in , ,

Cum dezactivați serviciile plătite TIM

Hotswingers Petreceri de swing

Deși ați făcut o reîncărcare în ultimele zile, ați observat că creditul SIM-ului dvs. TIM este din nou vândut. Verificând ultimele taxe primite, ați observat o sumă ciudată legată de un serviciu pe care nu l-ați solicitat niciodată: cel mai probabil este un serviciu cu valoare adăugată (TVA).

Dacă nu ați auzit niciodată despre asta, trebuie să cunoașteți TVA (cunoscut și ca și servicii de conținut sau servicii premium) sunt zei servicii plătite, oferite prin SMS, MMS sau Internet, care oferă acces la știri, jocuri, vreme și alte informații mai mult sau mai puțin interesante. Unele dintre ele sunt absolut legitime și utile, pentru cei care le solicită. Alții, însă, folosesc tehnici destul de frauduloase și se activează singuri, fără ca utilizatorul să fi cerut-o. Sau mai degrabă, fără ca utilizatorul să-și dea seama că a solicitat-o.

Dacă acesta este cazul tău și acum ai dori să știi modul de dezactivare a serviciilor plătite TIM, permiteți-mi să vă explic cum să o faceți. În paragrafele următoare, de fapt, vă voi spune cum să dezactivați așa-numitul VAS și cum să solicitați un bloc preventiv de la celebra companie de telefonie italiană.

În plus, veți găsi, de asemenea, procedura detaliată pentru dezactivarea serviciilor „oficiale” ale TIM, atât în ​​rețeaua sa mobilă, cât și în cea fixă. Acestea fiind spuse, trebuie doar să îți doresc o lectură bună și să aduc un noroc mare pentru tot!

index

Cum dezactivați serviciile mobile TIM plătite

Dacă intenția ta este dezactivează serviciile plătite TIM pe o linie mobilă, veți fi fericit să știți că puteți continua atât într-o autonomie completă, accesând zona personală MyTIM, cât și apelând la serviciul pentru clienți al celebrei companii de telefonie italiene. Cum se face? O să-i explic imediat!

Numărul TIM pentru dezactivarea serviciilor plătite

Cum dezactivați serviciile plătite TIM

Cea mai rapidă modalitate de a dezactiva serviciile de valoare adăugată (VAS) este să acționați telefonic apelând gratuit număr gratuit de CSP (Single Call Center), un serviciu activ 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, special creat pentru a bloca VAS nesolicitate și disponibil pentru clienții tuturor operatorilor de telefonie naționali.

Pentru a continua, luați smartphone-ul, deschideți dialer (aplicația pe care o utilizați pentru a efectua apeluri), apelați tastatura numerică, formează numărul 800.44.22.99 și porniți apelul apăsând butonul corespunzător (de obicei receptor verde). După ce ascultați mesajul de bun venit și urmați instrucțiunile din ghidul vocal pentru a afla serviciile cu valoare adăugată active pe linia dvs. și a solicita dezactivarea acestora.

În mod alternativ, puteți suna 119 (sau +39.339.911.9119 dacă sunteți în străinătate), serviciul de asistență telefonică TIM și apăsați combinația de taste sugerată de ghidul vocal, pentru a vorbi cu un operator TIM în carne și sânge.

În momentul în care scriu acest ghid, trebuie doar să apăsați butonul 3 (de două ori la rând), pentru a accesa secțiunea dedicată asistenței, apoi 2 pentru a vorbi cu un operator TIM căruia îi puteți solicita dezactivarea conținutului plătit activ pe linia dvs. Pentru procedura detaliată, puteți arunca o privire la ghidul meu dedicat Numărul TIM pentru a vorbi cu un operator.

În cazul nefericitului în care nu puteți scăpa de serviciile plătite apelând la unul dintre numerele pe care le-am indicat în rândurile anterioare, puteți încerca să îl faceți independent, trimițând un SMS gratuit la 119 cu textul „Dezactivarea serviciilor VAS”.

În mod alternativ, puteți încerca să recuperați mesajul primit după activarea serviciului și să verificați instrucțiunile de dezactivare conținute de acesta: de obicei, este posibil să dezactivați un VAS prin trimiterea unui SMS cu scris NU sau STOP numărul companiei din care face parte serviciul cu valoare adăugată sau apelând un număr de telefon specific și urmând indicațiile articolului înregistrat.

