in , ,

Cum să blocați apelurile din centrul de apeluri celulare

Hotswingers Petreceri de swing

Ai tăiat o parte din timpul tău liber pentru a te relaxa și, în acel moment, sună telefonul: vezi un număr de telefon necunoscut, decizi să răspunzi și … din păcate, nu este un apel important, ci un centru obișnuit de apel la serviciu! Deranjat acum de această situație cruntă, ați făcut o căutare pe web cu intenție fermă de a afla cum să blocați apelurile din centrul de apeluri mobile și scapă, o dată pentru totdeauna, de ceea ce crezi că sunt doar enervant.

Dacă lucrurile stau așa, știți că sunteți la locul potrivit, la momentul potrivit! În timpul acestui ghid, de fapt, va fi preocuparea mea de a explica cum să obții rezultatul dorit, folosind anumite aplicații specifice în acest scop și mai ales accesibile gratuit.

Așadar, fără a mai aștepta, faceți-vă confortabil și citiți cu atenție tot ce am de spus cu privire la acest subiect: sunt sigur că, după citirea acestui ghid, veți fi dobândit abilitățile necesare pentru a transforma apelurile primite de la centrele de apel într-unul neplăcut – dar departe – îmi amintesc. Acestea fiind spuse, nu am altceva de făcut, decât să vă doresc lectură fericită și mult noroc!

index

Operațiuni preliminare

Operațiuni preliminare

Înainte de a ajunge chiar la inima acestui ghid și să-ți arate cum sunt folosite aplicațiile blochează apelurile centrului de apel pe telefonul tău mobil, Vă recomand să vă înregistrați la Registrul public al opozițiilor. Dacă nu ați auzit niciodată despre acesta, este un instrument pus la dispoziție de Garantul de confidențialitate care permite operatorilor de telemarketing să blocheze apelurile telefonice și să primească alte comunicații publicitare.

Vă puteți înregistra în Registrul public al opozițiilor în diverse moduri, în funcție de preferințele dvs.: prin web, mergând la aceasta pagina; mijloace telefoncontactând numărul fără taxă 800 265 265 și urmând instrucțiunile din intrarea ghidului; mijloace scrisoare recomandată cu chitanță de retur, trimitere această formă împreună cu o copie a documentului dvs. actual valabil la adresă Manager al Registrului Public de Opoziții – Abonați – Oficiul Roma Nomentano – PO Box 7211 – 00162 Roma (RM); sau prin e-mail, prin trimiterea la adresă a aceluiași formular anterior și a unui document valabil abbonati.rpo@fub.it.

Înscrierea în Registrul public al opozițiilor trebuie să aibă loc în termen de maximum 15 zile începând de la primirea cererii.

Cu toate acestea, rețineți că acest sistem nu este întotdeauna eficient, deoarece înregistrarea în registru este aproape întotdeauna „invalidată” prin consimțământul pentru comunicări în scopuri de marketing, chiar și în cunoștință de cauză, atunci când vă abonați la un telefon online, telefonic sau alte tipuri (de asemenea, cu cardul de reduceri la supermarket, ca să zic așa).

Cu alte cuvinte, doar o bifă introdusă în grabă într-o casetă dedicată comunicărilor publicitare pentru a anula efectele „benefice” ale Registrului. Din acest motiv, vă recomand să combinați și o înregistrare în Registrul de opoziție cu o aplicație care poate bloca apelurile primite de la neplăcerile cunoscute: în capitolele următoare ale acestui ghid voi enumera unele dintre ele.

Cum să blocați apelurile din centrul de apel pe telefonul mobil

Dacă, deși sunteți înregistrat în Registrul public al opozițiilor, continuați să primiți apeluri publicitare de la centrele de apel, puteți profita de unele aplicații care pot bloca apelurile primite de la așa-numitele nuanțe cunoscute din bud.

Ar trebui să răspund (Android / iOS)

Cum să blocați apelurile din centrul de apel pe telefonul mobil

Ar trebui să răspund este o aplicație care poate apela apeluri de la centrele de apel sau, mai degrabă, primite de la numere considerate nesigure pe baza feedback-ului comunității. Aplicația poate fi descărcată gratuit atât pe Android că pe iOS (în ultimul caz, însă, actualizarea bazei de date referitoare la blocul de apel și afișarea ID-ului apelantului sunt disponibile ca funcții plătite, la prețul de 1,99 EUR / lună) și nu necesită nicio înregistrare pentru utilizați.

