in , ,

Cum să activați comentariile pe YouTube

Hotswingers Petreceri de swing

Acoperirea unor videoclipuri vechi postate pe canalul tău YouTube, ai observat că i comentarii sunt dezactivate. Nu vă amintiți că ați ales această setare, doriți să verificați ce opțiuni de comentariu sunt setate în prezent pentru canalul dvs. și să remediați problema. Din păcate, nu știi cum să faci asta. Este cazul, am dreptate? Atunci permiteți-mi să vă explic cum să procedați.

Dacă îți iei câteva minute din timp, îți pot arăta cum să activați comentariile pe YouTube listând toate opțiunile disponibile. Pe lângă instrucțiunile de activare a comentariilor pentru toate videoclipurile dvs. acționând din Setările canalului dvs., veți găsi, de asemenea, procedura detaliată pentru a permite utilizatorilor să posteze comentarii doar în anumite videoclipuri. Cum spui? Exact asta ai vrut să știi? Deci nu amânați mai departe și nu cunoașteți imediat subiectul.

Curaj: faceți-vă confortabil, lăsați deoparte cinci minute de timp liber pentru a dedica cititelor următoarelor paragrafe și urmați cu atenție instrucțiunile pe care urmează să vi le ofer. Încercând să pun în practică „sfaturile mele” pe dispozitivul dvs. de interes, vă asigur că veți putea activa comentariile de pe videoclipurile dvs. pe YouTube fără să întâmpinați niciun fel de problemă. Acestea fiind spuse, trebuie doar să îți doresc o lectură bună și să aduc un noroc mare pentru tot!

Index

Informații preliminare

Sigla YouTube

Înainte să ajungem la inima acestui tutorial și să vă explicați cum să activați comentariile pe YouTube mi se pare corect să fac o premisă inițială. De fapt, trebuie să știți că toate canalele YouTube au comentarii activate în mod implicit.

Dacă nu este cazul pe canalul tău, înseamnă că ai aplicat restricții cu privire la comentariile de mai jos videoclipuri și / sau în secțiune Discuţie a canalului tău. În acest caz, este posibil să fi ales să dezactivezi complet comentariile canalului tău, ai ales această opțiune pentru videoclipuri individuale sau ai selectat opțiunea de a activa manual fiecare comentariu individual.

Cum spui? Nu ați făcut nimic, dar comentariile de pe canalul dvs. sunt dezactivate, iar atunci când încărcați un videoclip nou, nu aveți posibilitatea să le activați? În acest caz, înseamnă că ați setat canalul YouTube (sau videoclipuri individuale) potrivit pentru copii și, în consecință, unele funcții au fost dezactivate automat.

Începând cu ianuarie 2020, pentru a se adapta la Legea privind protecția confidențialității online a copiilor (COPPA), o măsură pentru a proteja confidențialitatea online a copiilor, YouTube a decis de fapt să limiteze datele colectate pe conținutul destinat copiilor și să dezactiveze anumite funcții, inclusiv anunțuri personalizate, notificări, chat live și, de fapt, comentarii.

După ce am clarificat acest lucru, în paragrafele următoare veți găsi toate informațiile necesare pentru a reactiva comentariile.

Cum să activați comentariile YouTube de pe un computer

Cum să activați comentariile YouTube de pe un computer

Pentru activați comentariile YouTube de la computer, conectat la pagina principală a celebrei platforme de partajare video și, dacă nu ați făcut-o deja, conectați-vă cuCont Google asociată canalului YouTube de interes. Apoi apăsați butonul Autentificare, în partea dreaptă sus, selectați contul dvs. vizibil pe ecran Alege un cont, introduceți-l parola în câmpul corespunzător și faceți clic pe buton Redirecţiona, pentru a vă autentifica.

După aceea, faceți clic pe al tău fotografie, în partea dreaptă sus și selectați opțiunea YouTube Studio din meniul care se deschide. În noul ecran afișat, apăsați pe element Setări vizibil în bara laterală din stânga, selectați fila Comunitate și faceți clic pe opțiune Setări implicite.

Acum, prin meniurile derulante Comentarii despre noile videoclipuri este Comentarii în fila dvs. Discuție, selectați opțiunea de interes.

  • Permiteți toate comentariile: pentru a activa comentariile pentru toate videoclipurile deja încărcate pe canalul dvs. și a permite utilizatorilor să posteze un comentariu în secțiune Discuţie.
  • Păstrați comentarii potențial nepotrivite pentru examinare: Vă permite să activați comentariile, dar să nu le publicați pe cele considerate necorespunzătoare. Cu toate acestea, le puteți publica manual din secțiune Comentarii a canalului tău.
  • Țineți toate comentariile pentru examinare: Permite utilizatorilor să posteze comentarii, care vor fi vizibile numai dacă proprietarul canalului alege să le posteze.

