare Fișier în 4 blocuri pornind de la „etajul doi”.

Coloane interne Minecraft

Deci, așezați unele usi de stejar stânga și dreapta și unul scară spre stânga.

Uși de stejar dreapta stânga Minecraft

Acum, urcați și așezați unele garduri de brad pe toate blocurile, cu excepția, desigur, pe cea în care există scara.

Gard înalt Minecraft

Perfect, acum ai o casă excelentă, pe care o poți Personalize cum vrei tu. Camerele sunt deja făcute, pur și simplu trebuie răsfățați-vă cu decorul din casa ta de țară. În acest sens, vă recomand să aruncați o privire asupra ghidurilor mele de pe cum să faci o bucătărie în Minecraft. cum să faci o stație de jocuri pe Minecraft. cum să faci o baie pe Minecraft și cum să faci un duș pe Minecraft.

Bucătărie Minecraft

Cu toate acestea, pentru străini, vă invit să consultați tutorialele mele cum să faci o fântână în minecraft. cum să faci o piscină pe Minecraft și cum se face o statuie pe Minecraft. În plus, s-ar putea să vă intereseze și cunoașterea cum se face o statuie de dragon pe Minecraft. Pe scurt, posibilitățile sunt multe și urmând aceste tutoriale veți putea cu siguranță să le creați excelente elemente estetice pentru casa ta din Minecraft.

Fântână Minecraft

Excelent, acum casa de la țară este gata, dar nu există culturi și animale. Ei bine, ce zici de culturi, puteți profita de întreg zona de sub casă, chiar în spatele pașilor. Așa că ia-ți unul în mână Hoe și folosiți-o pe toate blocuri.

Sapa de piatra Minecraft

În acest moment, zei de plante semințe de grâu (sau orice altă cultură) de pe pământ împânzit. Desigur, puteți pune, de exemplu, grâu în stânga, morcovi în dreapta și așa mai departe. Trebuie să mergi repede, altfel pământul nu va rămâne prăbușit și va trebui „Remediază” terenul din nou.

Semințe Minecraft

acum, sparge blocurile în centru, distanțându-le cu 2 unități între ele și ne toarnă a găleată de apă. În acest fel, veți vedea că blocurile vor începe să se „ude”.

Găleată de apă Minecraft

Dacă doriți, puteți plasa și dumnezei trunchiuri în „subsol”, pentru a pune acolo semințele și tot ceea ce are legătură cu cultivarea. Acum, nu trebuie decât asteapta putin să vegheze cum culturile cresc.

Minecraft subliniază trunchiurile

Între timp, dacă nu vrei să fii cu mâinile tale, te sfătuiesc să te dedici animale. De fapt, acum că ai casa de la țară și cultivarea, dar încă nu existăreproducere.

În acest sens, vă recomand să construiți o gard în stânga casei tale (pornind de la scări). Desigur, trebuie să plasați și un hașiș, astfel încât să puteți intra animalele.

Incintă pentru animale Minecraft

În acest moment, caută animale prezent lângă zona dvs. e ademeni-le la gard. De exemplu, dacă găsiți zei porci, ia doar unul morcov și veți vedea că vor începe să vă urmeze.

Fii urmată de animalele din Minecraft

Introduceți, așadar, laîn interiorul gardului, treceți animale pentru lire și „închide”-le în interior. Perfect, acum aveți și animalele de companie. În caz că nu știți, animalele pot fi și în Minecraft a fi „îmblânzit” și rasă.

Porci gard Minecraft

Pentru toate detaliile cazului, vă sfătuiesc să consultați tutorialul meu cum să călărești un cal pe Minecraft. Fiecare animal are propria sa metodă, dar, în general, este foarte simplu (unii nu pot fi călători, cu toate acestea).

Cu toate acestea,cuplare, dacă ai adus în interiorul gardului porci, Vă sugerez să încercați să le oferiți unele morcovi. Poate exista o surpriză plăcută (adică una mică purcel).

