in , ,

Cele mai bune tarife de energie electrică irsafari.com

Hotswingers Petreceri de swing

Ultimele facturi de energie pe care le-ați primit au fost oarecum „sărate”? Ei bine, motivele pentru acest lucru pot fi două: ai fost puțin atent la risipa de energie sau ai o rată care ar fi mai bine să te schimbi cât mai curând (și cu asta, poate, chiar și furnizorul de servicii în sine). În acest al doilea caz, poate vă pot ajuta. Cum? Simplu: enumerarea acestora cele mai bune tarife pentru electricitate a momentului.

În paragrafele următoare, de fapt, voi putea ilustra în detaliu tarifele care figurează în listele principalilor furnizori de energie care operează pe piața italiană, indicând atât soluțiile care vor fi utilizate în sfera „internă”, cât și unele soluții de afaceri. Atunci, în ultima parte a ghidului, vă voi povesti despre un instrument de comparare a ratelor, care ar putea fi util dacă nu puteți găsi soluția potrivită pentru dvs. „la prima vedere”.

Întrucât sunteți interesat în special de subiect, aș spune să nu vă pierdeți în discuții suplimentare și să începeți imediat. Haideți: faceți-vă confortabil, ocupați tot timpul necesar pentru a vă concentra pe citirea următoarelor rânduri și, mai important, încercați să găsiți tariful care vă este cel mai congenial. Vă doresc o lectură bună și, mai ales, o alegere bună!

index

Cele mai bune tarife pentru casele de electricitate

Deci, să analizăm care sunt acestea cele mai bune rate de energie electrică pentru locuință puse la dispoziție de către principalii furnizori. Sunt sigur că vei putea găsi cel mai bun tarif pentru nevoile tale și bugetul pe care îl ai.

Enel

Enel

Să începem această discuție pornind de la ratele propuse de Enel, care are în lista de prețuri diferite tarife proiectate pentru utilizatorii privați, atât bi-ora cât și monoral. Iată câteva care ar putea fi potrivite pentru tine.

 • E-Light – este o tarifă de o oră, caracterizată printr-un preț pentru componenta energetică din 0,049 euro / kWh (blocat timp de 12 luni, fără TVA și taxe). Necesită plata prin comandă poștală sau debit direct pe c / c și include serviciul „Bill Web”.Mai multe informații aici.
 • E-Light Bioraria – este o tarifă de 2 ore a Enel caracterizată printr-un preț pentru componenta energetică din 0,0424 euro / kWh pentru trupa albastră (sâmbătă, duminică și în fiecare zi de la 19:00 la 08:00) și din 0,0624 euro / kWh pentru banda portocalie (de luni până vineri, de la 08:00 la 19:00). Prețul, așa cum am menționat deja, se referă doar la componenta energetică și este blocat un an. De asemenea, în acest caz, plata prin comandă poștală sau debit direct pe c / c este disponibilă și serviciul „Bill Web” este inclus. Mai multe informații aici.
 • Alegeți 100 × 100 fără orar – după cum îi spune și numele, această rată de o oră proiectată pentru noii clienți Enel oferă posibilitatea de a schimba planurile ori de câte ori doriți: pentru a fi mai specific, este posibil să îl schimbați de până la trei ori, fără cheltuieli suplimentare, în următoarele 10 luni. la activare pentru fiecare an contractual. Datorită acestei oferte, puteți profita de un preț pentru componenta energetică din 0,069 euro / kWh dacă alegeți modul Fără orar. În caz contrar, dacă optați pentru soluția de biorarie, puteți avea un preț de energie de 0,0824 euro / kWh Luni până vineri (08:00 – 19:00) și de la 0,0624 euro / kWh în weekend, în sărbători și de la 19:00 la 08:00 în zilele lucrătoare (prin urmare, de luni până vineri). Cu opțiunea Noaptea și sărbătorileîn schimb, puteți avea gratuit prețul componentei energetice în fiecare noapte și de sărbători și un preț de 0,125 euro / kWh Luni până sâmbătă, între 07:00 și 23:00. În plus, vă permite să aveți o reducere de 100% la costul componentei energetice pentru prima lună, iar prețul este blocat timp de un an. Mai multe informații aici.

