in , ,

Cum să actualizați iPhone fără WiFi


Pentru a efectua operațiunile zilnice, utilizați cu succes conexiunea de date a telefonului dvs. mobil și, din acest motiv, nu ați considerat niciodată oportun să aveți un Rețea WIFI gospodina să fie folosită în alt mod. Cu toate că ați început să utilizați un iPhone, problemele au început: după ceva timp, v-ați dat seama că este aparent imposibil să descărcați actualizări ale sistemului de operare în absența unei rețele wireless și, cu reticență, vă gândiți să activați un abonament doar pentru a compensa această lipsă.

Ce se întâmplă dacă v-aș spune că există mai multe modalități de a evita această limitare? Da, ai citit așa! Este posibil să descărcați și să instalați actualizări iOS doar cu rețeaua de date celulare, fără a fi neapărat necesară o conexiune alternativă, dar, mai ales, fără a fi nevoie să aplicați proceduri complexe de deblocare pe telefonul mobil.

Tema ghidului meu va fi, tocmai, să vă explic cum să actualizați iPhone fără WiFi folosind o serie de tehnici și trucuri adecvate scopului: vă garantez că, după citirea acestui ghid, ideea de a fi necesar să vă înscrieți la un abonament scump la rețea fixă ​​doar pentru a actualiza „melafonino” va rămâne doar o amintire. A vedea e a crede!

Index

Cum să actualizați iPhone fără WiFi

Cum să actualizați iPhone fără WiFi

Oficial, Apple nu vă permite să descărcați și să instalați actualizări iOS prin rețeaua de date celulare sau, cel puțin, nu într-un mod „direct”. Totuși, acest lucru nu înseamnă că nu este posibil să obțină acest rezultat în alt mod: cel mai simplu sistem este să folosești un PC sau a Mac conectat la Internet.

Dacă nu aveți un computer, puteți utiliza în schimb câteva tactici eficiente pentru a ocoli restricția impusă de Apple și pentru a acționa chiar pe iPhone. Înainte de a continua, însă, consider că este corect să vă avertizez Actualizările iOS pot fi foarte grele „ (de asemenea, de ordinul GB) și asta, dacă nu aveți un plan de date alimentate corespunzător cu trafic, acestea ar putea usca rapid Giga la dispoziția ta.

În plus, înainte de a continua, verificați dacă încărcarea rămasă a bateriei iPhone este egală sau mai mare decât 60% sau mai bine, conectează „melafonino” la încărcător, pentru a fi și mai sigur.

Actualizare de pe computer

Cum să actualizați iPhone fără WiFi

Dacă dețineți un calculator echipat cu ferestre sau a Mac, știți că puteți actualiza iPhone folosind software-ul gratuit iTunes pentru Windows sau prin intermediul căutător macOS, fără a fi nevoie să utilizați o conexiune la internet fără fir pe telefon.

Dacă computerul dvs. este echipat cu o conexiune la internet „independentă” (de exemplu, prin Ethernet), nu trebuie să faceți altceva, deoarece iOS va fi descărcat prin același lucru. Dacă, totuși, computerul nu este conectat la Internet, dar ai o conexiune de date pe iPhone, îl poți folosi pe acesta din urmă ca router.

Pentru a utiliza iPhone-ul ca „pod” pentru a conecta computerul la Internet, accesați Setări iOS, atingând pictograma sub forma unuiAngrenaj cine locuiește pe ecranul de pornire al telefonului, atinge elementul Hotspot personal și se mișcă în sus PE pârghia corespunzătoare articolului Permiteți altor persoane să se autentifice.

În acest moment, conectați computerul la rețeaua generată de iPhone (de ex. iPhone de Salvatore), folosind funcția parola afișat pe ecranul telefonului. Dacă aveți nevoie de o mână pentru a finaliza această operație, aruncați o privire la tutorialul meu de pe cum să-ți folosești smartphone-ul ca modem.

Acum, dacă computerul dvs. are un sistem de operare ferestre, trebuie să instalați software-ul iTunes, esențial pentru a descărca și instala actualizări iOS. Sus Windows 10, puteți obține software-ul Apple direct din magazinul Microsoft: vizitați această pagină web, faceți clic pe butoane obține este Deschideți Microsoft Store și finalizați configurarea programului făcând clic pe butoane obține este Instalare.

