in , ,

Cum dezactivați notificările Google Chrome

Hotswingers Petreceri de swing

Folosești Chrome pentru a naviga pe rețea și te-ai săturat de notificările pe care le primești de fiecare dată când te conectezi la Facebook, Gmail și diverse alte site-uri și servicii online? Ei bine, nu văd problema … dezactivați-le sau măcar dezactivați-le pe cele pe care le considerați inutile. Cum zici? Te-ai gândit deja la tine însă nu ai idee cum să faci? Îți pot explica!

Dacă îmi dedicați puțin din timpul dvs. prețios liber, de fapt, vă pot ilustra, într-un mod simplu, dar nu puțin detaliat, cum să dezactivați notificările Google Chrome, atât acționând ca un computer (Windows și macOS), cât și de pe smartphone-uri și tablete (doar pe Android, deoarece versiunea browserului pentru iOS / iPadOS nu acceptă notificări).

Vă pot asigura că aceasta este o operație extrem de simplă de efectuat, chiar și pentru cei mai puțin experimentați în tehnologia informației și noile tehnologii și că durează doar câteva minute pentru a completa întreaga procedură. Acum, însă, să nu ne pierdem în discuții suplimentare și să trecem la treabă. Vă doresc, ca de obicei, lectură fericită și vă ofer un noroc imens pentru orice.

index

Cum dezactivați notificările Google Chrome

Vă interesează cum să o faceți dezactivează notificările Google Chrome actionand din partea ta calculator? Apoi, rămâneți la următoarele informații despre ce trebuie să faceți. Veți afla cum să procedați atât din setările browserului, cât și din cele ale Windows și macOS.

Dezactivați notificările site-ului în Chrome

Notificări Chrome

Pentru a reuși dezactivează notificările Google Chrome acționând direct din setările browserului, apoi urmând să intervin exclusiv asupra celor referitoare la site-urile de internet, primul pas pe care trebuie să îl faceți este să porniți browserul, selectând ruda icoană găsești în Meniu Start (pe Windows) sau în Launchpad (pe macOS).

Odată ce fereastra Chrome apare pe ecran, faceți clic pe butonul i trei puncte verticale situat în dreapta sus și, din meniul care se deschide, selectați elementul Setări. În noua filă care vă este arătată, faceți clic pe formulare Setări site găsiți în secțiune Confidențialitate și securitate.

În acest moment, faceți clic pe element notificări, localizațiURL-ul site-ului pentru care doriți să dezactivați notificările Chrome din listă permite (dacă este necesar, puteți ajuta la identificarea acestuia folosind câmpul de căutare situat în partea dreaptă sus), apăsați butonul cu tasta trei puncte verticale adiacente și selectați opțiunea Eliminați din meniul care apare. De exemplu, dacă doriți dezactivați notificările Facebook pe Google Chrome, trebuie să căutați https://www.facebook.com/ din lista de site-uri și procedați așa cum tocmai am indicat.

În acest fel, site-ul eliminat din listă nu vă va mai deranja, dar de fiecare dată când îl vizitați veți vedea o notificare specială prin care vi se va cere dacă doriți să activați din nou primirea notificărilor sau nu. În cazul a doua gânduri, răspundeți la notificare apăsând butonul permite.

Dacă comportamentul descris mai sus vă enervează, puteți decide să blocați permanent notificările pentru un anumit site apăsând butonul adăuga găsiți în secțiune Lock în setările Chrome de mai sus, introducând adresa URL a site-ului de referință în câmpul furnizat și apoi apăsând butonul adăuga. Dacă trebuie să vă gândiți din nou, apăsați butonul cu i trei puncte verticale lângă URL-ul site-ului și selectați opțiunea permite (pentru a permite notificări) sau asta Eliminați (pentru a elimina site-ul din listă).

