in , ,

Cum funcționează efectul vizual pentru Google Meet

Hotswingers Petreceri de swing

De ceva timp, îl folosești Google Meet, platforma din Google dedicat conferințelor video. Vorbind cu un prieten, însă, ați constatat că au fost dezvoltate funcții suplimentare care vă permit să faceți multe mai multe lucruri decât mi-am imaginat.

De fapt, prietenul tău te-a atras întotdeauna în atenția Efect vizual și faptul că, prin această extensie gratuită a browserului, puteți utiliza diferite efecte în timp real pentru a face distracțiile mai distractive. Atunci discursul te-a intrigat și ai decis să încerci să le folosești și tu. Neștiind cum să o faci, te-ai încredințat pe internet și, efectuând o mică cercetare, ai ajuns la acest tutorial al meu.

Așa este, nu-i așa? Atunci pot să vă spun că ați avut noroc! În rândurile următoare, de fapt, vă voi explica prin fir și prin semn modul în care funcționează efectul vizual pentru Google Meet și cum să utilizați acest addon pentru a vă face videoconferința mai plăcută și mai distractivă. Așadar, faceți-vă cinci minute de timp liber și puneți în practică indicațiile pe care urmează să vi le ofer. Vei putea face totul în cel mai scurt timp!

Index

Cum funcționează efectul vizual pentru Google Meet

Cum funcționează efectul vizual

După cum am menționat anterior, Efect vizual e o’extensie browser ceea ce vă permite să activați o serie de efecte care să fie utilizate, în timp real, în timpul ședințelor organizate Google Meet, aplicația dezvoltată de Google despre care v-am spus pe larg în acest ghid. Este, pe scurt, o personalizare suplimentară pe care puteți decide să o activați pe browser.

Visual Effect este o soluție gratuită disponibilă pentru toți cei care utilizează Google Meet prin browsere Google Chrome. Microsoft Edge (în cea mai recentă versiune bazată pe Chromium) e Operă (deși a fost creat special pentru Chrome, este compatibil și cu celelalte două browsere, care se bazează pe același motor).

Odată activat, vă va permite să îmbunătățiți calitatea întâlnirilor dvs. adăugând efecte video distractive și câteva filtre faciale. Vrei un exemplu? Efectul Ecran verde vă va permite să introduceți un fundal la alegere, prin Flipîn schimb, puteți să vă întoarceți imaginea cu capul în jos și toți participanții la întâlnire vă vor vedea înapoi (cu toate acestea, așa o veți face Voi vorbi mai bine mai târziu).

Discursul a stârnit curiozitatea și abia aștepți să începi să folosești Visual Effect? Apoi continuați să citiți alineatele următoare pentru a activa extensia și aflați cum să o utilizați.

Doar o mică precizare înainte de a începe: a fost dezvoltat de terți și nu de Google, Efectul vizual nu este o soluție oficială. Din acest motiv, poate prezenta riscuri potențiale de confidențialitate, funcționând bine. Prin urmare, aș dori să vă sfătuiesc să o instalați doar dacă considerați că este strict necesar și dezinstalare în caz de neutilizare. Clar? Ei bine, atunci să continuăm.

Cum să activezi Visual Effect pentru Google Meet

Cum să activezi Visual Effect

Activarea efectului vizual pentru Google Meet este o operație destul de simplă pe care o puteți efectua în câțiva pași și într-o perioadă foarte scurtă de timp.

În primul rând, deschideți Google Chrome (sau un alt browser printre cele compatibile cu extensia) și a mers la pagina oficială a magazinului web Chrome, unde puteți găsi toate suplimentele și temele care vor fi utilizate în browserul menționat mai sus și pe cele care folosesc același motor. În cazul în care niciunul dintre browserele compatibile cu Visual Effect pentru Google Meet nu a fost instalat pe computer, vă recomand să descărcați Chrome urmând ghidul meu pe această temă.

După ce ajungeți la pagina principală a magazinului Chrome, tastați „Efect vizual” în bara de căutare (situat în meniul din stânga) și apăsați butonul Trimite pe tastatură. Apoi selectați primul rezultat al listei și faceți clic pe buton adăuga. În acest moment, se va deschide un mic pop-up care confirmă operația și, în ea, va trebui să apăsați butonul Adaugă extensie.

Procedura s-a terminat! Va apărea o casetă finală de informații în care veți fi informați că extensia a fost adăugată cu succes în browser și că puteți vedea lista tuturor celor active făcând clic pe butonulpictograma puzzle-ului situat lângă bara de adrese.

Ușor, nu? În acest moment, trebuie doar să vă conectați la Google Meet și să începeți să utilizați efectele.

Cum se utilizează Visual Effect pentru Google Meet pe computer

Cum se utilizează Visual Effect pe computer

Odată ce extensia este activată, utilizarea efectului vizual în timpul întâlnirilor va fi foarte simplă. Trebuie doar să selectați efectul pe care îl preferați din meniul pop-up de dimensiuni mici și acesta se va activa imediat. Vrei mai multe informații despre modul în care funcționează efectul vizual pentru Google Meet? Acum voi explica totul!

În primul rând, mergeți la pagina oficială Google Meet prin Google Chrome (sau un alt browser compatibil în care ați instalat suplimentul) și apăsați pe element Autentificare. Apoi selectează-ți al tău Cont Google, introduceți tasta parola și faceți clic pe buton Haide.