Cu toate acestea, pe versiunile anterioare de Windows, trebuie să instalați iTunes în modul „clasic”: pentru a face acest lucru, conectați-vă la această pagină de internet, faceți clic pe buton Descărcați iTunes pentru bitul Windows XX și, după ce ați obținut pachetul de instalare, lansați-l și faceți clic pe butoane Redirecţiona. Instalare. Da de două ori la rând e Sfârșit. Pentru mai multe informații despre Descărcare și instalare iTunes, Vă refer la citirea ghidului meu specific asupra acestui subiect.

Sus Macîn schimb, acest pas nu este necesar: pornind de la macOS 10.15 Catalinade fapt, funcțiile iTunes au fost integrate în căutător; Cu toate acestea, pe versiunile anterioare de macOS, iTunes este încă prezent și inclus „standard”, prin urmare, poate fi pornit făcând simplu clic pe pictograma care prezintă două note muzicale plasat în bar doc.

Odată ce „pregătirea” computerului este completă, puteți în sfârșit să continuați cu instalarea actualizărilor pentru iPhone: start iTunes pe Windows sau pe căutător pe macOS, conectați telefonul la PC prin cablu și așteptați câteva momente ca sistemul de operare să recunoască telefonul. Dacă este necesar, permiteți comunicarea între cele două dispozitive apăsând butonul autorizare care apare pe ecranul ambelor și, dacă este solicitat, introduceți butonul cod de deblocare pe iPhone.

Aproape acolo: faceți clic pe butonulPictograma iPhone care ar fi trebuit să apară în meniul iTunes (pe Windows) sau în bara laterală Finder (pe macOS) așteptați să apară mesajul de avertizare, care ar trebui să vă anunțe despre disponibilitatea noilor actualizări pentru iOS. Pentru a aplica actualizările, faceți clic pe butoane Descărcați și actualizați. Redirecţiona este accept și așteptați software-ul folosit pentru a continua descărcarea și instalarea software-ului.

Dacă, atunci când vă conectați dispozitivul, nu vedeți niciun avertisment cu privire la disponibilitatea actualizărilor iOS, accesați fila Rezumat / Generalitate iTunes (stânga) sau Finder (sus) și faceți clic pe buton Reîmprospăta plasat în ea. Aflați mai multe despre pașii pe care trebuie să îi faceți actualizați iPhone-ul de la computer, aruncați o privire și la ghidul specific pe care l-am dedicat subiectului.

Actualizare prin rețea de date

Cum să actualizați iPhone fără WiFi

După cum am menționat mai sus, Apple nu vă permite să descărcați actualizări prin rețeaua 4G / 3G, cu toate acestea puteți aplica un „truc” pentru a evita această limitare: în practică, trebuie să setați data iPhone 6 luni mai târziu cea actuală și continuați, după ce se face acest lucru, pentru a descărca actualizarea iOS.

Cum spui? Pare prea dificil? Nu vă faceți griji, totul este mult mai puțin complex decât pare. Pentru început, luați iPhone-ul, atingeți pictograma dinAngrenaj situat pe ecranul principal, pentru a accesa Setări de iOS și a mers la secțiuni General este Data si ora.

După aceea, mișcă-te în sus OFF comutatorul situat în apropierea articolului automat și, folosind calendarul care apare mai jos, amână 6 luni data curentă: dacă, de exemplu, astăzi este 22 mai 2020, trebuie să setați data la 22 noiembrie 2020.

Cum să actualizați iPhone fără WiFi

După aplicarea acestei modificări, reveniți la meniu General, Du-te, de data aceasta, la secțiune Actualizare de software și așteptați câteva momente pentru iOS pentru a detecta prezența noilor actualizări disponibile: când se întâmplă acest lucru, apăsați butonul descarca si instaleaza (care, printr-un miracol, nu va mai fi întunecat), accept este Continua, pentru a începe descărcarea actualizărilor sistemului prin rețeaua de date celulare.

