in , ,

Cum să accesați Classroom

Hotswingers Petreceri de swing

Pentru a încuraja învățarea la distanță, școala pe care o predați a decis să se bazeze sală de clasă, un serviciu gratuit Google care poate fi utilizat atât în ​​mediul școlar, cât și pentru a crea și participa la diverse cursuri de formare. După ce ați primit acreditările de acces, ați încercat imediat să accesați această platformă, dar fiecare încercare de a face acest lucru nu a dat rezultatul dorit și, acum, nu mai știți unde să vă bateți capul pentru a reuși în intenția dvs. Este cazul, am dreptate? Atunci permiteți-mi să spun că ați ajuns la locul potrivit, la momentul potrivit.

În paragrafele următoare, de fapt, voi explica cum să accesați Classrom atât de pe computer, prin browser, cât și de pe smartphone și tabletă, folosind aplicația oficială a serviciului. Pe lângă listarea tipurilor de conturi Google cu care puteți utiliza Classroom și principalele diferențe între fiecare dintre ele, veți găsi procedura detaliată pentru a vă autentifica, a crea primul curs și a vă înscrie la o lecție pentru care cunoașteți codul de acces. .

Dacă sunteți de acord și nu așteptați să aflați mai multe, să nu pierdem timpul mai prețios și să luăm imediat măsuri. Curaj: faceți-vă confortabil, tăiați cinci minute de timp liber și citiți alineatele următoare. Vă asigur că, urmând cu atenție instrucțiunile pe care urmează să vi le dau și încercând să le puneți în practică pe dispozitivul dvs. de interes, accesarea Google Classroom va fi o briză. Citire fericită și mai ales, treabă bună!

index

Ce aveți nevoie pentru a accesa Classroom

Logo-ul Google Classroom

Înainte să explic cum să accesați Classroom prin fir și prin semn, este necesar să fac o premisă necesară cu privire la tipul de cont necesar pentru a accesa această platformă dedicată învățării la distanță.

Pentru a accesa Classroom ai nevoie de un Cont Google personal creat de tine sau, dacă ești student cu vârsta sub 14 ani, de către părintele sau tutorele legal. Acestea fiind spuse, trebuie să știți că acest tip de cont este utilizat într-un context de educație la domiciliu sau în centre de instruire non-școlare. În acest sens, ghidul meu despre cum să creezi un cont Google.

Într-un mediu școlar, a Cont G Suite for Education care este de obicei creat de o persoană desemnată de directorul școlii și care are sarcina nu numai să înregistreze propria instituție pe G Suite for Education, ci și să creeze utilizatori pentru elevi și profesori. Aceasta înseamnă că dacă sunteți student sau profesor și școala dvs. folosește sala de clasă, datele de acces la platformă v-au fost furnizate de persoana care a fost responsabilă de crearea utilizatorilor.

În cele din urmă, subliniez că puteți accesa și Classroom cu un „normal” Cont G Suite. Pentru a afla mai multe, vă las în ghidul meu cum să creezi un cont Google Suite, în care veți găsi, de asemenea, procedura de înregistrare pentru G Suite for Education.

Indiferent de tipul de cont ales, trebuie să știți că procedura de acces la Classroom este aceeași. Cu toate acestea, trebuie să știți că nu este posibil să vă înscrieți la cursurile create de utilizatorii care utilizează un alt tip de Cont Google.

De exemplu, dacă un profesor creează un curs cu un cont G Suite pentru educație, elevii se pot conecta folosind un cont G Suite pentru Educație, dar nu un cont G Suite sau un cont Google personal. Același lucru este valabil și pentru cursurile create cu un cont G Suite sau un Cont Google personal. După ce am clarificat acest lucru, să vedem cum se procedează.

Cum să accesați Google Classroom

Este posibil conectați-vă la Google Classroom atât de la computer, prin intermediul computerului browser-, asta de la smartphone-uri și tablete, folosind aplicația pentru dispozitive Android și iPhone / iPad. Cum se face? O să-i explic imediat!

Cum să accesați Classroom de la computer

Cum să accesați Classroom de la computer

Procedura pentru accesa Classroom de la computer este rapid și ușor. Tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la site-ul oficial al serviciului, să introduceți datele asociate contului dvs. și să apăsați butonul pentru a vă autentifica.

A continua, prin urmare, conectat la Pagina principală a clasei Google și faceți clic pe buton Mergeți în sala de clasă. În acest moment, dacă nu v-ați conectat încă cu niciun cont Google, ar trebui să vedeți ecranul Autentificare (sau Alegeți un cont dacă ai stocat informațiile contului tău): apoi introduceți datele dvs. în câmpuri Adresa de e-mail sau numărul de telefon și Introduceți parola și faceți clic pe buton următor, pentru a vă conecta și a accesa Classroom. Dacă sunteți autentificat cu un cont G Suite for Education, apăsați pe opțiunea care vă interesează Sunt student sau Sunt profesor.