Vă rugăm să rețineți că procedurile descrise mai sus sunt valabile și pentru solicitarea unei rambursări în cazul activării nesolicitate a unui serviciu cu valoare adăugată. În acest caz, va fi util să știți că puteți solicita o rambursare în termen de 20 de zile de la data activării. În acest sens, ghidul meu despre cum să faceți o reclamație la TIM.

Cum dezactivați serviciile plătite de TIM de la MyTIM

Cum dezactivați serviciile plătite de TIM de la MyTIM

Dacă preferați să mergeți de pe smartphone-uri și tablete, utilizați aplicația MyTIM pentru dispozitive Android și iPhone / iPadsau de la un computer, accesând zona personală prin intermediul browser-, trebuie să știți că este posibil să dezactivați numai serviciile TIM oficiale, cum ar fi Chat TIM. 1 concert de rezervă TIM și Am încercat să te găsesc TIM.

Acestea fiind spuse, porniți aplicația MyTIM (accesul este automat dacă sunteți sub acoperire TIM), atingeți pictograma patru pătrate, în dreapta jos și selectați opțiunea linie din meniul care se deschide. Acum, selectați elementul Servicii, pentru a vizualiza lista completă de servicii active pe linia dvs. și apăsați pe cea de interes pentru a o dezactiva.

În același mod, puteți proceda și de la un computer. Pentru a face acest lucru, conectați-vă la Site-ul oficial TIM, faceți clic pe opțiune MyTIM, în dreapta sus, introduceți datele asociate contului dvs. în câmpuri Nume de utilizator și parolă și apăsați butonul Autentificare, pentru a vă autentifica. Dacă totuși nu aveți încă un cont, selectați opțiunea Înregistrare, pentru a crea unul. La această propunere, ghidul meu pe cum să vă înregistrați pe TIM.

În acest moment, selectați opțiunea linie situat în bara laterală din stânga, alegeți elementul Servicii și, în noua pagină deschisă, puteți vedea toate serviciile active pe linia dvs. împărțite pe categorii (divertisment. Servicii de conținut. Managementul apelurilor. Servicii de top. TIM vă avertizează și Alte servicii). Apoi faceți clic pe serviciul pe care doriți să îl dezactivați și apăsați pe cel relativ buton de dezactivare.

De exemplu, dacă intenția dvs. este dezactivează serviciile TIM Lo Sai și Call acum plătite, care vă permite să știți cine v-a sunat atunci când telefonul a fost oprit sau de neatins, accesați secțiunea Servicii, localizați caseta Managementul apelurilor și faceți clic pe element Știți și sună timpul lui Tim. Pe pagina recent deschisă, apăsați butoanele Dezactivați și confirmare, pentru a dezactiva serviciul în cauză. Pentru a afla mai multe, ghidurile mele mai departe cum să dezactivezi Lo Sai TIM și cum dezactivați apelul TIM acum.

Cum dezactivați serviciile TIM plătite pentru totdeauna

Cum dezactivați serviciile TIM plătite pentru totdeauna

Cum zici? vrea dezactivează serviciile plătite TIM pentru totdeauna pentru a evita să alergi la activări și taxe nedorite? În acest caz, puteți solicita blocarea preventivă a anumitor servicii plătite.

Va fi util să știți că puteți bloca toate serviciile interzise minorilor cu vârsta sub 18 ani și cele ale carității (adică SMS pentru donații către organizații de caritate), servicii de anonimat, servicii pentru plata biletelor de autobuz sau altele prin cont de credit / telefon și cele referitoare la servicii bancare.

Pentru a face acest lucru, puteți apela fie la 119 și urmați instrucțiunile pentru a vorbi cu un operator TIM, așa cum am indicat în alineatele anterioare, care accesați zona dvs. personală prin aplicația MyTIM. În ultimul caz, porniți aplicația în cauză, apăsați pictograma din patru pătrate, în dreapta jos și alegeți opțiunea linie din meniul care se deschide.

În ecranul nou care apare, selectați cardul administra, atingeți vocea Blocați serviciile plătite, deplasați pârghia lângă element Blocați serviciile de conținut din OFF la ON și apăsați butonul Salvați, pentru a salva modificările și a bloca serviciile plătite pe SIM TIM. În momentul redactării acestui ghid, nu este posibil să procedați din zona MyTIM a site-ului TIM.