Odată ce descărcarea și pregătirea sunt finalizate, iOS ar trebui să vă ofere să continuați cu instalarea actualizărilor: inițial amânați această operație apăsând butonul Mai tarziu, apoi accesați din nou meniul Setări> General> Data și ora și mișcați pârghia automat sus PE, pentru a seta telefonul la data corectă, altfel încercarea de actualizare va întoarce o eroare.

În acest moment, trebuie doar să reveniți la meniu General, accesați intrarea Actualizare de software și apăsați pe buton Instaleaza acum, pentru a începe instalarea reală a actualizărilor. Când vi se solicită, introduceți butonul cod de deblocare a iPhone-ului și așteptați finalizarea procedurii de actualizare (smartphone-ul ar trebui, în acest moment, să repornească).

Dacă trucul despre care v-am spus nu funcționează, puteți evita această limitare numai folosind rețeaua de date SIM a unui alt dispozitiv și creând o Hotspot Wi-Fi pe acesta din urmă, prin care să conectați iPhone la Internet și actualizarea ulterioară a sistemului de operare. Despre asta, dacă nu știi cum să activați un hotspot, Vă invit să aruncați o privire la ghidul pe care l-am făcut pe acest subiect, în care am enumerat toate etapele pe care trebuie să le faceți.

Alternativ, puteți obține același rezultat folosind un router Wi-Fi portabil, adică a unui dispozitiv care, după introducerea unui SIM (de asemenea, numai date), vă permite să creați o rețea wireless care să poată partaja conexiunea sa pe mai multe dispozitive.

Cum să actualizați aplicațiile pentru iPhone fără WiFi

Cum să actualizați aplicațiile pentru iPhone fără WiFi

Acum că ați reușit să actualizați iOS, în absența unei rețele wireless, ați dori să obțineți același rezultat pentru aplicaţia instalat pe telefon? În acest caz, cred că am o veste excelentă pentru dvs.: deși, implicit, aplicațiile sunt instalate doar în prezența unei rețele wireless, Apple vă permite să actualizați aplicația iPhone fără WiFi fără a fi nevoie să aplici trucuri sau modificări complexe, acționând pe o setare precisă a App Store.

Dar țineți cont, chiar și în acest caz, că cantitatea de date care trebuie descărcate ar putea fi foarte importantă și, în consecință, uscați rapid cantitatea de Giga disponibilă. Activați actualizări automate pentru aplicații numai dacă aveți un plan de date adecvat în acest scop.

E clar? OK, hai să continuăm. Mai întâi, atingeți pictograma din Setări de iOS, apoi pe articol iTunes Store și App Store și se mișcă în sus PE pârghia în raport cu Descărcări automate, situat sub cutie Date celulare.

Dacă considerați că este adecvat, puteți activa o verificare suplimentară asupra descărcărilor, pentru a primi o solicitare de confirmare înainte de a le începe: pentru a face acest lucru, apăsați pe element Descărcați aplicația și alegeți dacă să permiteți întotdeauna actualizări fără a fi necesară nicio solicitare (opțiune) Permite întotdeauna), indiferent dacă permite descărcarea automată a actualizărilor prin date celulare numai pentru aplicații mai mici de 200 MB, solicitând confirmarea pentru cantități mai mari de date (opțiunea Întrebați dacă> 200 MB) sau dacă solicitați întotdeauna autorizarea înainte de a descărca aplicații prin date celulare (opțiune) Intreaba mereu).

După ce faceți acest lucru, puteți continua descărcarea actualizărilor prin App Store, chiar și atunci când nu sunteți conectat în Wi-Fi: prin urmare, porniți magazinul, apăsați pe avatar (situat în partea dreaptă sus), localizați caseta Actualizări disponibile și atinge butonul Reîmprospăta corespunzând fiecăreia dintre aplicațiile de interes. Pentru a le actualiza pe toate într-o singură clipă, atingeți elementul Actualizați totul Si asta e.

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Romania. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste IT și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul tecnocloude.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Romania, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

13168 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cum să conectați mouse-ul și tastatura la telefon

Programe de factură gratuite irsafari.com