in , ,

Cele mai bune tarife mobile | irsafari.com

Hotswingers Petreceri de swing

Nu mai sunteți mulțumit de oferta pe care ați semnat-o cu operatorul dvs. telefonic actual? Ți-ar plăcea să faci un „upgrade”, dar nu ai idee ce rată să activezi? Ei bine, te-am înțeles: sunt atât de mulți încât să alegi unul care să se potrivească nevoilor tale și bugetului disponibil să fie o întreprindere reală. Dacă doriți, totuși, vă pot ajuta să vă ștergeți ideile prin listarea unor oferte de telefon care vă pot fi potrivite.

În paragrafele următoare ale acestui articol, voi avea ocazia să vă vorbesc despre cele mai bune tarife mobile care poate fi abonat cu principalii operatori activi pe piața italiană. Deoarece voi enumera ofertele în funcție de diverși furnizori, sunt sigur că veți putea găsi ceea ce vă convine. În ultima parte a postării, atunci, voi avea ocazia să vă vorbesc despre un comparator care vă poate ajuta în continuare în alegerea pe care sunteți chemat să o faceți.

Deci, sunteți gata să începeți? Da? Excelent! Fă-ți confortabil, ia-ți tot timpul necesar pentru a te concentra pe citirea alineatelor următoare și, mai important, încearcă să găsești cea mai potrivită ofertă pentru tine. Vă doresc lectură fericită și, mai ales, bună alegere!

index

Cele mai bune tarife pentru telefoanele mobile reîncărcabile

Deci, să vedem care sunt cele mai bune tarife pentru telefoanele mobile reîncărcabile, pornind de la ofertele principalilor operatori activi în Romania. Vedeți care sunt cele mai multe pentru voi.

TIM

Avans TIM

Să începem această discuție începând de la cele mai bune tarife pentru smartphone-uri prezent în lista de prețuri din TIM, multe dintre ele oferind multe minute, SMS și Giga pentru a naviga pe Internet.

 • Avans TIM – această ofertă include minute nelimitate și SMS-uri pentru toată lumea și conexiune la internet până la 2 Gigabit pentru descărcare. În momentul scrierii, este disponibil în trei versiuni diferite: TIM Advance 4.5G, care include minute nelimitate și SMS + 40 Giga în 4.5G a 19,99 euro / luna; TIM Advance 5G, care include minute nelimitate și SMS + 50 GB trafic de internet în 5G a 29,99 euro / lună, și TIM Advance 5G NELIMITAT care include minute nelimitate, SMS și Giga în 5G + 250 minute în străinătate a 39,99 euro / lună. Activarea TIM Advance se ridică la 15 euro pentru varianta 4.5G, 9 euro pentru varianta 5G și 0 euro pentru varianta UNLIMITED. Dacă decideți să vă abonați la una dintre versiunile 5G ale TIM Advance, asigurați-vă că zona dvs. este acoperită de rețeaua 5G și, de asemenea, că aveți un dispozitiv care poate exploata în mod adecvat această tehnologie. Mai multe informații aici.
 • TIM Tânăr Fără Limite – este unul dintre cele mai bune tarife pentru tineri a operatorului, care poate fi activat de utilizatorii sub 30 de ani.Include 30 de gigabyte de trafic 4G, care devine 60 în cazul în care se decide să se stabilească plata cu domiciliul bancar. Planul include, de asemenea, minute nelimitate pentru toate numerele naționale și internaționale ale UE + navigare nelimitată pentru social, chat și muzică. Costa 14,99 euro / lună și are un cost de activare de 9 euro pentru cei care plătesc cu cardul de credit sau contul bancar sau poștal sau 12 euro pentru cei care decid să plătească cu credit rezidual. Mai multe informații aici.
 • TIM 60+ Fără limite – este un tarif conceput pentru Peste 60 de utilizatori, care include minute nelimitate la toate numerele naționale și internaționale ale UE + 4 Giga de trafic în 4.5G + navigare nelimitată pentru chaturile din 13 euro / luna (dacă optați pentru debitul pe credit rezidual), a 12 euro / luna (dacă optați pentru un debit de pe un card de credit, c / c sau TIM Pay) sau o 9,90 euro / luna (pentru clienții fixi TIM care decid să activeze debitul pe factură). Mai multe informații aici.

