in , ,

Cum să ascundeți cablurile TV | irsafari.com

Hotswingers Petreceri de swing

După ce ați pus diverse lucruri la dispoziție, camera de zi a casei dvs. este aproape perfectă … dacă nu ar fi pentru cablurile TV, împrăștiate aici și acolo, care creează o confuzie teribilă în mediul dvs. de acasă. Nu înțeleg: de ce nu le ascunzi? Revizuirea managementul cablurilor din televizorul dvs., puteți obține rezultate spectaculoase: trebuie doar să aveți ceea ce aveți nevoie și apoi să aveți puțină răbdare pentru a vă duce la bun sfârșit munca.

Cum zici? Nu aveți niciun indiciu cum să ascunzi cablurile TV? Și care este problema ?! Dacă vrei, te pot ajuta! În paragrafele următoare ale acestui ghid, de fapt, pe lângă faptul că vă indic care sunt unele instrumente potrivite pentru gestionarea cablurilor televizoarelor, vă voi explica cum să le folosiți la maxim. Spre deosebire de ceea ce ați putea crede, operațiunea nu este deloc complicată de finalizat, așa că nu aveți motive să vă faceți griji.

Deci, sunteți gata să începeți? Da? Excelent! Forța și curajul: faceți-vă confortabil, luați tot timpul necesar pentru a vă concentra în citirea paragrafelor următoare și, mai important, încercați să implementați „sfaturile” pe care urmează să vi le ofer. Îți doresc o lectură bună și, mai ales, o muncă bună!

index

Cum să ascundeți cablurile în spatele televizorului

Dacă sunteți de acord, să mergem direct la acțiune și să vedem cum să ascunzi cablurile în spatele televizorului folosind unele instrumente adecvate scopului, toate oarecum ieftine și câteva trucuri care cu siguranță vă vor fi utile.

Cumpărați echipamentul necesar

Teacă pentru a ascunde cablurile în spatele televizorului

Primul lucru pe care vă sfătuiesc să îl faceți, dacă doriți să puteți ascunde firele TV, este cumpără echipamentul necesar pentru a finaliza operația fără dificultăți.

Nu vă faceți griji: nu va trebui să cheltuiți bani mari și nici să cumpărați cine știe ce echipament anume. Mai jos veți găsi „lista de cumpărături” a unor instrumente utile pentru colectarea cablurilor din spatele televizorului, ușor disponibile în magazinele de electronice, chiar și cele online.

  • Legături de cablu – acestea sunt „legături plastifiate” realizate pentru a ține fire și cabluri împreună. Sunt ieftine și extrem de eficiente, așa că vă recomand să le utilizați.

Legături de cablu – Clemă de prindere – 100 buc – Negru – 3,6 x 200 mm – P …

Vezi oferta pe Amazon

  • Clemă de cablu de perete – dacă intenționați să ascundeți firele TV în spatele mobilierului sau să le atârnați direct de perete, puteți profita de această altă soluție. Clemele de cabluri de perete, de fapt, sunt o soluție destul de versatilă, deoarece sunt disponibile în mai multe formate: autoadeziv, cu prindere, fixare cu știft etc.

Suport pentru suport pentru cabluri cu clemă autoadezivă, negru, 50 buc

Vezi oferta pe Amazon

  • Teci de cablu – dacă trebuie să ascundeți mai multe cabluri și mufa de alimentare este plasată în partea de jos în comparație cu locul în care se află televizorul, această soluție poate fi cea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Purovi® Teacă de cablu cu cârlig și fixare cu buclă | Lungime 1,80 m (adecvat …

Vezi oferta pe Amazon

ENVEL Înveliș de cablu, Organizator de 3M flexibil în Neop …

Vezi oferta pe Amazon

  • Conducte de cablu – este un set de tuburi în care puteți introduce cablurile pe care doriți să le ascundeți. Odată ce cablurile sunt introduse în interiorul pistelor, acestea trebuie fixate pe perete cu ajutorul adezivului cu care sunt echipate sau, în lipsa acestei caracteristici, cu utilizarea lipiciului din pereți.

D-Line 3015KIT001 | Ascunde cabluri | Conducte electrice | Piste de curse pentru …

Vezi oferta pe Amazon

Plasați televizorul în locul potrivit

Plasați televizorul

Pe lângă achiziționarea materialului necesar pentru a ascunde cablurile TB, vă sugerez să așezați televizorul în locul potrivit din cameră. Punând televizorul într-un punct „strategic”, de fapt, puteți face multe pentru a evita vizibilitatea cablurilor, evitând astfel să vă complicați viața.

