in , ,

Cum să actualizați Internet Explorer | irsafari.com

Hotswingers Petreceri de swing

Actualizarea browserului care este folosit în fiecare zi pentru a naviga pe Internet este esențială dacă doriți să păstrați computerul în siguranță și să împiedicați atacatorii să profite de găurile de securitate din versiunile mai vechi ale acestui software.

Nu contează ce faci cu computerul tău: dacă îl folosești pentru muncă sau doar pentru plăcere; dacă ați salvat date importante în memoria sa sau doar câteva videoclipuri amuzante descărcate de pe Internet. Virusurile și criminalitatea cibernetică vă pot afecta și este de datoria dvs. să vă protejați. Iată motivul pentru care vreau să vă explic astăzi cum să actualizați Internet Explorer.

Internet Explorer a fost browserul Windows implicit până la Windows 8.x și, în ciuda „pensionării” sale din cauza lansării succesorului său, Microsoft Edge, este încă folosit de mulți utilizatori, în ciuda faptului că este, după cum este trist cunoscut, una dintre țintele preferate de atacatori. Dacă faceți parte și din grupul „aficionado” de IE, dacă într-adevăr nu doriți să vă „răscumpărați” și să treceți la un browser alternativ, asigurați-vă cel puțin să îl actualizați: îl puteți face în câteva clicuri!

Index

Cum să actualizați Internet Explorer 11

Actualizați Internet Explorer 11 nu este deloc dificil: în majoritatea cazurilor, trebuie doar să porniți actualizări automate pentru Windows și ați terminat. Mai jos vă voi explica cum să procedați.

Cum să actualizați Internet Explorer pe Windows 7

Cum să actualizați Internet Explorer pe Windows 7

Dacă utilizați un computer cu un sistem de operare Windows 7, puteți avea actualizarea Internet Explorer automat în câteva clicuri.

Cu toate acestea, înainte de a continua, vreau să clarific asta Internet Explorer 11 nu mai este acceptat oficial pe Windows 7: Aceasta înseamnă că programul va continua să fie rulat oricum, dar nu va mai primi actualizările de securitate corespunzătoare. Puteți rezolva această problemă instalând în schimb browserul Microsoft Edge, despre care vă voi spune în capitolul final a acestui ghid (sau a alt sistem de navigare alternativă).

Cu toate acestea, dacă sunteți interesat să actualizați Internet Explorer, faceți acest lucru: deschideți browserul dvs., faceți clic pe pictograma în formă de dAngrenaj situat în partea dreaptă sus și alege elementul Informații pe Internet Explorer din meniul care vă este propus. În fereastra care se deschide, asigurați-vă că există o bifă lângă element Instalați automat versiuni noi Si asta e.

Dacă nu vedeți pictogramaAngrenaj în partea superioară a ferestrei, deoarece versiunea Internet Explorer aflată în posesia dvs. este deosebit de datată, puteți descărca manual fișierul de instalare al programului.

Utilizarea unui browser alternativ (de ex. Google Chrome), legat de acest site web, setați meniul derulant în partea de sus a Windows 7 și faceți clic pe link Descărcați Internet Explorer 11 (32 biți), dacă aveți o copie Windows pe 32 de biți sau Descărcați Internet Explorer (64 biți)în schimb, dacă sistemul dvs. de operare este pe 64 de biți.

După ce ați obținut fișierul în cauză, lansați-l și faceți clic pe butoane Da este Instalare, pentru a porni instalarea reală a noului browser, împreună cu actualizările sistemului necesare pentru a putea rula corect. Calculatorul dvs. poate necesita o repornire pentru aplicarea actualizărilor. La următoarea autentificare, Internet Explorer 11 ar trebui instalat și funcțional.

Pentru a vă asigura că browserul dvs. este mereu actualizat și că Windows 7 primește toate actualizările disponibile, vă recomand să activați actualizările automate ale Windows Update. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe buton start (pictograma fanion care se află în colțul din stânga jos al ecranului), tastați cuvintele Windows Update în câmpul de căutare din partea de jos și faceți clic pe pictograma din Windows Update, care ar trebui să apară în rezultatele căutării.