Înainte de a vă abona la acestea sau alte rate TIM reîncărcabile, Vă sugerez să verificați acoperirea TIM în zona ta.

Vodafone

Vodafone Simple Digital

Dacă sunteți interesat de lista de prețuri din Vodafone, ia în considerare activarea uneia dintre tarifele enumerate mai jos. Există unele deosebit de interesante.

 • Digital simplu – acesta este un plan conceput pentru clienții noi, care include 1.000 de minute la toate + 1.000 SMS la toate + 20 Giga trafic de date 5G. Desigur, pentru a profita de rețeaua 5G, trebuie să vă aflați într-o zonă acoperită de această tehnologie și trebuie să aveți un dispozitiv care să profite de ea. Costa 14,99 euro / lună dacă optați pentru plata automată cu card de credit sau c / c, altfel costă 17,99 euro / lună. Mai multe informații aici.
 • Roșu inteligent nelimitat – include minute nelimitate și SMS-uri la toate numerele naționale și internaționale din zona UE + 40 Giga trafic de date 5G (dacă vă aflați într-o zonă acoperită de această rețea și dacă aveți un dispozitiv capabil să-l exploateze) + navigarea nelimitată pe rețelele de socializare, chat-uri, hărți și muzică cu costul 18,99 euro / lună dacă decideți să efectuați plata automată cu card de credit sau c / c, altfel costă 24,99 euro / lună. Mai multe informații aici.
 • Vodafone Agită-l ușor – ofertă dedicată utilizatorilor sub 30 de ani, care oferă minute și SMS nelimitate la toate numerele naționale + 30 Giga de Internet în 5G (care devin 60 GB dacă decideți să plătiți prin debit direct pe cardul dvs. de credit / IBAN) + navigare nelimitată pe rețele de socializare, chaturi, hărți și muzică. Desigur, navigarea 5G presupune că vă aflați într-o zonă acoperită de această tehnologie și că aveți un dispozitiv capabil să-l exploateze. Oferta costă 14,99 euro / lună. Mai multe informații aici.
 • Vodafone Easy – este un tarif dedicat celor peste 60 de ani, care include minute nelimitate și SMS-uri la toate numerele naționale + 4 Giga de Internet în 5G (cu condiția să aveți acoperire a rețelei 5G împreună cu un dispozitiv capabil să-l exploateze) și navigare nelimitată pentru chat a 12,99 euro / lună. Mai multe informații aici.

Înainte de a vă abona la acestea sau alte oferte Vodafone, amintiți-vă verificați acoperirea Vodafone în zona ta, pentru a evita problemele.

WINDTRE

WINDTRE Plată ușoară nelimitată

Continuăm această discuție cu WINDTRE, operatorul născut din fuziunea Wind și Tre Romania, care include următoarele rate în lista sa oficială.

 • Plată ușoară nelimitată – include minute nelimitate și SMS-uri tuturor + Giga nelimitat în 5G (presupunând că rețeaua 5G este disponibilă și aveți un dispozitiv capabil să-l exploateze) cu costul 29,99 euro / lună. Mai multe informații aici.
 • XLarge Pay Easy – această rată include minute nelimitate, 200 SMS la toți cei 60 Giga la viteza maximă disponibilă. Costa 16,99 euro / lună. Mai multe informații aici.
 • Plată ușoară mare – este un plan care include minute nelimitate, 200 SMS la toate cele 40 de Giga a 14,99 euro / lună. Mai multe informații aici.
 • Plată ușoară medie – include minute nelimitate pentru toți, 200 de SMS-uri tuturor și 20 Giga de trafic de internet către 12,99 euro / lună. Mai multe informații aici.