Acum, când începeți o nouă întâlnire sau participați la una creată de un alt utilizator (după ce i-a dat Google Meet toate permisiunile necesare pentru a accesa microfonul și camera video și apăsați butonul Participasau după intrarea în cod sau legătură și apăsând tasta menționată mai sus), veți observa prezența unui mic meniu situat în stânga imaginii dvs.

Prin mutarea cursorului peste acesta, vor apărea diverse elemente, la care puteți aplica marcajul de validare pentru a activa a efect. Pe lângă aceasta, puteți ajusta și funcțiaintensitate prin bara corespunzătoare situată sub casetă.

În momentul scrierii, sunt disponibile aproximativ douăzeci de efecte, împărțite în două categorii. Iată câteva exemple de Efecte vizuale, care vă permit să editați imaginea în moduri diferite.

 • Fundal încețoșat vă permite să faceți fundal încețoșat și să reglați intensitatea încețoșării.
 • Estompa se bazează pe același principiu ca efectul precedent, dar vă permite să estompați întreaga imagine (fiind capabil să ajustați întotdeauna intensitatea).
 • Bule creează bule care plutesc pe ecran și imaginea dvs. se repetă în interiorul fiecăruia.
 • Contrast crește nivelul de contrast al culorilor, oferind și posibilitatea de a-și regla intensitatea.
 • cub creați un cub rotativ în centrul ecranului cu imaginea dvs. repetată pe fiecare parte.
 • Film 3D simulează o imagine 3D.
 • donare este un filtru de moment care durează câteva secunde. În acest timp, pe ecran apare un mesaj care anunță donația de 1 euro de către un utilizator imaginar și care dispare ulterior.
 • Flip vă permite să răsfoiți imaginea.
 • Îngheţa „Înghețează” rama blocând-o exact în momentul în care efectul este activat.
 • Invers vă permite să inversați culorile.
 • Nebun schimbă culorile, crește pixelii și dă un efect confuz imaginii tale.
 • Curcubeu schimba culorile alternând cele ale curcubeului. Prin urmare, imaginea va fi mai întâi verde, apoi galbenă, roșie și așa mai departe timp de câteva secunde.
 • Pixeli crește rezoluția pixelilor permițând, prin reglare, să le mărească sau să le reducă.
 • Focalizare moale adaugă o culoare mixtă imaginii care variază de la galben la verde, reglabil ca intensitate folosind pârghia corespunzătoare.
 • Afișare text vă permite să adăugați text, pentru a fi tastat în spațiul furnizat sub caseta de selectare.

Singurul efect din funcționarea diferită este Ecran verde, care vă permite să schimbați fundalul. Prin apăsarea butonului Încărcați fundalul puteți selecta o imagine care va fi utilizată ca fundal din cele de pe computer.

Odată încărcat, bifați caseta referitoare la efect și apăsați butonul Virtual. Doriți informații mai detaliate pentru schimbarea fundalului? Apoi vă recomand să citiți ghidul meu pe modul de a pune tapetul pe Google Meet.

Filtre de fata, adică a doua categorie de efecte, vă permite să aplicați unele filtre faciale. De exemplu, ochelari de soare care adaugă o pereche de ochelari de soare, Absolvent care îi pune un cap de absolvire pe cap Aura care, însă, adaugă „filtrul halo”.

După cum puteți vedea, după ce efectul este activat prin marca de bifare, acesta va fi imediat aplicat imaginii dvs. Trebuie doar să le încercați pe toate și să vă distrați în compania prietenilor!

Cum se utilizează Visual Effect pentru Google Meet pe smartphone-uri și tablete

Cum se utilizează Visual Effect de pe smartphone-uri și tablete

Google Meet este disponibil și într-o versiune mobilă printr-o aplicație pentru dispozitiv Android este iOS / iPadOS. Funcționarea sa este aproape identică cu cea a versiunii desktop dar, din păcate, prin intermediul acesteia Visual Effect nu poate fi încă utilizat. Puteți profita doar de efectele și funcțiile predefinite, precum subtitrările și modul de lumină scăzută, dar nu și efectele vizuale.

Acestea fiind spuse, dacă mai doriți să descărcați aplicația Android, deschide Play Store sau iată magazin alternativ din smartphone sau tabletă, tastați în bara de căutare „Google Meet”, selectați primul rezultat și atingeți butoanele Instalare și apoi mai departe Tu deschizi.

Dacă aveți un iPhone sau a iPadîn schimb, mergeți laMagazin de aplicații, atingeți cardul Caută (lupa) și, în bara corespunzătoare, tipul „Google Meet”. Apoi, apăsați butonul Obțineți / instalați și confirmați instalarea prin ID-ul feței. Atingeți ID sau Parola ID Apple. Apoi apăsați butonul Tu deschizi.

Cu aplicația deschisă, atingeți butoanele Continua și apoi mai departe O.K de două ori succesiv (pentru a permite accesul la cameră și microfon). În acest moment, apăsați butonul Autentificare și alege-ți al tău Cont Google selectând-o din listă. Pentru mai multe informații, citiți tutorialul meu pe modul în care funcționează Google Meet.

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Romania. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste de calculatoare și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul tecnocloude.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Romania, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

9790 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Come svuotare cache iPhone | irsafari.com

Come farsi notare da una persona famosa su Instagram