in , ,

Cele mai bune aplicații Instagram | irsafari.com

Hotswingers Petreceri de swing

Ai început să folosești Instagram de curând, dar ai devenit deja un mare fan al celebrei rețele de fotografii sociale. Tocmai pentru asta și luând în considerare și inexperiența dvs. în această privință, ați dori să vă sugerez niște aplicații frumoase prin intermediul cărora puteți optimiza conținutul pe care îl postați și poate chiar să vă spori urmașii.

Dacă lucrurile stau în felul acesta, aș spune că, din fericire pentru tine, ai venit la ghidul potrivit, la momentul potrivit. Dacă îmi permiteți câteva minute din timpul vostru prețios, de fapt, vă pot arăta ceea ce în umila mea părere cele mai bune aplicații pentru Instagram prezent în prezent în piață, atât în ​​ceea ce privește partea Android, cât și în ceea ce privește iOS.

Atunci? Ce zici de a lăsa discuția deoparte și de a începe să fii ocupat? Da? Excelent. Poziționează-te confortabil, apucă-ți smartphone-ul și concentrează-te pe citirea următoarelor. Sper sincer că în final vă veți simți fericit și mulțumit.

index

Cele mai bune aplicații pentru Instagram Stories

Dacă sunteți în căutarea unor resurse prin care puteți crea povești frumoase și captivante pe Instagram, iată care sunt instrumentele potrivite pentru dvs. De fapt, mai jos veți găsi cele care în opinia mea reprezintă cele mai bune aplicații pentru Instagram Stories în circulație. Încearcă-le acum, vei vedea că nu vei regreta.

Dezvoltat (Android / iOS)

Unfold

Printre cele mai bune aplicații pentru Instagram apartenența la categoria în cauză cade fără îndoială Unfold. Vă permite să creați povești, alegând din multe șabloane, folosind instrumente textuale avansate, introducând autocolante, filtre și efecte. Rezultatul final poate fi apoi exportat și distribuit. Este gratuit, dar oferă achiziții în aplicație (cu un cost de bază de 1,09 euro) pentru a debloca conținut suplimentar.

Pentru a descărca aplicația pe dispozitivul dvs., dacă o utilizați Android, vizitați site-ul secțiunea aferentă a Play Store și apăsați butonul instala. Dacă utilizați iOSîn schimb, conectați-vă la secțiune conexă din App Store, apăsați butonul obține, despre asta instala și autorizați descărcarea prin ID-ul feței. Atingeți ID sau Parola ID Apple. Apoi porniți aplicația apăsând butonul deschis a apărut pe ecran sau prin selectareaicoană care a fost adăugat la ecranul de start.

Acum că vedeți ecranul principal Unfold, apăsați butonul (+) situat în centrul de jos, tastați titlul pe care doriți să-l atribuiți în poveste în câmpul corespunzător și atingeți butonul Creați o poveste. Apoi apăsați din nou butonul (+) și selectați șablonul pe care doriți să-l utilizați pentru povestea dvs., alegând dintre cele disponibile în listă.

Apoi editați modelul ales apăsând pe secțiunile dedicate introducerii imaginilor și importării fotografiilor pe care doriți să le utilizați. După introducerea imaginilor, apăsați-le din nou și atingeți pictograma cu tasta două stele mici vizibil în colțul din stânga sus puteți adăuga, de asemenea, filtre.

De asemenea, puteți edita orice secțiune cu textul text, atingând pe acesta, tastând ceea ce intenționați să scrieți și utilizând butoanele suplimentare care par să schimbe fontul, culoarea etc.

În schimb, pentru a adăuga căsuțe de text personalizate, autocolante, un fundal sau pentru a dubla anumite elemente, trebuie doar să atingeți simbolul creion situat în partea de jos dreapta și alegeți opțiunea de interes din meniul care se deschide.

Dacă intenția dvs. de a genera pagini suplimentare pentru a fi incluse în povestea dvs. pe Instagram, apăsați din nou butonul (+) așezate în partea de jos și continuați în același mod așa cum am indicat în rândurile anterioare pentru fiecare dintre ele.