Iliad

Iliada Giga 50

Printre principalii operatori de pe piața italiană există și Iliad, o companie franceză care a devenit faimoasă pentru politica de prețuri „agresivă”, care a revoluționat în unele privințe sectorul telco-italian. În momentul redactării, în lista sa de prețuri sunt disponibile următoarele oferte.

 • Giga 50 – include minute nelimitate și SMS-uri la numere naționale și la cele din 60 de destinații străine + 50 Giga de 4G / 4G + trafic de date. Tariful include, de asemenea, 4 gigabyte dedicate în Europa. Costa 7,99 euro / lună. Mai multe informații aici.
 • Giga 40 – include minute nelimitate și SMS-uri la toate numerele naționale și la cele din 60 de destinații străine + 40 Giga de 4G / 4G + trafic de date. Tariful include și 3 GB dedicate în Europa. Costa 6,99 euro / lună. Mai multe informații aici.
 • articol – furnizează minute și SMS nelimitate numerelor naționale și 60 destinații străine + 40 MB trafic 4G / 4G + (cu acordul expres, puteți continua navigarea la 0,90 euro / 100 MB folosit). Costa 4,99 euro / lună. Mai multe informații aici.

Dacă sunteți interesat de aceste oferte, așa cum v-am explicat deja în perspective cum să te muti în Iliada și mai departe cum să activați ofertele Iliad, să știți că trebuie să vă confruntați cu o taxă de activare 9,99 euro unică, care se adaugă la taxa pentru prima lună a ofertei.

Alte tarife pentru telefoanele mobile reîncărcabile

Fastweb Mobile

Acum permiteți-vă să vă listez alte tarife pentru telefoanele mobile reîncărcabile, formulat de unii „operatori virtuali”, adică acei furnizori care nu au propria infrastructură, dar care se bazează pe cei ai operatorilor reali, despre care v-am spus în rândurile anterioare.

 • eu – operatorul virtual Vodafone are în lista de prețuri o promoție dedicată celor care provin din Iliad și a unor operatori virtuali, care include minute nelimitate și SMS-uri la toți cei 70 de Giga din 4G la 5,99 euro / lună. SIMul și activarea au un cost de 0,99 euro și trebuie făcută o primă taxă de 6 euro. Mai multe informații aici.
 • Fastweb Mobile – în lista de prețuri a operatorului există o ofertă dedicată liniei mobile care include minute nelimitate pentru toată lumea, 100 SMS și 30 Giga în 4G la 9,95 euro / luna. Cine se abonează la tariful online, nu trebuie să plătească cartela SIM și activarea, al cărei cost se ridică, de obicei, la 15 euro. Mai multe informații aici.
 • Kena Mobile – Operatorul virtual TIM include un plan, numit bliț, care se adresează celor care provin din Iliada și unii operatori virtuali și include minute nelimitate și SMS-uri la toate numerele naționale + 70 Giga trafic de date 4G (inclusiv 3 GB în 3G pentru a naviga în Europa) cu costul 5,99 euro / lună. Mai multe informații aici.
 • Postemobile – operatorul grupului Poste Italiane este renumit pentru ofertele sale „modulare”, cum ar fi Creează-mă Relax100, care include credite nelimitate pentru apeluri și mesaje și 80 Giga pentru navigarea pe Internet. Costa 10 euro / luna pentru primele trei reînnoiri, 9 euro / lună pentru următorii trei e 8 euro / lună începând de la a șaptea reînnoire. În ceea ce privește pachetul ofertei, începând cu a treisprezecea reînnoire, GB-ul disponibil pentru navigare devine 100. Mai multe informații aici.