După instalarea și pornirea aplicației, atingeți repetat butonul Permite / permis pentru a acorda permisiunile necesare funcționării sale, faceți câteva swip-uri pentru a vizualiza ecranul de întâmpinare, aplicați marcajul de lângă articole referitoare la reglementări de confidențialitate și partajarea apelurilor primite neidentificate și apăsați butonul start, pentru a ajunge la ecranul de pornire al aceluiași.

Acum, dacă utilizați un dispozitiv Android, apăsați butonul pentru modul de blocare care vă place cel mai mult: Protecție activă, care vă permite să blocați apelurile de tip spam în schiță (aplicația vă va cere să fiți setat ca aplicație implicită „Telefon”) sau Protecție pasivă, astfel încât să puteți vedea alertele legate de apelurile spam și să decideți dacă să răspundeți sau nu.

Dacă ați optat pentru protecție activă, utilizați ecranul următor pentru alegeți tipul de alerte pentru a primi și în cele din urmă apăsați butonul set, pentru a face Dacă ar trebui să răspund să încep să prelucrez apelurile telefonice; dacă, pe de altă parte, ați ales să utilizați protecție pasivă, apăsați butoanele Permiterea care sunt situate în partea de jos a ecranului pentru a permite accesul la informații despre apelurile telefonice și suprapunerea în alte aplicații.

Dacă totul a mers în direcția corectă, acum ar trebui să vă regăsiți în ecranul de management al ar trebui să răspund: pentru a activa blocarea diferitelor categorii de spam, atingeți butonul pulsante care se află în stânga sus, alegeți elementul Setări din meniul care apare, atingeți elementul blocare și se mișcă în sus ON comutatoarele de corespondență de tipul numărului de intrare sau de ieșire pe care doriți să îl blocați (spam raportat de comunitate, raportat de dvs. ca spam și așa mai departe).

Dacă utilizați versiunea pentru iPhone din ar trebui să răspund, după pornirea aplicației, atinge simbolul roată care este în partea dreaptă sus și se deplasează în sus ON comutatorul corespunzător formulării Blocați apelurile negative. Apoi, ieși din aplicație și activează blocarea apelurilor: du-te Setări din iOS, atingând pictograma dinangrenaj situat pe ecranul de start, accesați secțiunile Telefon> Restrângere apeluri și identificare și se mișcă în sus ON pârghia corespunzătoare ShouldIAnswer.

Truecaller (Android / iOS)

Cum să blocați apelurile din centrul de apeluri celulare

O altă aplicație pe care o puteți folosi pentru a bloca apelurile din centrele de apeluri este TrueCaller: disponibil gratuit Android și iOS, se bazează pe o bază de date cu nuanțe cunoscute, prin intermediul căreia este capabil să afișeze informații despre apelurile și SMS-urile primite, identificarea apelantului și eventual blocarea acestora. Deși aplicația este gratuită, pentru a o putea folosi, trebuie să vă înregistrați și acceptă ca numărul tău de telefon să poată fi urmărit în baza de date publică despre care v-am vorbit mai devreme.

Dacă doriți să acceptați această condiție, atunci descărcați aplicația folosind linkurile pe care vi le-am oferit în urmă cu o clipă, lansați-o, apăsați butonul Începe și urmați asistentul pentru a vă înregistra la serviciu după numărul de telefon. După finalizarea verificării, completați formularul următor cu informațiile solicitate.

Dacă folosești Android, chiar înainte de înregistrare, va trebui să decideți ce permisiuni să acordați aplicației: dacă doriți ca Truecaller să prevină apelurile anti-spam în avans, atingeți butonul Setat ca implicit pentru a vă permite să gestionați apelurile. Apoi, atingeți butoanele continuare și permite de mai multe ori consecutiv, pentru a acorda autorizațiile necesare pentru funcționarea sa.

