in , ,

Cum să accesați G Suite


Ați activat un cont G Suite pentru compania dvs., dar aveți probleme în accesarea serviciilor incluse în planul ales? Școala dvs. v-a furnizat datele de acreditare pentru a utiliza instrumentele Google dedicate învățării și predării la distanță, dar nu aveți idee cum să procedați pentru a face primul acces? Dacă răspunsul la cel puțin una dintre aceste întrebări este da, nu vă faceți griji: ați ajuns la locul potrivit la momentul potrivit!

În paragrafele următoare ale acestui ghid, voi explica, de fapt cum să accesați G Suite pentru a utiliza toate serviciile de interesul dvs. În primul rând, veți găsi procedura detaliată pentru accesarea unui cont Google Suite, cu toate instrucțiunile pentru a intra în consola de administrare. În continuare, veți găsi informațiile necesare pentru a vă conecta la Classroom pentru prima dată, atât ca profesor, cât și ca student și veți schimba parola pentru contul dvs.

Dacă sunteți de acord și nu așteptați să aflați mai multe, să nu pierdeți mai mult timp la chat și să treceți la acțiune imediat. Faceți-vă confortabil, luați-vă tot timpul pe care îl considerați adecvat și dedicați-vă lecturii următoarelor paragrafe. Urmați cu atenție instrucțiunile pe care urmează să vi le ofer, încercați să le puneți în practică și sunt sigur că veți putea accesa G Suite și veți folosi toate serviciile incluse în planul ales în faza de activare. Lectură fericită și, mai ales, treabă bună!

Index

Cum să accesați G Suite corporativ

Procedura pentru acces G Suite este simplu și rapid, indiferent de tipul Cont G Suite ales în timpul activării (G Suite de bază. G Suite de afaceri sau G Suite Enterprise). Tot ce trebuie să faceți este să accesați pagina principală a serviciului dvs. de interes (sau să porniți aplicația relevantă pentru dispozitive mobile) și să vă autentificați cu datele de identificare asociate contului în cauză. Cum se face? O să-i explic imediat!

Cum să accesați G Suite de la un computer

Cum să accesați G Suite de la un computer

Așa cum am menționat în rândurile anterioare, pt accesa G Suite de la computer pur și simplu conectați-vă la pagina principală a serviciului de interes, printre cele incluse în abonamentul ales în timpul activării G Suite și introduceți datele de acreditare asociate contului dvs.

Alternativ, vă puteți conecta la Pagina principală Google, faceți clic pe buton Autentificare, în partea dreaptă sus și conectați-vă cu datele de autentificare asociate contului dvs. G Suite. Dacă nu vedeți butonul în cauză, cel mai probabil v-ați conectat deja cu un Cont Google personal. Dacă da, atingeți-vă fotografie și selectați opțiunile Adaugă un alt cont este Folosiți un alt cont.

În acest moment, introduceți detaliile contului dvs. G Suite în câmpuri Adresa de e-mail sau numărul de telefon este Introduceți parola și faceți clic pe buton Autentificare, pentru a accesa contul în cauză. După ce faceți acest lucru, apăsați pictograma pătrate (dreapta sus) și selectați serviciul de care sunteți interesat (de ex. Gmail. Conduce. Calendar etc.) din meniul care apare.

Dacă, pe de altă parte, intenția ta este conectați-vă la G Suite ca administrator, conectat la site-ul oficial al G Suite și selectați opțiunea Consola de administrare, sus în dreapta. Acum, dacă sunteți deja conectat cu contul G Suite, faceți clic pe buton Continua, introduceți parola în câmp Introduceți parola și apăsați butonul Redirecţiona, pentru a accesa consola de administrare și a gestiona setările G Suite, utilizatorii și facturarea.

