in , , ,

Cum să accelereze un videoclip pe iPhone

Hotswingers Petreceri de swing

Ai vrea să facă un film cu iPhone-ul în care timpul pare să ruleze mai rapid, folosind time-lapse? Doriți să creșteți viteza de redare a unui film pe care l-ați înregistrat cu smartphone-ul Apple și în care există „timpi morți”? Aș spune atunci că s-a întâmplat pe ghidul potrivit, într-o clipă care nu ar fi putut fi mai bună.

Cu tutorialul de astăzi, de fapt, vreau să explic exact cum să accelereze un videoclip pe iPhone. Îți spun imediat că, contrar a ceea ce poate părea, aceasta este o operație destul de simplă de efectuat: trebuie doar să ai la dispoziție instrumentele potrivite.

Apoi? Pot să știu ce mai faci acolo impalat? Pozitionati-te confortabil, să ia câteva minute gratuite doar pentru tine și începe concentrându-se pe citirea următorul text de mai jos. Sunt sigur că, în final, veți putea spune mai mult decât mulțumit de rezultatele obținute. Ce zici să pariem?

Index

Informații preliminare

iPhone

Inainte de a ajunge la inima tutorial, va ilustra cum să accelereze un videoclip pe iPhoneEste datoria mea să vă ofer informații despre acest lucru.

Să pornim de la un punct fix: accelerarea unui videoclip este o operație care poate fi realizată în diverse moduri. Puteți înregistra un film cu viteză mare direct, folosind tehnica Interval de timpsau puteți crește viteza de redare a unui videoclip ulterior, utilizându-le pe cele corespunzătoare instrumente de editare video sau, din nou, acționând mai departe setările playerului pe care i se dă pentru „hrănirea” fișierului.

În primul caz, dacă nu am auzit niciodată de acest lucru, Interval de timp este o tehnică cinematografică – integrată și în aplicația iPhone’s Camera – în care rata de captare a fiecărui cadru este mult mai mică decât rata de redare. Ceea ce urmează este că timpul din filmul înregistrat pare să ruleze mai repede decât în ​​mod normal.

În ceea ce privește utilizarea Aplicația de editare video, în acest caz, viteza de redare a videoclipului este modificată mergând direct la structura fișierului, deci modificările sunt permanente. Simplificând, totuși, un film prin intermediul unui video player, accesați doar setările acestora din urmă și, prin urmare, fișierul original va rămâne intact.

Cum să grăbiți un videoclip pe iPhone gratuit

Fără clarificările de mai sus, să trecem la punctul de vedere și să aflăm, așadar, cum să accelerăm videoclipurile pe iPhone. Veți găsi mai jos raportate care cred că sunt cele mai bune soluții utile în acest scop. Toate sunt gratuite.

aparat foto

Funcție time-lapse în aplicația iOS Camera

Dacă sunteți interesat să înțelegeți cum să înregistrați viteza de înregistrare video cu iPhone folosind tehnica de Interval de timp, Vă informez că puteți utiliza funcționalitatea adecvată integrată în aplicație aparat foto din iOS, cea implicită pentru realizarea fotografiilor și înregistrarea videoclipurilor, fără a fi nevoie să recurgă la utilizarea de soluții terțe.

Prin urmare, pentru a o utiliza, porniți aplicația, Cameră foto pe dispozitivul dvs., atingând cea relevantă icoană (cel cu aparat foto), Cu sediul în ecranul de start, apoi se activează funcția time-lapse, prin a face o lovitură de la dreapta la stânga în partea de jos a ecranului, astfel încât să se identifice cuvintele INTERVAL DE TIMP din meniu (a cărui culoare, în acest sens, va trece de la alb la galben).

După ce parcurgeți pașii de mai sus, decideți dacă folosiți camera din spate sau din față apăsând butonul cu tasta aparat de fotografiat și dublu săgeată situat în partea dreaptă jos. De asemenea, puteți ajusta nivelul zoomului apăsând butonul 1x / 2x, întotdeauna prezent în partea de jos.

