in , ,

Cum să conectați conturile EA la Twitch

Hotswingers Petreceri de swing

Sunteți fan al jocurilor video și jucați deseori titluri Arte Electronice, casă de software renumită pentru seriale istorice precum FIFA este câmp de luptăși ați conștientizat posibilitatea de a obține conținut suplimentar prin conectarea contului dvs. EA la diverse servicii, în special la TIC nervos. Așadar, ați dori să cercetați întrebarea și să aflați cum să exploatați această posibilitate, nu-i așa? Atunci știți că sunteți la locul potrivit.

În tutorialul de astăzi, de fapt, vă voi explica în detaliu cum să vă conectați contul EA la Twitch, astfel încât să vă obțineți recompensele. Dacă vă întrebați, voi analiza care sunt posibilitățile oferite de Electronic Arts în acest sens și vă voi ghida pas cu pas în conectarea profilului dvs. cu Twitch pentru a răscumpăra premiile disponibile.

Deci, puteți ști ce așteptați? Tot ce trebuie să faci este să iei câteva minute de timp liber și să urmezi indicațiile rapide de mai jos. Acestea fiind spuse, nu mai este nimic de făcut decât să vă doresc să citiți și să vă bucurați!

Index

Informații preliminare

Răscumpărați Loot EA

Înainte de a intra în detalii despre procedura de mai jos cum să vă conectați contul EA la Twitch, Cred că s-ar putea să vă intereseze să aflați mai multe despre această posibilitate.

În primul rând, dacă este nevoie, vă spun asta TIC nervos este o platformă de streaming video deținută de Amazon. Principalul său accent este pus pe emisiile directe referitoare la jocuri video, dar, în realitate, există acum ceva din toate. De exemplu, există apeluri live Doar vorbim sau IRL, unde pur și simplu discutați sau mergeți faceți ceva în lumea reală.

Twitch se prinde rapid și în Romania și tot mai mulți VIP decid să se apropie de această platformă. Fiind un serviciu Amazon, există bonusuri garantate pentru cei care au un abonament activ Amazon Prime (cunoscutul serviciu care permite utilizatorilor celui mai cunoscut comerț electronic din lume să obțină diverse beneficii, cum ar fi livrările gratuite de o zi pe mai multe produse).

Printre diversele posibilități oferite de abonament, serviciul este inclus Twitch Prime. Acesta din urmă permite în principal abonați-vă gratuit la un canal (obținerea avantajelor așteptate de creator și absența publicității în conținutul profilului respectiv) și obținerea conținut gratuit legat de lumea din jocuri video. De exemplu, deseori există titluri întregi pentru a descărca sau elemente din jocla fel ca și cele pe care probabil le-ați ajuns până acum.

Twitch Prime jaf

În cazul dvs., pentru a obține conținutul legat de jocurile EA, trebuie să conectați contul de software al software-ului la Twitch, pe care trebuie să fie activ un abonament Prime. Abonamentul la Amazon Prime, dacă te întrebi, costă 36 de euro pe an sau 4,99 euro pe lună. De asemenea, există Student prim, abonamentul care poate fi activat de studenti (costă 16 euro pe an).

În ceea ce privește încercări gratuite. Amazon Prime standard prevede o perioadă de 30 de zile, in timp ce Student prim garantează o perioadă gratuită care durează 3 luni. Pentru mai multe informații, vă invit să aruncați o privire asupra discului niciodată pornit cum să vă înscrieți la Amazon Prime.

Cum să conectați conturile EA la Twitch Prime

Conectați-vă la Twitch

După ce am explicat la ce se folosește conectarea contului EA la cel al Twitch Prime, aș spune că a venit momentul să ia măsuri.

În primul rând, voi presupune că aveți deja un Cont EA și a Cont Twitch cu Abonament prim activ. Dacă nu, vă sugerez să consultați tutorialele mele pe modul de a crea un cont EA. cum să vă înregistrați pe Twitch este cum să conectați Amazon Prime la Twitch.

Pentru a continua, apoi conectați-vă la site oficial pentru conectarea conturilor EA și efectuați Autentificare cu profilul dvs., prin introducereanume de utilizator si parola și apăsând butonul Autentificare. În caz că ați adăugat unele verificări de securitate, este posibil să fiți nevoit să introduceți cod care va fi trimis către dvs. casuță de e-mail sau al număr de telefon.

În acest moment, portalul vă va solicita să vă conectați cu dvs. Cont EA, prin intrarea înadresa de email si parola. În unele cazuri, sistemul poate necesita introducerea unui cod de securitate, care va fi trimis la al tău casuță de e-mail sau al număr de telefon.

Cum să conectați conturile EA la Twitch Prime

După realizarea Autentificare, trebuie doar să faceți clic pe buton Da, conectează-te Si asta e. Portalul vă va avertiza că totul a fost făcut corect prin intermediul unui mesaj (in engleza).

Pentru a verifica dacă conexiunea a avut loc efectiv, vă sfătuiesc să vă conectați la portalul oficial Twitch, apăsați pepictograma contului prezentați în dreapta sus și faceți clic pe opțiune Setări. După aceea, treceți la filă Conexiuni, derulați pagina în jos și, dacă totul a fost făcut corect, sub titlu Alte link-uri ar trebui să vezi scrisul Arte Electronice.

Conexiuni de legătură

Perfect, acum v-ați conectat cu succes conturile. Pentru mai multe informații, vă sfătuiesc să consultați orientări oficiale ale EA.

Cum de a răscumpăra recompense Twitch Prime

FIFA Twitch Prime Loot

Odată ce conturile EA și Twitch Prime sunt legate, diversele premii ar trebui răscumpărate automat. Cu toate acestea, uneori acest lucru nu se întâmplă și poate fi necesar să se efectueze această operațiune manual. Dacă, atunci, ai reușit conectați conturile EA la Twitch pentru FIFA 20 sau orice alt titlu și nu ai primit recompense, nu-ți face griji.

Pentru a remedia, conectați-vă la site-ul oficial Twitch Prime și faceți clic pe buton Autentificare situat în dreapta sus. Așa că apăsați butonul Continua și rulați Autentificare la profilul dvs., introducând secțiuneaadresa de email si parola contul dvs. Amazon și apăsarea butonului Autentificare.

În acest moment, vă veți confrunta cu pagina principală din Twitch Prime, unde toate articole gratuite pe care îl puteți răscumpăra grație abonamentului. Trebuie doar să derulați pagina, să găsiți conţinut de interesul dvs. (de exemplu, pachetul FIFA) și apăsați butonul Răscumpărați / aflați mai multe.

După aceea, va trebui să faceți clic pe buton Răscumpăra acum, apăsați din nou butonul Autentificare și faceți clic pe buton autoriza. În cele din urmă, în unele cazuri, vi se poate cere să încercați din nou conectați-vă la contul EA.

Răscumpărați Twitch Prime Loot

Excelent, acum premiile au fost adăugat în contul dvs. și veți găsi totul la următoarea dată când accesați joc implicat. Distracție!

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Romania. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste IT și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul tecnocloude.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Romania, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

25892 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Programe de editare video Mac

Cum să accelereze un videoclip pe iPhone