După aceea, selectați elementul Schimbă setările situat în bara laterală din stânga, extindeți secțiunea Actualizări importante și puneți o notă de validare lângă articole Instalați actualizările automat este Descărcați actualizări pentru produsele Microsoft și verificați dacă aveți software Microsoft opțional atunci când actualizați Windows. În cele din urmă, faceți clic pe buton O.K, pentru a salva modificările și a reveni la ecranul principal Windows Update.

Pentru a căuta imediat actualizările disponibile, faceți clic pe buton Verificați actualizările, așteptați câteva minute pentru finalizarea căutării, faceți clic pe element X actualizări importante disponibile și, după ce vă asigurați că există o marcă de selectare lângă fiecare actualizare, faceți clic pe buton Instalare a inainta, a merge mai departe.

În sfârșit, așteptați finalizarea procesului și, dacă este necesar, reporniți computerul pentru a face modificările necesare. Data viitoare când porniți sistemul, ar trebui să aveți cea mai recentă versiune de Internet Explorer disponibilă pentru Windows 7 (în prezent 11).

Windows 10

Cum să actualizați Internet Explorer 11

Odată cu eliberarea de Windows 10, cel mai recent sistem de operare de la Microsoft, compania Redmond a decis să pună la dispoziție un nou browser web proprietar: Microsoft Edge. Cu toate acestea, IE este încă disponibil, deși puțin ascuns și este actualizat la versiunea 11.

Pentru a vă asigura, deschideți meniul start Windows (apăsând pe fanion situat în partea stângă jos), faceți clic pe folder Accesorii Windows apoi pe pictograma din Internet Explorer care se află în interior. După pornirea browserului, faceți clic pe pictogramă Angrenaj care locuiește în colțul din dreapta sus și selectează obiectul Informații pe Internet Explorer din meniul propus, pentru a afișa fereastra de rezumat a browserului, care include și versiunea actuală instalată.

Dacă Internet Explorer 11, din anumite motive, nu este prezent pe computerul dvs., îl puteți instala manual folosind linkurile corespunzătoare puse la dispoziție de Microsoft. Prin urmare, conectați-vă la acest site web, setați meniul derulant din partea de sus la Windows 10 și faceți clic pe linkul de descărcare care se potrivește cel mai bine versiunii sistemului de operare: Descărcați Internet Explorer 11 (64 biți), dacă copia dvs. de Windows este pe 64 de biți sau Descărcați Internet Explorer 11 (32 biți), în schimb, aveți Windows 10 în versiunea pe 32 de biți.

Când descărcarea este completă, lansați fişier obținut și faceți clic pe butoane Da este Instalare pentru a actualiza browserul la cea mai recentă versiune disponibilă, eventual aplicând celelalte actualizări de sistem necesare. La sfârșitul procedurii, vi se poate solicita să reporniți computerul.

Ca ultimă soluție, puteți avea actualizare Internet Explorer cu Windows 10: implicit, actualizările Windows sunt aplicate automat (cu excepția cazului în care ați făcut acest lucru) schimba acest comportament), cu toate acestea, puteți verifica prezența în orice moment și, dacă este necesar, continuați cu instalarea manuală.

Pentru a face acest lucru, deschideți meniul start și faceți clic pe pictograma în forma aAngrenaj care se află în interior, pentru a accesa panoul Setări Windows. Faceți clic apoi pe pictograma referitoare la Actualizare și securitate, apoi pe articol Windows Update situat în bara laterală din stânga și, pentru a verifica dacă există noi actualizări, faceți clic pe buton Verificați actualizările.

Acum așteptați câteva minute pentru ca finalizarea căutării. În cele mai multe cazuri, instalarea actualizărilor începe automat (dacă nu, faceți clic pe buton Reluați actualizările / Instalează actualizările, pentru a rezolva problema).