După finalizarea modificărilor, apăsați simbolulochi în partea stângă jos pentru a previzualiza povestea. Dacă te convinge, atinge butonul cu săgeata în jos și jumătatea pătrat situat în partea dreaptă sus și alegeți, prin meniul care se deschide, dacă salvați povestea pe dispozitiv și o distribuiți mai târziu sau dacă o postați direct pe Instagram.

Realizat (Android / iOS)

făcut

O altă aplicație pe care, în opinia mea, ai face bine să o iei în considerare este făcut. Este un editor de povești pentru Instagram care vă permite să creați postări frumoase, alegând din numeroase șabloane, filtre, elemente decorative etc. Este gratuit, dar oferă achiziții în aplicație (cu un cost de bază de 4,39 euro) pentru a accesa conținut suplimentar.

Pentru a descărca aplicația pe dispozitivul dvs., dacă o utilizați Android, vizitați site-ul secțiunea aferentă a Play Store și atingeți butonul instala. Cu toate acestea, accesați iOS secțiune conexă din App Store, apăsați butonul obține și pe asta instala, apoi autorizați descărcarea prin ID-ul feței. Atingeți ID sau Parola ID Apple. Apoi porniți aplicația apăsând butonul deschis a apărut pe ecran sau prin selectareaicoană doar adăugat la ecranul de start.

Acum că vedeți ecranul principal al aplicației, atingeți butonul Începeți, apăsați butonul (+) situat în partea de jos și selectați unul dintre șabloanele disponibile. În acest moment, atingeți butonul (+) plasat în interiorul unuia dintre panourile presetate și selectează fotografia de interes din galerie.

Dacă șablonul pe care l-ați ales include și texte predefinite, atingeți-l și modificați-le după cum doriți, schimbând fontul, formatarea etc., folosind instrumentele speciale care vă sunt afișate pe ecran. Pentru a introduce orice text după cum doriți, apăsați pictograma cu dreptunghiul și „T” situat în partea de jos.

De asemenea, puteți aplica personalizări suplimentare la povestea dvs., schimbând fundalul șablonului, apăsând pictograma cu tasta pătrat în dungi situat în partea stângă jos și alegând, prin meniul care se deschide, opțiunea pe care o preferați.

După finalizarea modificărilor, apăsați pictograma cu dreptunghiul cu săgeata în colțul din dreapta sus, atinge simbolul trei puncte situat la colaj pentru a partaja și alege, din meniul care se deschide, dacă salvați povestea pe dispozitiv și apoi postați-o mai târziu sau dacă doriți să o partajați imediat pe Instagram.

Alte aplicații pentru Instagram Stories

Canva

Dacă aplicațiile despre care v-am raportat deja nu v-au convins într-un anumit mod, alternativ, puteți lua în considerare cele din lista de mai jos. Aruncați o privire imediat!

  • Canva (Android/iOS) – aplicație prin care este posibilă crearea de conținut grafic de diferite tipuri și care include, de asemenea, modele speciale pentru a crea povești frumoase pe Instagram, adăugând fotografii, clipuri, texte și fundaluri după cum doriți. Este gratuit, dar oferă achiziții în aplicație (cu un cost de bază de 1,09 euro) pentru a debloca conținut suplimentar.
  • Adobe Spark (Android/iOS) – o resursă Adobe care, similar aplicației pe care am menționat-o anterior, vă permite să creați afișe, flăcări și diverse alte conținuturi grafice de diferite tipuri, inclusiv Instagram Stories. Este complet gratuit.
  • peste (Android/iOS) – aplicație care vă permite să creați povești pentru Instagram îmbogățindu-le cu fotografii, texte și multe altele. Este gratuit, dar pentru a debloca conținut suplimentar suplimentar, trebuie să efectuați achiziții în aplicație (la costul de bază de 3,99 euro / lună).