Purcel Minecraft

Bine, acum aveți toate detaliile cazului pentru a construi o fermă în mod corespunzător: ceea ce ați construit este baza, acum aveți nevoie câmpă-ți imaginația și profită de nenumăratele posibilități oferite de titlul de Mojang. Între timp, amintiți-vă culturi: reveniți să le vedeți, care cu siguranță vor crește. Distreaza-te!

Mods ferme utile pe Minecraft

Instalați Forge Minecraft

Cum zici? Ai uneleEdiția Java a PC-ului Minecraft, mi-ai urmat ghidul până aici și ai dori extindeți posibilitățile de la ferma ta? Nicio problemă, vă voi explica imediat cum să faceți totul rapid prin intermediul modului Modulul vehiculului MrCrayfish’s, care este chiar compatibil cu versiunea 1.15.2 de Minecraft. Pentru a utiliza acest mod, trebuie să descărcați și dvs. umbri, de asemenea, compatibil cu versiunea 1.15.2.

În cazul în care vă întrebați, acest conținut personalizat este destinat adăugați tractoare și alte vehicule tipic pentru o fermă din Minecraft. Pentru a continua, trebuie să instalați mai întâi Profil fals. Prin urmare, conectați-vă la site-ul oficial al acestui profil și apăsați butonul instalare. Nu uitați să selectați, dacă este necesar, versiunea corectată a Minecraft din panoul din stânga.

După aceea, deschideți fișierul forge-[versione]-installer.jar obținut, bifează caseta Instalați clientul și faceți clic pe în regulă. Bine, acum ați instalat cu succes Forge pe computer.

În acest moment, conectat la Portalul CurseForge și apăsați butonul Descărcați în dreapta (selectarea versiunii corecte a Minecraft). Faceți același lucru conectându-vă la Pagină de mod modificare și descărcarea fișierului corespunzător.

Folderul mod Minecraft

După aceea, mutați / copiați fișierele vehicul-mod-[versione].jar și obfuscate-[versione].jar în folderul mod Minecraft. pe ferestre, calea de urmat este C: Utilizatori[nome utente] AppData Roaming.minecraft modsîn timp ce mai departe MacOS este ~ / Library / Support Application / minecraft / mods. Pentru Windows, ghidul meu pe cum să vizualizați dosarele ascunse.

În continuare, începeți mai departe Minecraft Launcher, faceți clic pepictograma săgeată în jos, localizat în stânga, selectați tasta Profil fals și apăsați butonul Redare. După ce faceți acest lucru, intrați într-un joc în modul creator (de exemplu, cea pe care ai folosit-o înainte pentru a crea ferma), apăsați butonul și tastatura, faceți clic pe butonul săgeată spre dreapta prezentați în partea de sus și selectațipictograma mod (situat în stânga sus).

În acest moment, luați obiectul Finalizare cu vehicul (Tractor) și așezați-o pe sol. În acest fel, va apărea o pe ecran tractor. la ghid, este suficient apasă pe ea. la aprins, trebuie să folosiți butonul în schimb Schimbarea la stânga tastatură.

Tractor Minecraft

Dacă doriți cu adevărat să faceți totul în serios, vă sugerez să încercați și difuzoarele vehiculului îngrășământ. Remorcă fluid. semănătoare. Remorcă de stocare și Remorcă vehicul. Perfect, acum ai tot ce ai nevoie pentru a te bucura de al tău fermă. Nu vreau să vă ofer mai multe avansuri, așa că distrați-vă!

Accesorii tractor Minecraft

În orice caz, odată ce ai „luat o pauză” de la al tău activitate agricola, s-ar putea să vă gândiți să aruncați o privire pagina site-ului meu dedicat Minecraft, unde puteți găsi nenumărate alte idei pentru sesiunile de joc.

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Romania. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste de calculatoare și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul tecnocloude.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Romania, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

25892 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cum să trimiteți un mesaj WhatsApp la un e-mail

Cum se regenerează tonerul | irsafari.com