Cum să actualizați Internet Explorer pe Windows 8.1

Cum să actualizați Internet Explorer

Spre deosebire de ceea ce am văzut până acum, Microsoft nu furnizează nicio legătură de descărcare pentru Internet Explorer 11 pe Windows 8.1, deoarece actualizările browserului sunt instalate împreună cu cele disponibile pentru sistemul de operare.

Deci, pentru a instala cea mai recentă versiune a browserului, trebuie să activați în mod necesar actualizările Windows Update: pentru a face acest lucru, accesați Ecranul de pornire făcând clic pe butonul format fanion situat în colțul din stânga jos al ecranului, tastați termenul Actualizați în interiorul acesteia (o bară de căutare ar trebui să apară în dreapta) și faceți clic pe element Setări Windows Update care apare printre rezultatele propuse.

În ecranul care se deschide, faceți clic pe buton Verificați actualizările / Verificați acum și așteptați câteva minute pentru a găsi cele mai recente actualizări disponibile pentru sistemul dvs. Odată finalizat, apăsați butonul Instalare, pentru a începe instalarea tuturor actualizărilor importante sau faceți clic pe element Arata detaliile și selectați manual actualizările de instalat.

Dacă preferați ca sistemul de operare să se actualizeze automat (pe care vă recomand cu tărie să îl faceți), apăsați combinația Câștigă + I pentru a deschide farmecul setărilor, faceți clic pe element Setări PC situat mai jos și a mers la secțiuni Actualizați și restaurați este Windows Update. Apoi faceți clic pe intrare Alegeți cum să instalați actualizările și setați meniul Actualizări importante opțiune Instalați actualizările automat.

Dacă primiți mesaje de eroare de la Windows Update și nu puteți verifica dacă există actualizări pentru Internet Explorer și Windows, încercați să urmați instrucțiunile din ghidul meu din Actualizări Windows și ar trebui să poți rezolva problema.

Alte metode de actualizare a Internet Explorer

Alte metode de actualizare a Internet Explorer

Odată cu apariția Windows 10, Microsoft a lansat oficial „succesorul” Internet Explorer: acesta este cel menționat mai sus Microsoft Edge, un browser ușor și rapid în navigare, capabil să țină pasul cu concurenții mult mai renumiți din sector.

Inițial, Edge era disponibil doar pentru Windows 10, dar, mai târziu, Microsoft a decis să-l modernizeze într-un mod „profund” (bazându-și funcționarea pe motorul Chromium, același folosit de Google Chrome) și să îl facă disponibil și pentru Windows 8.1, Windows 7 și macOS (precum și pentru dispozitive mobile).

Deci, dacă doriți să oferiți succesorului Internet Explorer o oportunitate, îl puteți instala pe sistemul dvs. de operare într-un mod foarte simplu. Rețineți însă că pe Windows 10, în urma acestei operațiuni, vechea versiune a Edge va fi ștearsă și înlocuită cu cea bazată pe Chromium.

Vrei să continui oricum? Bine, hai. Pentru început, conectați-vă la pagină web dedicat browserului, asigurați-vă că versiunea exactă a sistemului dvs. de operare este specificată în butonul din centrul paginii (de ex. Descărcați pentru Windows 10) și, după efectuarea acestei verificări, apăsați butonul menționat mai sus pentru a începe descărcarea browserului.

Alte metode de actualizare a Internet Explorer

Dacă nu, faceți clic pe sageata in jos situat lângă butonul de descărcare și alegeți versiunea de Windows pe care o utilizați din meniul care vă este propus. Acum, faceți clic pe buton Acceptați și descărcați, pentru a accepta condițiile de utilizare a Microsoft Edge și așteptați descărcarea completă a fișierului de instalare a browserului pe computer.

Când descărcarea este completă, executați fişier doar l-am luat și a apăsat butonul Da, pentru a începe configurarea programului, care ar trebui încheiată complet automat. La finalul instalării, dacă totul a decurs fără probleme, veți vedea că pe ecran apare fereastra principală a browserului.

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Romania. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste IT și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul tecnocloude.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Romania, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

25892 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cum se descarcă Zoom | irsafari.com

Cum să eliminați sunetul tastaturii