in , ,

Cum să afli cine a anulat mesajul pe Instagram

Hotswingers Petreceri de swing

Instagram oferă posibilitatea de a anula redirecționarea mesajelor care au fost trimise directși o știi bine, deoarece ai folosit această caracteristică de mai multe ori. Dacă totuși, pe de o parte considerați că este util să ștergeți mesajele pe care vi se întâmplă să le trimiteți din greșeală pe Instagram, pe de altă parte vă este teamă să nu pierdeți unele mesaje care v-au fost trimise de un alt utilizator și apoi anulate de acesta.

Am ghicit? Ei bine, atunci știți că, dacă doriți, puteți minimiza șansele de a lipsi mesajele primite pe Instagram urmând câteva trucuri simple. Ce? Citiți mai departe și veți afla: în paragrafele următoare, voi avea ocazia să le explic în detaliu și să vă explic cum să afli cine a anulat mesajul pe Instagram în detaliu.

Vă avertizez că acest lucru nu este întotdeauna posibil, deoarece mesajele anulate sunt eliminate definitiv din chat și fără a lăsa o urmă în el, dar să vedem ce este posibil să facem. Îți doresc o lectură bună și, mai presus de toate, îți voi da un mare noroc pentru toate!

index

Informații preliminare

Instagram

Înainte de a explica în detaliu cum să afli cine a anulat mesajul pe Instagram, mi se pare corect să vă oferim unele informații preliminare asta te va ajuta să înțelegi mai bine ce să faci.

În primul rând, aș dori să vă spun că, în situația actuală, singura modalitate de a afla cine a anulat trimiterea unui mesaj în Direct este să fi activat notificări pentru mesaje și monitorizează-le constant. În acest fel, este posibil să puteți citi mesajele primite înainte de a fi anulate (dar trebuie să fiți fulgerând repede pentru a face acest lucru) sau, în orice caz, puteți ști cel puțin că le-ați primit.

pe Android există și aplicații care stochează notificările primite (și mai târziu voi descrie utilizarea uneia dintre ele), dar acestea sunt soluții potențial dăunătoare pentru confidențialitatea dvs., deci luați în considerare dacă le utilizați sau nu. În orice caz, din motive evidente, acestea funcționează numai dacă au fost activate notificări pentru Instagram.

Dacă până acum totul îți este clar și nu ai alte îndoieli cu privire la modul de procedare, aș spune să nu mai pierzi timp și să începi imediat!

Cum să afli cine a anulat un mesaj pe Instagram

Deci să vedem cum să afli cine a anulat un mesaj pe Instagram analizând în detaliu soluțiile menționate anterior: activează notificările mesajelor Instagram, activează sunetele dispozitivului tău sau folosește aplicații pentru a înregistra notificările primite.

Activați notificările mesajelor Instagram

Notificări Instagram directe

Primul lucru pe care vi-l recomand să faceți pentru a găsi mesaje anulate este activați notificările mesajelor Instagram. Procedând astfel, veți fi înștiințat cu privire la primirea de mesaje noi și, dacă le vedeți prompt, le puteți citi înainte de a fi șterse în cele din urmă (sau, cel puțin, să vă dați seama că le-ați primit).

Pentru a continua, conectați-vă la Instagram pe dispozitiv Android sau iOS, atingeți pictograma dinom mic situat în dreapta jos, apasă butonul (≡) situat în dreapta sus și selectați elementul Setări în meniul care se deschide. Apoi atingeți vocea notificări, apăsați pe formulare Notificări push (pe Android) sau pe voce Mesaje directe (pe iOS) și, în ecranul afișat, puneți o marcă de opțiune pe opțiune Din postul principal sau general prezent în secțiune Mesaje.

În continuare, asigurați-vă că ați activat notificările din aplicația Instagram urmând pașii de mai jos.

