in , ,

Cum să adăugați un sunet pe TikTok

Hotswingers Petreceri de swing

La final, și tu ai fost convins de prietenii tăi și te-ai înscris TikTok, o rețea socială foarte populară în rândul adolescenților și, în general, în rândul utilizatorilor mai tineri, în care este concentrată pe videoclipuri de scurtă durată pentru a naviga și urmări în succesiune. Ați început deja să vă familiarizați cu principalele sale funcții; cu toate acestea, există unele dintre care nu ați înțeles încă pe deplin utilizarea.

De exemplu, în ciuda celor mai bune eforturi, încă nu ai înțeles cum să adăugați un sunet pe TikTok și din acest motiv, doriți câteva precizări cu privire la ce să faceți. Ei bine, ce pot spune? Ați ajuns exact la locul potrivit, la momentul potrivit! În paragrafele următoare, de fapt, voi avea ocazia să vă explic în detaliu cum puteți reuși să finalizați această mică „întreprindere” tehnologică folosind atât funcții „standard” în TikTok, cât și unele instrumente terțe. Fericit?

Dacă sunteți gata să începeți, să nu pierdeți mai mult timp la chat și să mergem mai departe! Forță și curaj: faceți-vă confortabil, ocupați-vă tot timpul necesar pentru a vă concentra pe citirea alineatelor următoare și, mai important, încercați să implementați „sfaturile” pe care vi le voi oferi. Vă doresc să citiți și să vă bucurați!

index

Informații preliminare

TikTok

Înainte de a intra în profunzime în tutorial, văzând în detaliu cum să adăugați un sunet pe TikTok, mi se pare corect să vă oferim unele informații preliminare ceea ce cu siguranță va fi util pentru a continua în cel mai bun mod.

Aș dori să vă spun, de fapt, că TikTok a eliminat funcția care, până acum ceva timp, v-a permis să încărcați propriile sunete pe platformă. Acest lucru înseamnă că, pentru moment, aveți doar două opțiuni pentru a vă putea atinge obiectivul: împrumutați un sunet deja prezent pe TikTok sau creați un videoclip cu o aplicație externă, introduceți audio personalizat în aceasta din urmă. și încărcați rezultatul final la TikTok.

E clar? Mi se pare așa. Prin urmare, aș spune să nu mai amânați și să luați măsuri pentru a vedea cum să procedați.

Cum să adăugați sunet în videoclipul TikTok

TikTok

Dacă intenția ta este pur și simplu să adăugați un sunet la un videoclip la TikTok Prin „împrumutarea” unei piese audio disponibile deja pe platformă, știți că realizarea acesteia va fi dezarmantă simplitate. Funcția care vă permite să faceți acest lucru este foarte populară pentru cei care, de exemplu, doresc să folosească piese de muzică sau piese de filme celebre pentru a face ceea ce, în jargon, se numește sincronizarea buzelor (audio sincronizat cu buza).

Pentru a continua, conectați-vă la TikTok din aplicația sa pentru Android sau iOS / iPadOS, atingeți butonul Descoperiți plasat în partea stângă jos și, în bara de căutare plasat în partea de sus, scrieți cuvintele cheie care pot identifica sunetul interesului dvs.: ar putea fi o piesă de muzică, scena unui film celebru și așa mai departe. După ce faceți acest lucru, apăsați pe una dintre butoanele video printre cele disponibile și apoi apăsați simbolul disc de filare, situat în colțul din dreapta jos al ecranului.

În ecranul deschis, apoi atingeți butonul Folosiți sunet (situat în partea de jos a ecranului) și, atunci când sunteți gata să o faceți, începeți înregistrarea videoclipului. Pentru a face acest lucru, selectați durata clipului (de ex. 15s sau 60 de ani), apăsați butonul care reprezintă butonul aparat foto alb film pe fundal roz plasat în partea de jos și începe să vorbești și să te muți în timp la muzică sau bazat pe vorbire (dacă creezi un sincronizarea buzelor).

Când sunteți mulțumit de rezultat, apăsați butonul oprire (dacă este necesar), atingeți butonul (✓) situat în partea de jos dreapta și publică conținutul apăsând butoanele următor și public. Admiteți-o: a fost mai simplu decât v-ați imaginat, nu?

Cum să adăugați un sunet personal pe TikTok

Încărcați un videoclip pe TikTok

Dacă vrei adăugați un sunet personal pe TikTok, trebuie doar să înregistrați filmul de interes, să-l editați într-o aplicație terță parte (astfel încât să puteți introduce sunetul personalizat) și să încărcați rezultatul final pe rețeaua de socializare.