Indiferent de alegerea dvs., va fi util să știți că pentru fiecare videoclip nou pe care îl veți încărca pe canalul dvs., puteți alege opțiunea pe care o preferați la încărcare.

Prin urmare, dacă ați ales să dezactivați complet comentariile de pe canalul dvs., dar doriți să le activați pentru un videoclip nou, faceți clic pe buton Crea (dreapta sus), pentru a încărca un videoclip nou, apăsați pe element Alte optiuni, localizați secțiunea Comentarii și evaluări și selectați opțiunea Permiteți toate comentariile prin meniul derulant Vizibilitatea comentariilor. În acest sens, ghidul meu despre cum să publici un videoclip pe YouTube.

Activați comentariile YouTube la încărcare

Dacă, pe de altă parte, intenția ta este activați comentariile pe YouTube pentru un videoclip deja încărcat pe canalul dvs. și lăsându-l dezactivat pentru alt conținut, faceți clic pe al tău fotografie, în dreapta sus, selectați opțiunea YouTube Studio și, pe noua pagină deschisă, apăsați pe element Video.

Acum, puneți marcajul de lângă imaginea video de interes, faceți clic pe opțiune Editați | ×, selectați elementul Comentarii din meniul care se deschide și alegeți opțiunea de interes (Permiteți toate comentariile. Păstrați comentarii potențial nepotrivite pentru examinare sau Țineți toate comentariile pentru examinare) prin meniul derulant Valoare nouă.

După cum s-a menționat în liniile de deschidere ale acestui ghid, comentariile despre videoclipurile dvs. pot fi încă dezactivate dacă ați indicat canalul dvs. (sau videoclipurile individuale) ca destinat copiilor. În acest caz, dacă canalul dvs. oferă de fapt conținut pentru cei mici, nu puteți activa comentariile în niciun fel.

Dacă totuși ați setat această opțiune din greșeală, accesați din nou secțiunea YouTube Studio, faceți clic pe element Setări în bara laterală din stânga și selectați filele Canal este Setari avansate.

În ecranul nou care apare, localizați elementul Public și aplicați marcajul de validare lângă opțiunea care vă interesează Nu, setați acest canal ca fiind destinat copiilor. Nu încărc niciodată conținut destinat copiilor este Doresc să revizuiesc această setare pentru fiecare videoclip (această ultimă opțiune vă permite să setați audiența videoclipurilor dvs. pentru fiecare încărcare nouă). Apoi apăsați butonul Salvați Si asta e.

Cum să activați comentariile YouTube de pe smartphone-uri și tablete

Cum să activați comentariile YouTube de pe smartphone-uri și tablete

Dacă vă întrebați dacă este posibil activați comentariile YouTube de pe smartphone-uri și tablete, va fi util să știți că folosind aplicația YouTube Studio pentru dispozitive Android este iPhone / iPad este posibil să activați comentarii pentru videoclipurile deja încărcate pe canalul dvs., dar nu este permisă modificarea setărilor acestuia din urmă și, în consecință, chiar și opțiunile implicite referitoare la comentarii.

Pentru a activa comentariile pentru un singur videoclip deja încărcat pe canalul dvs. YouTube, porniți YouTube Studio, apăsați butonul ☰, în stânga sus și selectați opțiunea Video din meniul propus. În ecranul nou care apare, atingeți video de interesul dvs., apăsați pictograma de creion, în dreapta sus și, pe ecran Editează videoclipul, atingeți pictograma din roata de viteze în interiorul unui pătrat.

În acest moment, găsiți secțiunea Comentarii, deplasați pârghia lângă element Permite comentarii din OFF la PE și apăsați butonul Salvați, pentru a salva modificările și a activa comentariile pentru videoclipul în cauză.

Dacă trebuie să editați mai multe videoclipuri în același timp sau să modificați setările implicite referitoare la comentarii și nu aveți un computer disponibil, puteți accesa canalul dvs. YouTube folosind browser- instalat pe dispozitivul dvs. mobil (de ex. Crom pe Android și Safari pe iPhone / iPad) și activați versiunea desktop a site-ului YouTube.

Pentru a face acest lucru, conectați-vă la Pagina principală YouTube, apasă pe al tău fotografie, în partea dreaptă sus și selectați opțiunea Site de desktop din meniul care se deschide. După aceea, apăsați din nou pe al tău fotografie, atingeți butonul YouTube Studio și, în noul ecran afișat, selectați opțiunea Continuați la Studio.

În acest moment, tot ce trebuie să faceți este să apăsați pictograma roată dințată, în stânga jos, pentru a accesa Setări din canalul dvs. YouTube, selectați opțiuni Comunitate este Setări implicite și urmați instrucțiunile oferite de mine în alineatele dedicateactivarea comentariilor YouTube de pe un computer.

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Romania. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste IT și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul tecnocloude.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Romania, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

25892 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cum se schimbă numele de utilizator pe Spotify

Cum se creează un PEC personal