Mai târziu, Provvedi va începe timpul de înregistrare video, atingând butonul buton circular roșu situat în partea de jos a ecranului. Când doriți, puteți opri înregistrarea apăsând din nou pe buton roșu circular.

După finalizarea înregistrării, filmul va fi salvat automat în aplicație Fotografie din iOS și îl puteți accesa din acesta din urmă, selectând-o pe cea relevantă icoană (cel cu Fundal alb și floare multicoloră) situat pe ecranul de pornire. În afară de cum tocmai v-am arătat, puteți accesa videoclipurile care vă interesează apăsând pe ale lui miniatură în colțul din stânga jos al ecranului aplicației Cameră foto.

iMovie

iMovie iPhone

Vrei să grăbești un videoclip pe iPhone, care va schimba fișierul permanent? În acest caz, vă sfătuiesc să anunț de contact iMovie. Este o aplicație de editare video dezvoltată direct de Apple, care vă permite să creați și să editați videoclipuri gratuit într-un mod simplu, dar asigurând rezultate de calitate semi-profesionale.

Pentru a descărca iMovie pe iPhone, accesați secțiune conexă din App Store, apoi apăsați butonul obține, apoi pe asta Instalare și autorizează descărcarea prin ID-ul feței. Atingeți ID sau Parola ID Apple. Apoi porniți aplicația atingând butonul Tu deschizi a apărut pe afișaj sau prin selectarea celei relative icoană care tocmai a fost adăugat la ecranul de start.

Acum că vedeți ecranul principal iMovie, atingeți elementul Creați proiect și selectați opțiunea metraj din meniul care se deschide. Apoi atingeți opțiunea Creați un film situat în partea de jos și, pentru a importa videoclipul pentru a fi accelerat pe cronologia iMovie, apăsați mai întâi simbolul (+) iar apoi pe voce Video, Apoi atingeți filmul de interes și în caseta care apare, atinge simbolul (+).

După parcurgerea pașilor de mai sus, selectați videoclipul care tocmai a fost adăugat la cronologie, atinge simbolul vitezometru situat în partea de jos și crește viteza de redare, prin mutarea cursorului pe bara corespunzătoare care tocmai a apărut în partea de jos a ecranului spre dreapta.

Dacă în loc să grăbești întregul videoclip, vrei doar să lucrezi la o anumită porțiune a videoclipului, atingeți pictograma vitezometru, asigură definirea punctului de început și de sfârșit al secvenței care trebuie modificată (prin mutarea rudei cursoare galben pe care o găsiți întotdeauna pe cronologie) și continuați în același mod cum am indicat acum câteva momente.

Pentru a vizualiza rezultatul final, apăsați butonul Joaca plasat imediat sub jucător. Dacă considerați că este satisfăcut, apoi exportați filmul editat, apăsați vocea Sfârșit în stânga sus, selectând butonulpictogramă de partajare (cel cu pătratul și săgeata) de mai jos, alegând opțiunea Salvați videoclipul din meniul care se deschide și definește dimensiunea exportului.

VLC

IPhone VLC

Dacă ceea ce doriți să faceți este să schimbați viteza de redare a unui film dat în timp real, fără a face modificări permanente la fișierul original, puteți realiza acest lucru apelând la utilizarea VLC.

La fel de ușor de înțeles, este contrapartida mobilă a cunoscut player video liber și open source pentru Windows, MacOS și Linux și, la fel ca acesta din urmă, puteți reda orice format de fișier video (și audio), cu posibilitatea de a aplica diferite filtre în timp real.

Pentru a descărca VLC pe dispozitivul dvs., conectați-vă mai întâi la secțiune conexă din App Store, apasa butonul obține, apoi pe asta Instalare și autorizează descărcarea prin ID-ul feței. Atingeți ID sau Parola ID Apple.

Apoi, ajunge prin intermediul aplicației Fişier sau folosind oricare altul manager de fișiere video de interes (sau deschidețiaplicaţia în care acest lucru este stocat), selectați-l, apăsați pepictogramă de partajare (cel cu pătratul și săgeata) și alegețiPictograma VLC din meniul care se deschide, pentru a-l importa în aplicație.