Pentru a înregistra videoclipul, porniți aplicația aparat foto pe dispozitiv Android sau iOS / iPadOS și, după activarea modului video, apăsați butonul REC (situat mai jos), pentru a începe înregistrarea filmului. Apoi atingeți butonul oprire, pentru a opri fotografierea și a salva videoclipul local.

Acum puteți utiliza orice aplicație de editare video pentru a insera un sunet de interesul dvs. în film. În acest caz, am decis să folosesc KineMaster, disponibil gratuit pentru Android și iOS / iPadOS, dar dacă doriți, puteți opta și pentru orice altă alternativă valabilă (cum ar fi una dintre aplicațiile în care v-am conectat acest alt ghid).

Dacă decideți să folosiți KineMaster singur, știți că în versiunea gratuită se aplică un filigran pentru lucrările dvs.; pentru ao șterge, trebuie să vă abonați la Versiunea Pro a aplicației, care pornește de la 4,19 euro / lună (cu posibilitatea testării acestuia timp de 7 zile).

După instalarea și pornirea aplicației, acordați-i toate permisiunile de care are nevoie pentru a funcționa corect, răspunzând afirmativ la mesajele de avertizare care apar pe ecran, glisați spre stânga, astfel încât să săriți tutorialul informativ pe ecranul său. Bine ați venit, și atingeți butonul Începe, pentru a comuta la utilizarea sa efectivă.

Dacă nu intenționați să activați abonamentul, apăsați butonul (X) care se află în colțul din dreapta sus al ecranului și apoi apasă butonul (+), situat în centru, astfel încât să puteți începe crearea unui nou proiect. Prin urmare, specificați raport video pentru a fi utilizat pentru videoclipul dvs. de interes (de ex. 09:16) și așteptați să apară editorul KineMaster.

Acum trebuie să importați clipul pe care l-ați înregistrat acum un moment. Prin urmare, Pigia pe dosar care îl conține (de ex. cameră), Atingețiavanpremieră din filmul dvs. de interes și apoi apăsați butonul (✓) situat în dreapta sus, pentru a continua. Dacă clipul conținea audio și doriți să îl eliminați, poate să îl înlocuiți cu alte sunete, atingeți clamă prezent în cronologia, apăsați pe pictogramăvorbitor situat în dreapta sus și apăsați din nou pe simbolulvorbitor (astfel încât să-l barați). În cele din urmă, atingeți butonul (✓) să trec la următorul pas.

Acum, atingeți butonul Audio situat în dreapta și selectați pista audio de interes dintre cele disponibile în meniul din stânga: Activează muzica, pentru a descărca muzica pe KineMinster (majoritatea sunt exclusive abonaților Premium); Activele SFX, pentru a obține efecte sonore (de asemenea, în acest caz multe sunt plătite); Alăturat, pentru a încărca înregistrări vocale pe care le-ați înregistrat; cântece, pentru a încărca melodii pe dispozitivul dvs. etc.

După atingerea pe pista audio de interesul dvs., apăsați butonul (+) care apare la fel, astfel încât să îl inserați în proiect și, dacă este necesar, glisați degetul pe el după ce apare în cronologia din aplicație, pentru a porni sunetul în punctul dorit. Din nou, pentru a salva modificările aduse filmului, atingeți butonul (✓) situat în dreapta sus.

Prin apăsarea butonului articol, întotdeauna prezent pe dreapta, puteți începe înregistrarea (apăsând butonul Start care apare în dreapta și începe să vorbiți). Pentru a opri înregistrarea vocală, apoi apăsați butonul oprire și utilizați meniul care apare în dreapta pentru a edita audio înregistrat folosind funcțiile reverberație și Voice Changer. În cele din urmă, nu uitați să salvați modificările făcute, apăsând mereu butonul (✓) situat în dreapta sus.

KineMaster

Pentru a previzualiza rezultatul, atingeți butonul ► situat în dreapta. Dacă sunteți mulțumit de munca dvs., apăsați pe pictograma partajarea situat în dreapta sus, specificați rezoluție și calitate din filmul de ieșire și apăsați butoanele export și Salta, pentru a-l exporta.

În acest moment, ajunge cea mai ușoară parte a operației: încărcați videoclipul editat pe TikTok. Pentru a face acest lucru, conectați-vă la TikTok din aplicația sa pentru Android sau iOS / iPadOS, atingeți butonul (+), apăsați butonul Încărcați (dreapta jos) și atingeți bila alba prezent peavanpremieră a videoclipului editat pe care intenționați să îl încărcați pe platformă.

Deci, apăsați pe butoane următor (de trei ori la rând) și, după ce ați introdus descrierea conținutului, atingeți butonul public (dreapta jos). Ați terminat!

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Romania. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste de calculatoare și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul tecnocloude.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Romania, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

25892 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cum editați intrarea pe TikTok

Cum să afli cine a anulat mesajul pe Instagram