Cu toate acestea, odată ce înregistrarea este completă, trebuie doar să activați identificarea problemelor cunoscute și blocarea automată a apelurilor de la acestea din urmă: pentru a face acest lucru, atingeți fila Lock din aplicație, atingeți butoanele Activați blocarea și Setări bloc și acționează asupra pârghiei în raport cu blocarea automată a apelurilor din problemele majore, pentru a-l activa.

pe iOSîn schimb, faceți acest lucru: mergeți la Setări sistemul de operare prin atingerea pictogramei în formă de dangrenaj situat pe ecranul de start, accesați secțiunile Telefon> Restrângere apeluri și identificare și se mișcă în sus ON pârghia în raport cu TrueCaller.

Acum, începeți din nou aplicația, permite accesați persoanele de contact răspunzând la ecranele care vă sunt propuse, atingeți fila ID nedorit și apăsați butonul Actualizați acum pentru a actualiza lista de contacte: în urma acestei proceduri, atunci când primiți un apel de la un centru de apel aparținând bazei de date Truecaller, veți fi informați despre identificarea relativă și puteți alege dacă răspundeți sau nu.

Dacă, pe de altă parte, doriți ca Truecaller să blocheze apelurile, trebuie să grupați întreaga listă neagră a aplicației într-un singur contact și să o blocați prin funcția iOS integrată. Pentru a face acest lucru, atingeți cardul acasă de Truecaller (cea în formă căsuță care se află în partea stângă jos), atingeți tastaom mic cine este în vârf, atinge vocile Setări și Nuanțe majore și se mișcă în sus ON comutator Salvați ca contact.

În cele din urmă, accesați meniul Setări> Telefon> Restrângere apeluri și identificare iOS, atingeți elementul Blocați contactul și selectați contactul om plictisitor. Nu vă faceți griji dacă aparent dispozitivul îngheață pentru câteva momente: este perfect normal!

Rețineți că, în cazul celor de-a doua gânduri, este posibil să fiți nevoit să eliminați manual numele care trebuie deblocate de pe lista neagră, câteodată.

Alte metode pentru a bloca apelurile din centrul de apeluri celulare

Cum să blocați apelurile din centrul de apeluri celulare

Dacă soluțiile despre care v-am spus mai devreme nu v-au convins într-un anumit mod, știți că există alte sisteme care vă permit blochează apelurile centrului de apeluri celulare în mod eficient.

  • Aplicația Google Phone (Android) – în cele mai recente versiuni ale managerului de apeluri Android implicit, există o funcție antispam care vă permite să blocați recepția apelurilor publicitare în bud sau, cel puțin, să primiți o notificare atunci când sunt primite. Pentru a activa acest filtru, atingeți pictograma sub forma de receptor situat în Acasă, atingeți butonul (⋮) care se află în partea dreaptă sus și selectați elementul Setări din meniul propus. Apoi atinge-ți vocea ID apelant și spam și puneți o notă de validare lângă articole Vizualizați ID-ul apelantului și spam, pentru a identifica numărul de pacate cunoscute și Filtru spam pentru apeluri, pentru a vă asigura că apelurile sunt blocate automat.
  • Filtru IOS (iPhone) – dacă aveți un „melafonino” echipat cu iOS 13 și mai târziu, știți că puteți activa un filtru care vă permite să blocați apelurile de la expeditori necunoscuți, cu care nu ați avut niciodată nicio comunicare și care nu se află în contacte . Deși aceasta nu este o funcție specifică pentru centrele de apeluri, totuși poate fi utilă: pentru a o activa, accesați meniul Setări> Telefon iOS și mutați în sus ON pârghia corespunzătoare articolului Numere necunoscute.

Dacă nici nu ați reușit să vă rezolvați problema în acest fel, vă sugerez să aruncați o privire asupra ghidurilor mele de pe cum să blocați apelurile primite iar la aplicație pentru a bloca apelurile: Sunt sigur că, în ele, veți găsi soluția care se potrivește cel mai bine tipului de problemă întâmpinat.

În cele din urmă, dacă primiți în continuare apeluri pe smartphone-ul dvs., dar nu veți putea răspunde în timp util și suspectați că este un centru de apel, puteți fi sigur de acesta folosind unul dintre instrumentele pe care le-am menționat în tutorialul meu despre cum să știi cui aparține un număr de telefon.

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Romania. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste IT și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul tecnocloude.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Romania, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

25892 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cum funcționează Pinterest | irsafari.com

Cum să blocați videoclipuri pe Facebook de pe telefonul dvs. mobil