Dacă intenția dvs. de a dezactiva complet cererea de către site-urile de Internet de a vă trimite notificări, puteți face acest lucru pur și simplu mutând la OFF comutatorul pe care îl găsiți lângă formulare Site-urile vă pot solicita să vă trimiteți notificări pe care îl găsiți în secțiune notificări pe ecranul de setări Chrome în cauză. Dacă te gândești la asta, mișcă-te din nou ON comutatorul în cauză.

Dezactivați notificările Chrome pe computer

Notificări Chrome Windows 10

Dacă utilizați un computer cu su instalat Windows 10, puteți dezactiva notificările Google Chrome accesând direct setările sistemului de operare. Pentru a face acest lucru, urmați acești pași: faceți clic pe Buton Start (cel cu Steagul Windows) pe care îl găsiți în partea de jos stânga a Taskbar și apăsați pictograma din Setări (cea în formă roata de transmisie) prezent în meniul care se deschide.

În fereastra care apare pe ecran, faceți clic pe element sistem și pe asta Notificări și acțiuni situat în bara laterală din stânga, apoi localizați Google Chrome în lista de mai jos a articolului Obțineți notificări de la acești expeditori (dacă este necesar, puteți ajuta la identificarea acestora folosind meniul Sortează după) și mutați comutatorul la de pe. În caz de a doua gânduri, pur și simplu porniți butonul din nou pe.

Dacă, pe de altă parte, preferați să lăsați notificările active, dar doriți să schimbați unele dintre comportamentele acestora, faceți clic pePictograma Google Chrome din lista de mai sus și luați măsuri asupra diferitelor opțiuni de pe ecran care vă sunt arătate mai târziu.

Mai precis, ceea ce puteți face este să activați sau să dezactivați bannerele, afișarea în centrul de notificări și sunetele. De asemenea, puteți determina prioritatea notificărilor, puteți decide dacă ascundeți sau nu conținutul lor atunci când sunt pe ecranul de blocare și puteți alege câte notificări vor fi vizibile în Centrul de notificări.

Dezactivați notificările Chrome pe Mac

Notificări MacOS Chrome

Dețineți un Mac și doriți să înțelegeți cum să reglați setările computerului pentru a dezactiva notificările Google Chrome? Apoi, mai întâi faceți clic pe pictogramă Preferințe de sistem (cel cu roata de transmisie) găsit pe Bara de andocare și pentru a selecta elementul notificări de la fereastra care se deschide pe birou.

Pe ecranul următor, localizațiPictograma Google Chrome în lista situată în stânga, selectați-o și deplasați-vă în sus OFF comutatorul pe care îl găsiți lângă formulare Permiteți notificările de la Google Chrome prezent pe dreapta. Dacă trebuie să te gândești din nou, aduc-o din nou ON comutatorul în cauză.

Dacă nu doriți să dezactivați complet notificările browserului de acasă Google de pe Mac, dar doriți să schimbați unele dintre comportamentele acestora, luați măsuri asupra opțiunilor suplimentare pe care le puteți găsi întotdeauna în partea dreaptă a ecranului de preferințe de sistem de mai sus.

Mai precis, puteți schimba stilul alertelor, puteți alege dacă afișați sau nu notificările pe ecranul blocat, previzualizările și ecusonul de pe pictogramă. De asemenea, puteți decide dacă să afișați notificările în Centrul de notificări și dacă emiteți sau nu sunete în combinație cu recepția.

Cum dezactivați notificările Google Chrome pe Android

Vă interesează cum să reușiți dezactivați notificările Google Chrome pe Android, apoi urmați instrucțiunile despre ce să faceți pe care le găsiți chiar mai jos. Anticipez deja că puteți interveni atât direct pe setările browserului, cât și pe cele ale dispozitivului dvs.

aplicaţia

Notificări Chrome Android

Pentru a dezactiva notificările Google Chrome pe smartphone-ul sau tableta dvs. Android, puteți accesa mai întâi acțiunea direct setările browserului. Pentru a face acest lucru, procedați după cum urmează: apucați dispozitivul, deblocați-l, accesați ecranul de start sau sertarul și selectațiPictograma aplicației Chrome.