După parcurgerea etapelor de mai sus, filmul va începe redarea automat. Prin urmare, pentru a schimba viteza, atingeți pictograma cu tastaceas situat în partea de jos dreapta și, în meniul care se deschide, mutați cursorul pe care îl găsiți la formulare Viteza de redare la dreapta.

Dacă doriți să evitați să repetați procedura descrisă de fiecare dată când deschideți un videoclip, puteți accesa și viteza de redare implicită a aplicației, apăsând pe element Setări pe care îl găsiți în colțul din dreapta jos al ecranului principal VLC, selectând cuvintele Viteza de redare implicită și stabilirea valorii de interes din meniul care apare.

Mai multe aplicații pentru a accelera video pe iPhone

Skyflow

Niciuna dintre soluțiile pentru accelerarea unui videoclip pe iPhone pe care vi le-am sugerat deja în rândurile anterioare nu v-a convins într-un mod anume și ați dori să vă recomand o altă soluție? Apoi, imediat aruncați o privire la următoarea listă cu aplicații alternative. Sunt sigur că, în final, veți putea găsi în sfârșit o soluție care vă va satisface.

  • Skyflow – aplicație utilă pentru înregistrarea videoclipurilor în timp, care include numeroase funcții pentru optimizarea fotografierii. Rețineți, de asemenea, că vă permite să modificați viteza de redare a filmelor chiar și după terminarea înregistrării. Este gratuit, dar oferă achiziții în aplicație (începând de la 1,09 €) pentru a elimina publicitatea și a debloca alte funcții suplimentare.
  • Instagram hiperfragment – app dezvoltat de Instagram care vă permite să creați clipuri video time-lapse care oferă un grad bun de stabilitate. De asemenea, vă permite să partajați rapid videoclipurile realizate, atât pe Instagram, cât și pe Facebook. Este complet gratuit.
  • magazin video – editor video care include numeroase caracteristici, cum ar fi posibilitatea de a crește sau de a reduce viteza videoclipurilor, dar și de a aplica tăieri, adăugați filtre, efecte și tranziții etc. Este gratuit, dar prin achiziții în aplicație (la costul de bază de 1,09 euro) puteți debloca funcții suplimentare și puteți elimina filigranul aplicate videoclipurilor.
  • Prezentare video – o altă aplicație utilă pentru a edita videoclipuri, permițându-vă, de asemenea, să le accelerați. Se caracterizează prin interfața sa prietenoasă, care facilitează foarte mult utilizarea acestuia. Practic este gratuit, dar pentru a elimina filigranul și a adăuga toate funcțiile avansate pe care trebuie să le faceți în achiziții in-app (cu costuri începând de la 1,09 euro).
  • Infuse – player video capabil să „digere” toate formatele fără a fi nevoie să efectueze operațiuni de conversie și care dintre diversele opțiuni legate de redare integrează și o funcție utilă pentru a crește viteza filmelor. Rețineți că acceptă redarea în streaming și vă permite să creați o bibliotecă multimedia, descărcând automat informații și coperte. Este gratuit, dar oferă achiziții în aplicație (cu prețuri începând de la 99 de cenți / lună) pentru a primi toate actualizările, debloca funcții suplimentare și crește numărul de formate compatibile (inclusiv audio AC3). Alternativ, Pro varianta, care prevede o plată unică (egală cu 29,99 euro), dar nu acceptă upgrade-uri.
  • PlayerXtreme Media Player – Media player pentru iOS care acceptă cele care sunt cele mai populare formate video. Dispune de un sistem accelerat hardware, de asemenea util pentru afișarea videoclipurilor de înaltă calitate, fără a încetini. Desigur, vă permite, de asemenea, să creșteți viteza de redare a filmelor. Este gratuit, dar achizițiile oferte în aplicație (la un cost de bază de 2,99 euro) pentru a debloca toate funcțiile.

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Romania. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste IT și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul tecnocloude.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Romania, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

25892 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cum să conectați conturile EA la Twitch

Cum să reducem Facebook-ul | irsafari.com