Eni

Eni

Chiar și oferte de casă Eni pentru furnizarea de energie electrică, acestea merită să fie luate în considerare. Așadar, permiteți-mi să vă arăt unele dintre ele în detaliu.

 • Link-uri – activând componenta unică de lumină a ofertei într-o versiune de o oră, puteți avea un preț de 0,0412 euro / kWh pentru primul an, care trece la 0,0463 euro / kWh în al doilea an. Dacă optați pentru versiunea de două ore a ofertei, totuși, prețul componentei energetice este 0,0442 euro / kWh (din al doilea an devine 0,0497 euro / kWh) Pentru trupa 1 (de luni până vineri, de la 08:00 la 19:00, cu excepția sărbătorilor) și mai departe 0,0398 euro / kWh (din al doilea an devine 0,047 euro / kWh) pentru trupa 2 (sâmbătă, duminică și sărbători). Prețurile la care m-am referit, atât în ​​cazul tarifelor de o oră, cât și de două ore, sunt valabile dacă decideți să efectuați plata prin debit direct în contul dvs. curent și dacă alegeți să primiți factura digitală, altfel cresc puțin. Mai multe informații aici.
 • SceltaSicura – această rată este disponibilă într-o versiune de o oră (cu prețul componentei luminoase setat la 0.02429 euro/ kWh în loc de 0,3037 euro / kWh) și, de asemenea, într-o versiune de două ore (cu prețul componentei de lumină setat la 0,02617 euro / kWh pentru banda 1 și a 0,02341 euro / kWh pentru benzile 2 și 3). Prețul energiei este blocat timp de 24 de luni (atunci pot suferi o creștere). Mai multe informații aici.

Edison

Edison

Un alt nume „nobil” pe piața energetică din Romania este Edison. Mai jos descriu câteva rate interesante din lista de prețuri.

 • Pret fix fix 12 – acest tarif este disponibil atât în ​​versiuni de o oră, cât și de două ore: în primul caz, prețul componentei energetice este 0,063 euro / kWh; în al doilea caz, însă, prețul componentei energetice este 0,082 euro / kWh pentru banda 1 și di 0,052 euro / kWh pentru benzile 2 și 3. Prețul este blocat timp de 12 luni și, în plus, tariful include serviciul „Prontissimo casa”, care vă permite să primiți asistență telefonică 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână și acces la un rețea de 1.400 de profesioniști (de exemplu, electricieni, gaze, instalatori etc.) gata să intervină în caz de probleme (costurile de ieșire, forța de muncă și piesele de schimb vor fi plătite de client), bonus de 25 de euro la factură și un voucher Cadou de 25 de euro pentru a fi cheltuit în diverse magazine. Mai multe informații aici.
 • Edison Web Luce – de asemenea, în acest caz, ne confruntăm cu o soluție disponibilă în versiuni de o oră și de două ore: în primul caz prețul componentei energetice este fixat la 0,044 euro / kWh, în timp ce în a doua este fixată la 0,057 euro / kWh pentru banda 1 e 0,037 euro / kWh pentru benzile 2 și 3. Abonându-vă la tariful online, prețul este blocat pentru primul an și este posibil să aveți o reducere de 50 de euro la factură. Mai multe informații aici.

Sorgenia

Sorgenia

Acum să trecem la Următoarea energie de Sorgenia. Deși nu declară costul exact pentru componenta energetică, Sorgenia vă permite să calculați estimarea pe baza profilului de consum, utilizând calculatorul disponibil pe aceasta pagina.

În plus, în perioadele promoționale, activarea tarifului Next Energy vă permite să primiți un bun Amazon de 80 de euro (dar trebuie să activați și componenta de gaz pentru a o primi).