Dacă, pe de altă parte, încă nu v-ați autentificat cu contul dvs. G Suite și îl vedeți pe acesta din urmă pe ecran Alege un cont, faceți clic pe el, introduceți-l parola în câmpul corespunzător și apăsați butonul Redirecţiona, pentru a vă autentifica. Cum spui? Nu vedeți contul dvs. corporativ G Suite? În acest caz, alegeți opțiunea Folosiți un alt cont, Introduceți datele în câmpuri Adresa de e-mail sau numărul de telefon este Introduceți parola și faceți clic pe buton Redirecţiona. Simplu, nu?

Cum să accesați G Suite de pe telefonul mobil

Cum să accesați G Suite

Ai vrea? accesați G Suite de pe telefonul mobil? În acest caz, trebuie să știți că multe dintre serviciile incluse în G Suite sunt disponibile și ca aplicație pentru dispozitive mobile. Totuși, altele sunt accesibile prin intermediul browser- instalat pe smartphone-ul dvs. (de ex. Crom pe Android și Safari pe iPhone).

În urma acestei scrieri, aplicațiile sunt disponibile Gmail (Android/iOS / iPad) Calendar (Android/iOS / iPad) Căutare în cloud (Android/iOS / iPad) Contacte (Android) Chat Google (Android/iOS / iPad) Google Meet (Android/iOS / iPad) Google Drive (Android/iOS / iPad) Documente (Android/iOS / iPad) Foi de calcul (Android/iOS / iPad) prezentari (Android/iOS / iPadOS) este Google Keep (Android/iOS / iPadOS). Formulare. Grupuri este Site-uriîn schimb, acestea sunt accesibile doar printr-un browser.

După ce descărcați și porniți aplicația de interes sau vă conectați la pagina principală a serviciului care va fi utilizat, tot ce trebuie să faceți este să apăsați butonul pentru a vă autentifica și a introduce datele asociate cu contul dvs. G Suite. Pentru a înțelege mai bine, să luăm un exemplu practic: pt conectați-vă la G Suite Meet, lansați aplicația în cauză, apăsați butonul Continua și atingeți vocea Autentificare.

În ecranul nou care apare, selectați contul dvs. G Suite (dacă l-ați asociat deja cu dispozitivul) sau apăsați pe opțiune Adaugă un alt cont. Apoi introduceți datele de acces în câmpuri Adresa de e-mail sau numărul de telefon este Introduceți parola și apăsați butonul Autentificare, pentru a accesa Google Meet with G Suite. În acest sens, ghidul meu despre modul în care funcționează Google Meet.

Cum să accesați G Suite for Education

Un cont G Suite pentru educație poate fi creat de școli adecvate și vă permite să folosiți instrumente de productivitate create special pentru predare și învățare. De fapt, pe lângă serviciile clasice incluse și într-un cont G Suite personal sau corporativ, precum Gmail, Google Drive, Calendar și Google Meet (procedura de acces este identică cu cea indicată în alineatele anterioare), G Suite for Education permite și acces la versiunea de Google Classroom pentru utilizare într-un mediu școlar. Găsiți procedura detaliată pentru a face primul acces, atât ca profesor, cât și ca student, chiar mai jos.

Cum să accesați profesorii G Suite

Cum să accesați profesorii G Suite

Dacă vă întrebați cum să accesați profesorii G Suite, cel mai probabil intenția dvs. este acces G Suite Classroom care, așa cum s-a specificat deja în rândurile anterioare, este serviciul Google inclus gratuit în G Suite for Education și care poate fi folosit și într-un mediu școlar.

Pentru a face acest lucru, conectați-vă la pagina principală a clasei și faceți clic pe buton Mergeți în sala de clasă. În acest moment, dacă nu sunteți autentificat cu niciun cont Google (de exemplu, un cont personal), ar trebui să vedeți ecranul Autentificare: prin urmare, introduceți datele de acces la platformă care v-au fost furnizate de școală în câmpurile Adresa de e-mail sau numărul de telefon este Introduceți parola și faceți clic pe buton Redirecţiona, pentru a vă autentifica.