Cele mai bune aplicații pentru urmăritorii Instagram

Să trecem acum la cele mai bune aplicații pentru urmăritorii Instagram, adică cei pe care îi puteți folosi pentru a încerca să atrageți atenția unui număr mai mare de utilizatori asupra conținutului dvs. și, prin urmare, potențiali adepți noi. Le găsiți raportate mai jos.

HashTags pentru Instagram (Android)

HashTags pentru Instagram

HashTags pentru Instagram este o aplicație specifică dispozitivului Android, conceput pentru a permite celor care îl folosesc să identifice cele mai bune hashtag-uri referitoare la anumite categorii sau cuvinte cheie, care pot fi apoi adăugate conținutului partajat pe Instagram. Este gratuit, dar oferă achiziții în aplicație pentru a elimina publicitatea (cu un cost de 1,79 euro).

Pentru a-l descărca pe dispozitivul dvs., accesați secțiunea aferentă a Play Store și apăsați butonul instala. Apoi porniți aplicația apăsând butonul deschis a apărut pe ecran sau prin selectareaicoană care tocmai a fost adăugat pe ecranul de start.

Acum că vedeți ecranul principal al aplicației, alegeți dacă primiți sau nu reclame direcționate (vă sfătuiesc să nu) răspunzând avertismentului care apare pe ecran, apoi selectați categoria care vă interesează și selectați subcategoria de referință, deci cum ar fi pentru a putea vizualiza hashtag-urile aferente.

Pentru a copia toate hashtag-urile găsite în panoul dispozitivului, atingeți butonul Copie etichetă pe ecranul de mai sus, în timp ce pentru a deschide aplicația Instagram atingeți direct pictograma cu aparat de fotografiat,.

Pe lângă ceea ce tocmai am explicat, vă informez că puteți căuta hashtag-urile care vă interesează pornind de la un anumit cuvânt cheie. Pentru a face acest lucru, accesați ecranul principal al aplicației, atingeți simbolul lupa în partea dreaptă sus și tastați în câmpul text, vedeți că apare cuvântul cheie.

Etichete de top (iOS)

Etichete de top

Dacă dețineți un iPhone, vă sugerez cu tărie să luați în considerare utilizarea Etichete de top. Este una dintre cele mai bune aplicații pentru iOS prin care să găsiți hashtag-urile potrivite pentru conținutul care să fie partajat pe Instagram pe categorii. Este gratuit, ușor de utilizat și are, de asemenea, o interfață de utilizator drăguță. Este gratuit, dar oferă achiziții în aplicație (începând de la 1,09 €) pentru a elimina publicitatea și a debloca alte funcții suplimentare.

Pentru a descărca aplicația pe dispozitivul dvs., accesați secțiune conexă din App Store și apăsați butonul obține, apoi atingeți butonul instala și autorizați descărcarea prin ID-ul feței. Atingeți ID sau Parola ID Apple. Apoi porniți aplicația apăsând butonul deschis a apărut pe ecran sau prin selectarea celei relevante icoană care a fost adăugat la ecranul de start.

Acum că vedeți ecranul principal al aplicației, selectați categoria de referință a fotografiei sau videoclipului pe care doriți să îl partajați pe Instagram dintre cele enumerate. Rețineți că cele care vă sunt propuse în mod implicit sunt cele mai populare categorii internaționale. Dacă doriți, însă, puteți alege să afișați doar cele specifice țării, atingând fanion în dreapta sus și selectând țara din meniul care se deschide.

În continuare, identificați subiectul postării dvs. din lista suplimentară care vă este arătată și atingeți butonul relevant copie pentru a copia toate hashtag-urile propuse în clipboard-ul iOS. Dacă este necesar, puteți căuta, de asemenea, hashtag-uri specifice prin cuvânt cheie, apăsând simbolul lupa în dreapta sus și tastați cuvântul cheie în câmpul de text care apare.

Dacă acest lucru poate fi util, vă informez că aplicația integrează și o secțiune specială numită Etichetele dvs. și accesibilă după ce faceți clic pe articolul corespunzător de mai jos, unde puteți salva hashtag-urile personalizate sau în orice caz pe cele pe care le utilizați cel mai mult. Secțiuni sunt, de asemenea, disponibile Amestecă etichete și Redactor bio, accesibil întotdeauna prin partea de jos a ecranului aplicației, prin care puteți amesteca diferite hashtag-uri împreună și accesați un editor convenabil pentru a insera subtitluri și hashtag-uri pentru ca postările dvs. să fie copiate împreună.