  • Pe Android – du-te la Setări> Notificări> Instagram, mișcă-te în sus ON comutatorul pe care îl găsiți lângă element Vizualizați notificările și asta este. Apoi, din ecranul în cauză, deplasați-vă în sus ON întrerupătoarele situate lângă etichete Afișați pictogramele de notificare. Notificări pop-up. Blocați notificările ecranului. Permiteți sunetul. Rețineți că formulările indicate mai sus pot varia ușor în funcție de marca și modelul dispozitivului deținut și de versiunea Android instalată pe acesta.
  • Pe iOS – du-te la Setări> Notificări> Instagram și se mișcă în sus ON comutatorul situat lângă formulare Permiteți notificări. Apoi puneți un marcaj pe casete Ecranul de blocare. Centrul de notificări și stindard (dacă este necesar), atingeți elementul Stil banner și selectați elementul permanent. Acum reveniți la ecranul anterior apăsând pe element situat în stânga sus și se deplasează în sus ON comutatoarele de lângă articole sunete și insignă (dacă este necesar). Prin activarea tuturor acestor setări, ar trebui să auziți sunetele notificărilor referitoare la mesajele Instagram și, chiar dacă le anulați, ar trebui să puteți citi mesajele primite sau, în orice caz, ar trebui să puteți vedea mesajul care semnalează anularea. a mesajului de la expeditor.

Activați sunetele dispozitivului

Activați sunetele de notificare

Pentru a vă asigura că nu pierdeți notificările Instagram și, prin urmare, mesajele anulate de alți utilizatori, vă recomand și dumneavoastră activă sunetele dispozitivului, dacă ați setat modul silențios sau vibrat. Iată cum poți să o faci.

  • Pe Android – sunați la perdea de notificareglisând de sus în jos (începând din partea de sus a ecranului), localizați butonul care prezintă imaginea megafon strâns clopotul încrucișat sau, dispozitiv vibrator și apăsați pe el până când vedeți că simbolul apare megafon cu unde sonore sau din sună clopot.
  • Pe iOS – mută-te ON Tastă sonerie / silențioasă care, după cum probabil știți deja, este amplasat în partea stângă a dispozitivului (pentru a fi clar, puțin mai sus decât butoanele pentru reglarea volumului), astfel încât să se ascundăcomutator portocaliu indicând activarea modului silențios.

Utilizați aplicațiile pentru a înregistra notificările

Prindeți notificările Instagram

După cum am spus, hai Android este posibil utilizați aplicațiile pentru a înregistra notificările ceea ce poate fi util pentru a putea intercepta mesaje anulate pe Instagram. După cum am menționat deja, înainte de a apela la acest tip de soluții, luați în considerare soluția potențial pericol de confidențialitate ceea ce implică utilizarea lor, deoarece aceste aplicații accesează textul tuturor notificărilor.

De asemenea, știți că astfel de aplicații funcționează numai dacă dispozitivul primește notificări înainte de anularea efectivă a transmiterii mesajului și, prin urmare, trebuie să fi activat notificările Instagram (așa cum v-am arătat în capitolele anterioare).

Dacă până acum totul vă este clar, aș spune să văd cum funcționează WhatsRemoved +, care este unul dintre cele mai bune de acest fel. După instalare și pornire pe dispozitivul dvs., trebuie să o faceți accepta termenii de utilizare, apăsați butonul da, mișcă-te în sus ON maneta de comutare corespunzătoare WhatsRemoved + și confirmă în sfârșit operația apăsând butonul permite prezent în caseta care a apărut pe ecran.

Așa că reveniți la ecranul principal din WhatsRemoved +, introduceți o casetă în caseta corespunzătoare Instagram, apasă butonul verde următor și, pentru a salva mesajele primite și eventual șterse, atingeți butoanele Da. Salvați fișierul și permite.

Din acest moment, aplicația va înregistra toate notificările primite de Instagram, inclusiv cele referitoare la mesajele primite care au fost anulate ulterior de către utilizatori. Pentru a citi notificările cu privire la acestea din urmă, porniți WhatsRemoved +, atingeți cardul Instagram și selectați tasta conversație de interesul tău. Simplu, nu?

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Romania. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste de calculatoare și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul tecnocloude.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Romania, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

25892 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cum să adăugați un sunet pe TikTok

Cum se deschide un PEC | irsafari.com