Cum dezactivați serviciile fixe plătite cu TIM

Cum dezactivați serviciile fixe plătite cu TIM

Pentru a verifica și dezactivează serviciile de plată TIM fixe activ pe linia dvs., puteți apela fie 187 decât accesarea zonei MyTIM. Înainte de a explica cum să reușiți, poate fi util să știți că serviciile care pot fi activate / dezactivate pe linia dvs. fixă ​​sunt cele TIM oficiale, cum ar fi robot telefonic, acela al redirecționarea apelurilor și cel care să știe numărul de apel în caz de răspuns.

În plus, îl puteți dezactiva Plătește pentru mine, un serviciu gratuit activ în mod implicit, care vă permite să efectuați un apel prin taxarea costului către cine primește apelul și serviciul Cine este care vă permite să vizualizați numărul celor care vă sună pe afișajul telefonului.

După ce a clarificat acest lucru, pentru a dezactiva unul dintre serviciile menționate mai sus, într-o autonomie completă, conectat la Site-ul oficial TIM, apăsați butonul MyTIM, în dreapta sus, introduceți datele asociate contului dvs. în câmpuri Nume de utilizator și parolă și faceți clic pe buton Autentificare, pentru a vă autentifica.

În ecranul nou care apare, selectați opțiunea linie și alegeți cardul Servicii, pentru a vizualiza lista completă de servicii active pe linia dvs. În acest moment, tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe serviciul pe care doriți să îl dezactivați și să îl apăsați pe cel relevant buton de dezactivare. În același mod, puteți continua folosind aplicația MyTIM pentru smartphone-uri și tablete.

Vă rugăm să rețineți că puteți verifica orice servicii active și taxele aferente pe factură, de asemenea accesând secțiunea facturile și făcând clic pe buton Descarcă PDF, referitor la factura interesului dvs. În acest sens, ghidul meu despre cum se vede facturile TIM.

În mod alternativ, puteți suna 187 și, după ascultarea mesajului de bun venit, apăsați combinația de taste sugerată de ghidul vocal, pentru a vorbi cu un operator real. Când scriu acest ghid, pentru a lua legătura cu un angajat TIM căruia îi puteți solicita dezactivarea serviciilor de interesul dvs., pur și simplu apăsați butonul 1, pentru a accesa secțiunea dedicată ofertelor și serviciilor active pe linia dvs. e discutați cu un operator TIM.

Cum dezactivați serviciile cu TIM Business plătite

TIM Logo-ul afacerii

Dacă sunteți client Afacere TIM pe linia mobilă trebuie să știți că procedura de dezactivare a oricăror servicii VAS active pe linia dvs. este identică cu cea indicată în alineatele dedicate dezactivarea serviciilor pentru telefonul mobil TIM.

De fapt, chiar și în acest caz este suficient să apelați numărul 800.44.22.99 sau contactați serviciul clienți TIM Business prin apelarea numărului 191 (pentru profesioniști și deținători de TVA) sau numărul 800191101 (pentru companii mijlocii și mari). În ultimul caz, este posibil să solicitați și blocul preventiv al serviciilor în cauză (blocul este activ implicit pentru liniile TIM Business activate din februarie 2020).

În mod alternativ, puteți vizualiza și dezactiva un serviciu plătit, de asemenea, conectându-vă în zona Business MyTim. Pentru a face acest lucru, conectați-vă la Site-ul oficial TIM Business, selectați opțiunea Zona clientului, introduceți datele asociate contului dvs. în câmpuri Nume de utilizator și parolă și apăsați butonul vai, pentru a vă autentifica. În acest moment, accesați secțiunea Liniile tale, localizați elementul Servicii, apăsați pe serviciul de interes și urmați instrucțiunile afișate pe ecran pentru a finaliza dezactivarea acestuia.

Indicațiile pe care tocmai vi le-am dat sunt valabile și pentru dezactivarea serviciilor oficiale ale TIM, inclusiv pentru cele active pe liniile de afaceri fixe TIM.

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Romania. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste IT și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul tecnocloude.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Romania, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

25892 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cum să asculți muzică pe Telegram

Cum să joci online cu Nintendo Switch