in , ,

Cum de a pune ecranele pe iPhone

Hotswingers Petreceri de swing

Ca un jucător pasionat ca tine, ai decis să deschizi un canal YouTube dedicat acestei pasiuni a ta, pe care să încarci videoclipuri în care îți arăți abilitățile de joc. Pentru a avea posibilitatea să înregistrați chiar și atunci când jucați în mișcare, doriți să cunoașteți un instrument care vă permite să îl înregistrați ecran a ta iPhone și, făcând unele cercetări pe Web, ați descoperit că această caracteristică este inclusă „ca standard” în dispozitivele „mărului mușcat”. Din păcate, însă, fiecare încercare de a începe o înregistrare nouă nu a dat rezultatul dorit și, acum, nu mai știi unde să te lovești în cap.

Este cazul, am dreptate? Așadar, permiteți-mi să spun că astăzi este ziua voastră norocoasă! De fapt, cu acest tutorial vă voi explica cum să pui înregistrarea ecranului pe iPhone oferindu-ți toate informațiile necesare pentru a avea succes în intenția ta. Pe lângă faptul că vă arată procedura detaliată pentru activarea acestei funcții, vă voi arăta cum să o utilizați în cel mai bun mod de a face înregistrări de tot felul. În plus, dacă funcția de înregistrare a ecranului nativ iOS nu răspunde pe deplin nevoilor dvs., veți găsi și o listă de aplicații terțe pe care le puteți lua în considerare în scopul dvs.

Cum zici? Exact asta ai vrut să știi? Apoi, nu amânați mai departe și aprofundați imediat subiectul. Curaj: obțineți-vă confortabil, luați tot timpul pe care îl considerați adecvat și iPhone în mână, dedicat lecturii următoarelor rânduri. Urmărind cu atenție instrucțiunile pe care urmează să vi le ofer și încercând să le pun în practică, vă asigur că veți putea activa și utiliza funcția de înregistrare a ecranului pe iPhone, fără să întâmpinați niciun fel de problemă. Lectură fericită!

index

Informații preliminare

Înregistrați ecranul iPhone

Înainte de a intra în inima acestui tutorial și de a vă explica, pe fir și prin semn, cum să pui ecranul de înregistrare pe iPhone, poate fi util să știți pe ce „melafonini” este disponibilă această opțiune.

Funcționalitatea numită Înregistrare pe ecran a fost introdus din iOS 11 și, prin urmare, este disponibil „standard” pe toate telefoanele compatibile cu sistemul de operare în cauză. Dacă aveți un iPhone mai vechi și nu știți ce versiune a iOS este instalată, puteți afla cu ușurință apăsând pe pictogramă roata de transmisie, pentru a accesa Setări iOS, selectând opțiuni general și Info și identificarea vocii Versiunea software.

Inițial, această funcție a permis doar înregistrarea ecranului iPhone fără posibilitatea de a captura audio. Cu timpul, însă, nu numai că această opțiune a fost introdusă (deși unele aplicații nu o permit), dar este posibilă și activarea microfonului iPhone și înregistrarea simultană a ecranului dispozitivului și a vocii tale.

Cum se activează ecranul de înregistrare pe iPhone

Adăugați înregistrare pe ecran în centrul de control pentru iPhone

Pentru a înregistra ecranul iPhone, trebuie să activați mai întâi funcția Înregistrare pe ecran. Tot ce trebuie să faceți pentru a obține acest rezultat este să accesați setările „iPhone-ului” dvs. și să adăugați opțiunea în cauză la Centrul de control de iOS.

Pentru a continua, apoi luați-vă iPhone-ul, apăsați pictograma roata de transmisie, pentru a accesa Setări iOS și selectați elementul Centrul de control. În ecranul nou care apare, atingeți opțiunea Personalizați verificările, localizați secțiunea Verificări suplimentare și apăsați butonul + legat de funcție Înregistrare pe ecran.

În acest ecran, acționând asupra diferitelor opțiuni disponibile în secțiune include, puteți personaliza aranjamentul diferitelor funcții din Centrul de control al iPhone-ului dvs. Pentru a face acest lucru, puteți ține degetul apăsat pe pictogramă trei liniuțe referitoare la opțiunea interesului dvs. (de ex. Înregistrare pe ecran) și mută-l în poziția pe care o preferi. Pentru a afla mai multe, vă las în ghidul meu cum să personalizați Centrul de control pentru iPhone.

Cum se utilizează ecranul de înregistrare pe iPhone

Cum se înregistrează ecranul iPhone

După activarea opțiunii Înregistrare ecran în Setările iOS, sunteți gata să înregistrați ecranul iPhone-ului dvs. apelând pur și simplu la Centrul de control și începeți înregistrarea prin intermediul butonului corespunzător.