Cele mai bune rate de energie electrică

Oferte de afaceri ușoare

Căutați tarifele concepute pentru companii? Mai jos enumer cele mai bune rate de afaceri ale energiei electrice formulate de operatorii menționați în capitolele anterioare.

 • Enel Open Energy – este oferta Enel pentru utilizatorii de afaceri, disponibilă în trei variante: inteligent, o rată bi-oră începând de la 12.99 € / luna (după 12 luni costă 16,99 euro / lună) și include energie la prețul de gros pentru totdeauna; mono, un plan unic începând de la 13,99 euro / lună (după 12 luni costă 17,99 euro / lună) și include energie la prețul de gros pentru totdeauna și verde, un tarif ecologic bi-oră care pornește de la 15,99 euro / lună (după 12 luni costă 18,99 euro / lună) și include componenta energetică la prețul de gros pentru totdeauna. Mai multe informații aici.
 • Eni Link Business – aceasta este varianta de business a planului despre care v-am spus într-unul din capitole anterioare, care poate fi abonat doar online. În versiunea de o oră, vă permite să profitați de o taxă pentru componenta ușoară pe care o costă 0,0541 euro / kWh; în versiunea bioraria, taxa pentru lumină este fixată la 0,0561 euro / kWh pentru banda 1 e 0,0504 euro / kWh pentru benzile 2 și 3. Mai multe informații aici.
 • Edison Web Business – este o rată bi-oră care poate fi abonată online, care se caracterizează printr-un preț al energiei de 0.060 € / kWh pentru banda 1 e 0.045 € / kWh pentru benzile 2 și 3. Aș dori, de asemenea, să subliniez disponibilitatea acesteia în versiunea de o oră, caracterizată printr-un preț pentru componenta energetică egală cu 0.058 €/ kWh. Adăugând 9,90 euro puteți profita de serviciul Prontissimo Business, care vă permite să primiți asistență dedicată. Mai multe informații aici.
 • Sorgenia – o ofertă „standard” nu este disponibilă pe site-ul operatorului, dar este posibil să calculați o ofertă pe baza profilului de consum al companiei dvs. Mai multe informații aici.

Compararea tarifelor la energie electrică

Tarife SOS Light

Dacă doriți să comparați tarifele la energie electrică, probabil pentru că nu l-ați identificat încă pe cel potrivit pentru dvs., comparatorul de Tarife SOS vă poate da o mână mare în acest sens. Permiteți-mi să vă explic cum să o utilizați în acest scop.

În primul rând, urcați aceasta pagina a serviciului, deplasați-vă ON comutatorul situat în apropierea articolului Îți cunoști consumul?, specificați în câmpul text corespunzător consumul dvs. în kWh și faceți clic pe buton comparație. În cazul în care nu vă cunoașteți profilul de consum, lăsați comutatorul în cauză OFF și completați formularul în cauză, specificând câți sunt în familie, care Aparate sunt folosite acasă, apoi faceți clic pe buton continuare.

Folosind bara laterală situată în stânga, apoi specificați-o pe a ta profiluri de consum, dvs. oraș putereetc. După ce definiți toate detaliile cazului, găsiți rata dobânzii dvs., faceți clic pe buton Detalii și verifică informațiile detaliate privind tarifele luate în considerare. Făcând clic pe butoane Activați online și Solicitați sfaturi, plasate la prețuri în sine, atunci le veți putea activa online sau puteți solicita consultarea de la SOS Rate.

Dacă aveți nevoie de mai multe informații despre cum să comparați tarifele ușoare, Mă refer la citirea analizei aprofundate pe care am dedicat-o în totalitate subiectului. Sper că va veni la îndemână.

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Romania. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste IT și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul tecnocloude.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Romania, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

25892 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cum să gestionați o pagină pe Facebook

Cum se face piatra lustruită pe Minecraft