În ecranul browserului pe care îl vedeți în acest moment, atingeți butonul cu i trei puncte verticale situat în dreapta sus și selectați elementul Setări din meniul care se deschide. Pe ecranul următor, atinge cuvântul notificări și atingeți vocea De pe site-uri web.

În acest moment, localizațiURL- a site-ului pentru care intenționați să dezactivați primirea notificărilor din listă permis (dacă este necesar, puteți ajuta la identificarea acesteia atingând pictograma cu tasta lupa situat în dreapta sus și tastați numele site-ului în câmpul de text care se deschide), apoi apăsați pe el și atingeți formularea Ștergeți și resetați (de două ori la rând).

Procedând așa cum este ilustrat mai sus, site-ul de referință nu vă va mai deranja, dar de fiecare dată când îl vizitați veți vedea un avertisment care vă întreabă dacă intenționați să activați din nou primirea notificărilor sau nu.

Dacă comportamentul în cauză nu vi se potrivește, puteți lua în considerare blocarea notificărilor apăsând pe element notificări prezent în ecranul de setări Chrome de mai sus și selectarea elementului Lock din caseta pe care o vedeți care apare pe ecran. În cazul celui de-al doilea gând, alege doar opțiunea permite din cutie.

În mod alternativ, puteți dezactiva primirea notificărilor în totalitate prin prezentare OFF comutatorul pe care îl găsiți lângă formulare notificări prezent în partea de sus a setărilor browserului de mai sus. De asemenea, puteți decide să activați notificări mai discrete bifând caseta pe care o găsiți lângă element Folosiți mesaje mai discrete (împiedică notificările să vă deranjeze).

Pentru completarea informațiilor, aș dori să subliniez că întotdeauna de pe ecranul de mai sus puteți alege dacă activați sau nu vibrațiile, prin plasarea sau eliminarea căsuței din caseta de lângă element vibrație.

Având în vedere că Chrome pentru Android trimite și notificări cu privire la conținutul sugerat pe baza istoricului de navigare, dacă considerați că este necesar, puteți dezactiva acest tip de alerte, accesând secțiunea Setări> Notificări browserul și se mișcă în sus OFF comutatorul pe care îl găsiți lângă formulare Conținut sugerat. Dacă trebuie să te gândești din nou, aduc-o din nou ON pârghia.

Din setările Android

Setări Android Notificări Chrome

De asemenea, puteți dezactiva notificările Chrome acționând pe Setări Android, operație pe care vă recomand să o efectuați pentru un control și mai detaliat al avertismentelor. Pentru a face acest lucru, apucați smartphone-ul sau tableta, deblocați-l, accesați ecranul de start sau sertarul și atingeți pictograma Setări (cea în formă roata de transmisie), apoi atinge-ți vocea notificări.

În noul ecran pe care îl vedeți în acest moment, găsițiPictograma Google Chrome din lista de aplicații, deplasați-vă sus OFF comutatorul relativ și ai terminat. În caz de a doua gânduri, doar aduceți-o din nou ON pârghia.

Dacă doriți să lăsați notificările activate, dar doriți să interveniți pe audio, pe afișajul din ecranul de blocare și pe prioritate, lăsați și comutatorul de mai sus activat, dar atingeți tasta numele aplicației și, în ecranul care se deschide, efectuați modificările în funcție de nevoile și preferințele dvs.

Notă: unele dintre indicațiile din acest pas pot diferi ușor de ceea ce vedeți pe afișajul dispozitivului dvs., în funcție de marca și modelul terminalului folosit, precum și de versiunea de Android instalată pe acesta. După cunoștința dvs., am folosit un Samsung Galaxy S6 actualizat la Android 7.0.

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Romania. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste IT și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul tecnocloude.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Romania, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

25892 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cum arde un CD audio

Cum se face e-mail certificat