Dacă, totuși, vedeți ecranul Alege un cont cu lista conturilor Google pe care le-ați utilizat anterior, selectați contul G Suite, introduceți tasta parola în câmpul corespunzător și faceți clic pe buton Redirecţiona. Dacă contul în cauză nu este prezent printre cele enumerate pe ecran Alege un cont, selectați opțiunea Folosiți un alt cont și introduceți datele în câmpurile corespunzătoare.

Cum spui? Făcând clic pe buton Mergeți în sala de clasă vezi un ecran verde cu scriere Google Classroom? În acest caz, înseamnă că în browser-ul în uz v-ați autentificat deja cu un cont Google (cel indicat pe ecranul respectiv). Dacă este contul G Suite pe care intenționați să îl utilizați cu Classroom, tot ce trebuie să faceți este să apăsați butonul Continua, pentru a începe la utilizați Classroom.

Dacă, pe de altă parte, contul afișat este un Cont Google personal, apăsați pictograma relativă a săgeată îndreptată în jos, selectați opțiunea Folosiți un alt cont, introduceți datele de acreditare ale contului profesorului G Suite în posesia dvs. și faceți clic pe buton Redirecţiona, pentru a vă autentifica.

În acest moment, dacă este primul acces cu contul G Suite al școlii, apăsați butonul Accept, să accepte condițiile de utilizare ale Google și să schimbați parola pentru a accesa contul în cauză. Pentru a face acest lucru, pe ecran Schimbați parola pentru [nome account], introduceți noua parolă în câmpuri Creaza parola este Confirmă parola și faceți clic pe buton Schimbați parola, pentru a salva modificările.

Schimbați parola la prima logare în G Suite for Education

După ce v-ați conectat la Google Classroom pentru prima dată, trebuie doar să selectați opțiunea sunt profesor și începeți să creați cursurile de interes, făcând clic pe buton +, sus în dreapta.

Dacă preferați să accesați Classroom de pe smartphone-uri și tablete, puteți descărca aplicația pentru dispozitive Android este iPhone / iPad. După pornirea aplicației în cauză, apăsați butonul Incepe, selectați opțiunea Adaugă un alt cont vizibil pe ecran Alege un cont și introduceți datele de acreditare care v-au fost furnizate de școală în câmpuri Adresa de e-mail sau numărul de telefon este Introduceți parola.

Apoi apăsați butonul Autentificare, pentru a vă autentifica și selectați opțiunea sunt profesor (operație necesară doar la primul acces), pentru a utiliza sala de clasă ca profesor. Pentru a afla mai multe, vă las în ghidul meu cum să accesați Classroom.

Cum să accesați Student G Suite

Conectați-vă la Classroom

Procedura pentru accesați Suite G Suite Student este similar cu ceea ce am indicat deja în alineatele anterioare dedicate accesării clasei ca profesor.

Tot ce trebuie să faceți pentru a vă autentifica de pe computer este să vă conectați la site-ul oficial al clasei, faceți clic pe buton Mergeți în sala de clasă, introduceți datele de acreditare ale contului G Suite for Education care v-au fost comunicate de școală și apăsați butonul Autentificare, pentru a vă autentifica și a schimba parola (necesară numai la primul acces). În acest moment, pe ecran Alege-ți rolul, selectați opțiunea sunt student Si asta e.

În același mod, puteți proceda de pe smartphone-uri și tablete, folosind aplicația Classroom (Android/iOS / iPadOS). După pornirea acesteia din urmă, atingeți butonul Incepe, selectați opțiunea Adaugă un alt cont, introduceți detaliile contului G Suite a școlii și apăsați butonul Autentificare. În cele din urmă, alegeți elementul sunt student și, în noul ecran afișat, atingeți butonul +, pentru a vă înscrie la cursurile create de profesorii dvs.

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Romania. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste IT și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul tecnocloude.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Romania, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

14241 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cum să vă schimbați numele pe 8 Ball Pool

Cum se vede parola WiFi | irsafari.com