Pentru a apela la Centrul de control, glisați în jos din colțul din dreapta sus al ecranului (pe iPhone-uri cu crestături) sau glisați în sus de marginea de jos a oricărui ecran (pe iPhone-uri cu butonul Acasă).

Acum, indiferent de modelul iPhone pe care îl aveți, apăsați pictograma rotund, pentru a începe înregistrarea ecranului și captarea audio a aplicațiilor care îl permit. Cu toate acestea, pentru a opri înregistrarea, atingeți bandă sau punct roșu, în partea de sus și apăsați butonul Oprire. De asemenea, puteți opri înregistrarea apelând la Centrul de control și apăsând pe pictograma din rotund.

La sfârșitul înregistrării, videoclipul va fi procesat și salvat automat, în format MP4, în aplicație fotografie iPhone, exact în albumul numit video. Timpul de procesare și economisire variază în funcție de durata înregistrării: imediat ce videoclipul este gata, veți vedea o notificare cu mesajul Videoclipul de înregistrare a ecranului a fost salvat în Fotografii.

Opriți înregistrarea ecranului iPhone

Cum zici? Aveți nevoie să înregistrați ecranul și vocea în același timp? În acest caz, trebuie să activați microfonul iPhone înainte de a începe înregistrarea. Pentru a face acest lucru, sunați la Centrul de control, apăsați lung pe opțiune Înregistrare pe ecran (icoana din rotund) și, în noul ecran afișat, selectați mai întâi elementul Microfonul nu este activ și apoi Începeți înregistrarea, pentru a începe înregistrarea.

Trebuie să știți că microfonul va rămâne activ și pentru înregistrările viitoare și, în cazul în care aveți nevoie să înregistrați doar ecranul iPhone, trebuie să îl dezactivați din nou repetând procedura tocmai indicată, apăsând pe opțiune Microfon activ.

În cele din urmă, subliniez că funcția Înregistrare ecran iOS surprinde tot ceea ce este afișat pe ecranul iPhone, inclusiv notificări. Pentru a evita primirea notificărilor în timpul înregistrării, vă recomand să accesați Setări iOS, apăsați pe element Nu deranjați și mișcați pârghia legată de opțiune Nu deranjați din OFF la ON. Alternativ, apelați funcția Centrul de control din iOS și apăsați pictograma din lună, pentru a activa modul în cauză și a nu primi notificări.

Aplicație pentru înregistrarea ecranului pe iPhone

Recorder DU

Dacă nu sunteți complet satisfăcut de funcția nativă pentru iOS, veți fi fericiți să știți că există, de asemenea, diverse aplicații terțe care vă permit să înregistrați ecranul iPhone (pentru aceasta, totuși, nu va fi nevoie de alte soluții). Le recomand, deoarece includ și funcții de editare și / sau transmisie pe platformele online. Iată, atunci, câteva aplicație pentru înregistrarea ecranului pe iPhone s-ar putea să fie potrivit pentru tine.

  • Recorder DU: este o aplicație gratuită care vă permite să înregistrați ecranul iPhone-ului dvs. cu posibilitatea de a captura audio a aplicațiilor care îi permit și de a activa microfonul „iPhone” pentru înregistrarea vocală. În versiunea de abonament (începând de la 10,49 euro / lună, cu probă gratuită de 7 zile), vă permite, de asemenea, să efectuați transmisii în direct pe platforme precum YouTube, Facebook și Twitch. În plus, este propusă ca o aplicație validă pentru a edita fotografii și videoclipuri.
  • Du-te Record: este o altă aplicație gratuită valabilă care vă permite să înregistrați ecranul iPhone. În versiunea plătită (5,49 euro) vă permite, de asemenea, să editați videoclipurile înregistrate și, mai ales, să utilizați funcția Face Cam, care vă permite, de asemenea, să includeți fața dvs. în înregistrări.
  • Recorder ecran +: această aplicație gratuită vă permite să înregistrați ecranul iPhone, cu posibilitatea de a activa microfonul pentru a capta propria voce. În plus, după finalizarea înregistrării, puteți edita videoclipul și puteți adăuga propria față prin funcția Face Cam. Există bannere publicitare și se aplică un filigran (sigla aplicației) la înregistrări: aceste limitări pot fi eliminate prin activarea versiunii Pro la 4,49 euro / lună.

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Romania. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste de calculatoare și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul tecnocloude.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Romania, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

25892 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cum se utilizează Google Classroom | irsafari.com

Cum să vă schimbați numele pe Twitch