Dacă, pe de altă parte, v-ați conectat deja cu un cont Google pentru a utiliza orice alt serviciu furnizat de „G mare”, veți vedea direct ecranul principal al clasei și contul Google în prezent. În acest caz, faceți clic pe buton continuare, pentru a utiliza serviciul cu contul în cauză, altfel apăsați pictograma de pe săgeată îndreptată în jos, selectați contul Google de interesul dvs., introduceți secțiunea parolă în câmpul corespunzător și apăsați butonul următor, pentru a utiliza Classroom cu contul Google selectat.

În plus, subliniez că puteți accesa și Classroom din Pagina principală Google. După ce faceți clic pe buton Autentificare, în partea dreaptă sus și, după ce v-ați autentificat cu contul Google de interesul dvs., apăsați pictograma pătrate (dreapta sus) și faceți clic pe element sală de clasă din meniul care se deschide.

În acest moment, pentru a vă înscrie la un curs, faceți clic pe buton +, în dreapta sus, selectați opțiunea Înscrieți-vă la curs, introduceți codul pe care îl aveți în câmp Codul cursului și apăsați butonul Inscrie-te, pentru a accesa cursul respectiv. Dacă întâmpinați probleme cu accesarea cursului, înseamnă că codul în posesia dvs. este incorect sau că cursul a fost creat cu un tip de cont Google diferit de cel al contului pe care îl utilizați pentru a accesa.

Accesați un curs la clasă

Dacă, totuși, intenția dvs. este de a crea un curs nou, faceți clic pe buton +, alegeți elementul Creează curs din meniul care se deschide și, dacă nu utilizați un cont G Suite pentru Educație, aplicați marcajul de validare de lângă element Am citit și înțeles notificarea de mai sus și declar să nu folosesc sala de clasă la o școală cu elevii (pentru a declara să nu utilizați Classroom într-un mediu școlar) și apăsați butonul continuare.

Acum, indiferent de tipul de cont Google utilizat, introduceți datele cursului pe care îl creați în câmpuri Numele cursului. materie. secțiune și cameră și apăsați butonul crea, pentru a crea primul curs și pentru a obține codul de acces relevant, pe care trebuie să-l furnizați tuturor utilizatorilor interesați de cursul respectiv.

În cele din urmă, subliniez că dând clic pe butonul ☰, din stânga sus și selectând opțiunea Cursuri, puteți vedea lista completă atât a cursurilor create, cât și a celor pentru care v-ați înscris.

Cum să accesați Classroom de la telefon

Cum să accesați Classroom de la telefon

Așa cum am menționat în rândurile anterioare ale acestui ghid, Classroom este disponibil și ca aplicație pentru smartphone-uri și tablete Android și iPhone / iPad.

Prin urmare, pentru a accesa Classroom de pe telefonul dvs., porniți aplicația în cauză apăsând pe pictograma acesteia (una tablă verde pe un fundal alb) prezentați pe ecranul de start sau în sertarul dispozitivului dvs. și, dacă nu doriți să primiți e-mailuri legate de funcționalitatea serviciului, eliminați marcajul de lângă articol Înregistrați-vă pentru a primi e-mailuri cu privire la actualizările funcțiilor Classroom.

În acest moment, apăsați butonul Începe, selectați contul Google cu care să vă conectați, introduceți secțiunea parolă în câmpul corespunzător și atingeți butonul următor, pentru a accesa Classroom. Dacă, pe de altă parte, doriți să utilizați un cont Google care nu este asociat cu dispozitivul dvs., pe ecran Alegeți un cont, selectați opțiunea Adaugă un alt cont, introduceți datele în câmpuri Adresa de e-mail sau numărul de telefon și Introduceți parola și apăsați butonul următor, pentru a accesa Classroom.

Acum, dacă utilizați un cont G Suite pentru educație, indicați dacă sunteți profesor sau student apăsând pe opțiunea de interes a dvs. Sunt profesor și Sunt student. După aceea, apăsați butonul +, în dreapta sus pe Android și în dreapta jos pe iPhone și alegeți opțiunea Înscrieți-vă la curs, să vă alăturați unui curs existent al cărui cod de acces îl cunoașteți sau Creați un curs, pentru a crea un curs nou. Mai ușor decât atât?

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Romania. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste de calculatoare și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul tecnocloude.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Romania, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

25892 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cum se creează un cont Google Suite

Cum se instalează Windows 10 de la USB