Ideal ar fi să ai o priză electrică și o conexiune proprie la antenă în spatele televizorului: în acest caz, de fapt, puteți minimiza lucrările de făcut și ascundeți cablurile, legându-le pur și simplu cu unul dintre legături de cablu cumpărați (sau, dacă doriți, chiar și cu unul sfoară bine legată sau del sârmă, cum ar fi cele utilizate pentru a lega sacii pentru congelarea produselor alimentare).

Dacă dintr-un motiv sau altul nu aveți ocazia să plasați televizorul în fața unei prize electrice și a conexiunii la antenă, dar există încă o priză în apropiere, puteți alege ca soluție „extremă”, să contactați electricianul dvs. de încredere și transferați-l în punctul în care intenționați să plasați televizorul.

În mod clar, aceasta este o soluție care poate atrage costuri semnificative, având în vedere că, pe lângă electrician, va trebui, de asemenea, să contactați un zidar pentru a săpa în perete pentru a crea spațiul necesar pentru a trece cablurile pentru a obține spațiu pentru garnitura de cablu și pentru a doua cutie. Evaluează-te dacă, cum se spune, „jocul merită lumânarea”.

În orice caz, încercați să așezați televizorul într-un loc din cameră cât mai aproape de priza de curent și de conexiunea antenei.

Ascundeți firele

Televizor atârnat

După ce ați găsit necesar și ați hotărât unde să plasați televizorul, puteți efectua procedura de implementare a operațiunilor care vă vor permite să ascunde firele.

Dacă ați decis să utilizați legături de cabluPentru a continua, trebuie să legați cablurile folosind una sau mai multe dintre aceste cleme, pentru a crea un fel de „cilindru”; apoi dirijați cablurile către cea mai apropiată priză, încercând să fie cât mai curățite.

O altă idee ar putea fi legarea cablurilor la perete i clema de cablu de perete, încercând să le reparăm în puncte „strategice” ale camerei. Poate puteți „exploata” marginile pereților și ascunde partea rămasă vizibilă folosind un ornament, o imagine, o plantă, pe scurt… orice poate fi util în acest scop.

Dacă trebuie să ascundeți o mulțime de cabluri, iar mufa de alimentare este mai mică decât televizorul (atât timp cât nu sunt prea departe), profitați de Cabluri teaca-ascunde despre care v-am vorbit mai devreme: luați firele și înfășurați-le în teacă, încercând să o faceți într-un mod ordonat.

Dacă, pe de altă parte, priza este destul de departe de televizor și din acest motiv ați decis să utilizați una sau mai multe conducte de cablu, tot ce trebuie să faceți este să introduceți cablurile în interiorul lor, având grijă să le introduceți ușor în punctele care ar putea fi mai „critice”, cum ar fi cele care fac un colț. După ce ați introdus cablurile în conducte, fixați-l pe acesta din urmă: în funcție de conductele pe care le-ați cumpărat, puteți face acest lucru folosind banda adezivă cu care sunt echipate sau un lipici specific pentru pereți.

Înainte de a fixa conducta pe perete, poate pictați-o în aceeași culoare cu peretele, pentru a avea un rezultat mai curat și mai ordonat.

Dacă aveți îndoieli despre cum să folosiți cel mai bine instrumentele pe care le-am recomandat, încercați să faceți unul Căutare YouTube: cu siguranță, veți găsi multe tutoriale video dedicate camuflării cablurilor TV și vă puteți inspira din cei care vă vor completa munca.

Cum să ascundeți cablurile TV agățate

Cablu din spatele televizorului

Ați venit pe acest ghid cu scopul de a ascunde cablurile televizorului agățat? Ei bine, principiile care trebuie urmate și materialele care urmează să fie utilizate pentru a reuși operațiunea sunt aproape aceleași pe care le-am indicat în capitole anterioare, astfel încât să puteți „revizui” informațiile pe care vi le-am oferit deja pentru a finaliza operațiunea.

În orice caz, dacă doriți să explorați în continuare acest subiect specific, vă recomand să citiți ghidul în care vă arăt în detaliu cum să ascunzi firele TV suspendate.

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Romania. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste de calculatoare și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul tecnocloude.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Romania, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

25892 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cum se descarcă Netflix pe PS4

Cum editați intrarea pe TikTok