Pentru mai multe informații despre aceste și alte oferte făcute de cei mai buni operatori virtuali activ pe piața italiană, consultați analiza aprofundată pe care v-am legat-o.

Cele mai bune tarife pentru telefoanele mobile cu număr de TVA

Afacere TIM

Ai unul Numărul de TVA și vă gândiți să activați o ofertă dedicată pieței afaceri? Uită-te apoi la tarifele enumerate mai jos și vezi dacă găsești unele potrivite pentru tine.

 • TIM Mare – aceasta este o ofertă TIM pentru utilizatorii de afaceri, care poate fi activată doar online, care pune pe placă minute nelimitate la toate numerele naționale + 50 Giga trafic de internet. Planul include, de asemenea, 50 de minute și 50 de SMS către țările UE, serviciul Data Space One Start pentru a stoca documente în cloud până la 1 Tera (timp de 24 de luni), serviciul TIM Safe Web pentru a vă proteja împotriva atacurilor cibernetice (timp de 2 luni) și G Suite TIM Edition, pentru a avea un set complet de instrumente de comunicare, productivitate și colaborare la distanță. Costa 11,50 euro / lună și, pentru a activa rata, trebuie să plătiți 10 euro one-off. Mai multe informații aici.
 • Vodafone Infinito Business – este o familie de oferte de operator roșu, care poate fi activată doar online, proiectată pentru utilizatorii de afaceri și disponibilă în următoarele variante: Afaceri la infinit cu minute nelimitate și SMS + Internet nelimitat cu viteze de până la 2 Mbps cu costul de 25 euro / lună; Infinito Business Gold Edition, care oferă ceea ce este disponibil în „de bază” Planul de afaceri Infinito, dar crește viteza de navigare la 10 Mbps și costuri 30 de euro / lună; Infinito Business Black Edition, care include tot ceea ce este prezent în planurile menționate mai sus și adaugă 5 Giga pentru a fi utilizat în SUA + posibilitatea de a naviga la viteza maximă disponibilă la prețul de 40 euro / lună; Infinito Business International, care oferă tot ceea ce este inclus în planurile menționate mai sus, la care adaugă 5 Giga pentru a naviga în 14 țări cu prețul 50 euro / lună. Mai multe informații aici.
 • WINDTRE Infinit – este un plan conceput pentru cei care dețin un număr de TVA, prin care este posibil să existe minute nelimitate, 100 SMS nelimitate și Giga. Oferta include, de asemenea, 20 Giga care vor fi utilizate în UE, cu 10 minute de cost internațional 14,99 euro / lună. Poate fi activat doar online. Mai multe informații aici.

Comparați cele mai bune tarife mobile

Tarife SOS

În concluzie, vreau să vă recomand un instrument care vă permite să faceți compararea celor mai bune tarife mobile. Despre ce vorbesc? A comparatorului din Tarife SOS, despre care v-am povestit deja în multe alte articole dedicate ofertelor telefonice (și nu numai).

Pentru a-l folosi, accesați secțiunea secțiune dedicată tarifelor mobile și utilizați butoanele și meniurile vizibile pe ecran pentru a filtra ofertele bazate pe minute, să SMS-uri și cantitatea de Giga pentru a naviga mai departe Internet pe care ai dori să-l ai în oferta ta. De asemenea, specificați dacă doriți să includeți achiziționarea unuia în plan smartphone, tipul de utilizator și a ta operator curent. Apoi începeți compararea ofertelor operatorilor principali făcând clic pe buton Comparați tarifele, pentru a le vedea pe cele mai potrivite pentru tine.

Dacă doriți mai multe informații despre cum se pot compara tarifele telefonului mobilaruncă o privire la citirea analizei aprofundate pe care am dedicat-o subiectului. Sper că va veni la îndemână.

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Romania. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste IT și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul tecnocloude.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Romania, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

25892 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Come rivedere programmi TV Mediaset

Cum să faceți note pe computer