Alte aplicații pentru urmăritorii Instagram

Cont Instagram

Aplicațiile pe care vi le-am sugerat deja să încercați să creșteți numărul de adepți pe Instagram nu v-au convins într-un anumit mod sau, chiar mai rău, nu au avut efectul dorit? Imi pare foarte rau. În acest caz, însă, vă invit să perseverați în utilizarea lor și să urmați sfaturile suplimentare în acest sens pe care le găsiți în ghidul meu despre cum să crești adepții Instagram.

În realitate, ar exista și aplicații utile pentru a spori adepții de pe faimoasa rețea socială fotografică într-un fel, ca să zic așa, forțați, precum cele despre care v-am spus în ghid asupra subiectului, dar vă sfătuiesc să nu apelați la soluții de acest tip, deoarece acestea sunt etice și, în orice caz, soluții nereușite pe termen lung.

Cele mai bune aplicații pentru fotografii și videoclipuri Instagram

Vă interesează care sunt acestea cele mai bune aplicații pentru fotografii și videoclipuri de pe Instagram? Aici sunteți mulțumiți! În următorii pași, de fapt, veți găsi o serie de resurse interesante pe care vă puteți baza pentru a realiza fotografii și înregistrări demne de partajat pe celebra rețea socială. Găsiți-le pe cele care credeți că sunt cele mai bune pentru dvs. și începeți să le utilizați acum!

Aplicație pentru camere cu comenzi manuale

Controale manuale ale camerei IPhone

Pentru a posta fotografii de calitate pe Instagram, vă sugerez să vă fotografiați folosind aplicație pentru camere cu comenzi manuale, care vă permit să reglați personal setările camerei smartphone-ului și parametrii de fotografiere, în mod similar cu modul în care puteți face când utilizați o cameră reflexă, ca să zic așa.

Printre diferitele aplicații de acest tip, puteți lua în considerare Camera FV-5 pentru Android sau reclama Halide pentru iOS. Pentru mai multe detalii cu privire la resursele în cauză, vă invit să consultați review-ul meu aplicație pentru fotografi și postarea mea pe Aplicație foto pentru iPhone.

Aplicație de editare foto

Aplicație pentru editare foto

Deși Instagram oferă utilizatorilor numeroase filtre și instrumente utile pentru a face diverse modificări la fotografii, având la dispoziție aplicații de editare foto, datorită cărora să poți face schimbări preliminare ale conținutului care trebuie împărtășit poate fi totuși convenabil.

Printre resursele de acest tip, Snapseed este fără îndoială o aplicație demnă de atenție. Este disponibil atât pentru Androidpentru iOS, a fost dezvoltat de Google și este plin de instrumente de editare foto ușor de utilizat. Pentru mai multe detalii, puteți consulta informațiile din ghidul din în timp ce îmi editez fotografiile.

Aplicație de editare video

Fată care folosește un smartphone

Găsiți că instrumentele predefinite oferite de Instagram pentru a modifica videoclipurile scurte care pot fi partajate pe rețeaua de socializare nu sunt foarte funcționale? În acest caz, vă puteți încredința în avans aplicație de editare video ale terților.

În acest sens, vă recomand să folosiți KineMaster, disponibil fie pentru Androidpentru iPhone, și iMovie, care este singur pentru iOS. Ambele aplicații vă permit să editați videoclipurile care sunt date „în masă” din toate punctele de vedere, permițându-vă astfel să le rotiți, să le tăiați, să aplicați efecte, să editați audio etc. Pentru informații suplimentare, puteți citi articolul pe cum editez videoclipurile mele.

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Romania. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste IT și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul tecnocloude.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Romania, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

25892 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cum să descărcați tonuri de apel gratuite | irsafari.com

Cum să imitați un sistem de operare