in , ,

Cele mai bune accesorii Nintendo Switch: ghid de cumpărare

Hotswingers Petreceri de swing

Sunteți un fericit proprietar al Nintendo Switch și te distrezi foarte mult cu consola hibridă produsă de compania Kyoto. Pe de altă parte, stocul său este fenomenal și există aventuri care pot ține aproape orice tip de jucător lipit pe ecran timp de multe ore.

Având în vedere, atunci, că este posibil să o transportați mereu cu dvs., nu mai puteți să vă detașați de consola Nintendo și, din acest motiv, ați decis să „aveți grijă de ea” așa cum trebuie, achiziționând accesorii care vă pot îmbunătăți și mai mult experiența cu Switch. Prin urmare, deduc că doriți sfaturi despre ceea ce sunt cele mai bune accesorii pentru Nintendo Switch, Nu? Atunci permiteți-mi să vă dau câteva „sfaturi” în acest sens.

Mai jos voi analiza diferite tipuri de accesorii pentru Switch (și, de asemenea, i cele mai bune accesorii pentru Nintendo Switch Lite), menționând nu numai soluțiile oficiale Nintendo, dar și produsele terțe părți foarte valide, care sunt printre cele mai apreciate de comunitate, adesea capabile să garanteze o valoare excelentă pentru bani. Vino, atunci tot ce trebuie să faci este să îți faci câteva minute de timp liber și să găsești cele mai potrivite produse pentru tine. Citire fericită și cumpărături fericite!

index

Informații preliminare

Tipuri de comutatoare Nintendo

Înainte de a explica în detaliu ce sunt cele mai bune accesorii pentru Nintendo Switch, Cred că s-ar putea să vă intereseze informațiile generale despre diversele posibilități oferite de piață.

Ei bine, în primul rând trebuie să știți că există două tipuri de Nintendo Switch: prima este că clasic, care poate fi utilizat atât în modul portabilfix, mulțumită bazei care se conectează la TV și ai Joy-Con, cele două mici controlere iconice care se „detașează” de consolă. În pachetul de vânzări există și unprindere pentru Joy-Con, care vă permite să le „inserați” la dreapta și la stânga, creând un fel de „pad tradițional”.

Cealaltă variantă a consolei este Comutați Lite, sau unul numai consolă portabilă ceva mai „clasic”. De fapt, nu are Joy-Cons, ci are i butoane integrate în corp, similar cu cum s-a întâmplat pe Nintendo 3DS și pe console anterioare portabile ale companiei Kyoto.

Pe scurt, există două tipuri de Nintendo Switch pe piață și, desigur modelul Lite costă mai puțin decât cel de bază. În orice caz, cele două variante au multe posibilități și susțin multe accesorii pe care vi le voi explica în acest ghid.

Accesorii Nintendo Switch

Pentru a vă oferi exemple concrete imediat, fanii caută deseori controlere externe, poate ceva mai „clasic”, pentru a putea juca fără Joy-Con sau tastele prezente fizic pe Switch Lite sau pur și simplu pentru a avea ocazia de a juca un alt prieten pe plan local.

Cu toate acestea, există pe piață nenumărate tipuri de accesorii, haide care zboară la kit de mâner pentru Joy-Con, trecând prin i suporturi reglabile, pentru carcase, pentru baterii suplimentare și multe altele.

Cele mai bune accesorii Nintendo Switch

După cum probabil ați ghicit deja, posibilitățile de alegere în domeniul accesoriilor nu lipsesc cu siguranță și a venit momentul să le analizăm corect. Mai jos veți găsi toate detaliile cazului pe produsele pe care le consider mai valabile.

Controler pentru animale de companie Nintendo Switch

Nintendo Switch Pro Controller

De la introducerea sa, Nintendo Switch s-a făcut cunoscut sub numele de consolă destinată juca împreună local. Gândiți-vă doar la cele două Joy-Con, care pot fi „detașate” și folosite ca plăcuțe separate, pentru a vă juca cu un prieten sau membru al familiei.

Este, în realitate, un aspect care s-a pierdut puțin în lumea jocurilor de azi dominată de titlurile online, dar compania Kyoto a fost întotdeauna atentă la acest aspect și există încă multe persoane care apreciază acest mod. joc, organizarea după-amiezilor distractive cot la cot cu prietenii.

Din acest motiv, primul accesoriu pe care ar trebui să îl luați în considerare este un controlor suplimentare. În primul rând, marcați Nintendo Switch Pro Controller Nintendo oficial, care permite unei alte persoane să joace. Este un „clasic” pad care se conectează la consolă prin intermediul fără fir. Are un design analogic asimetric, prin urmare, se apropie, conform conformității, mai mult de pad-ul Xbox One decât de cel al PlayStation 4.

În partea stângă jos sunt cele săgeți direcționale, în timp ce în partea dreaptă sus sunt clasicii tastele X, Y, A și B. În rest, butonul este prezent în mod evident acasă și eu butoane din spate. Interesantă prezența unui buton fizic pentru a face capturi de ecran și captura video și un senzor NFC, poziționat în centrul plăcii, ceea ce vă permite să configurați Figurine Amiibo (care deblochează personajul pe care îl reprezintă în cadrul unui anumit joc).

Nintendo Switch Pro Controller este foarte apreciat de fani atât pentru posibilitatea de a fi „adăugat” la Joy-Con (astfel încât să puteți jucați în mai mulți oameni) decât din cauza lui experiență mai „clasică”, în special când folosiți Switch ca consolă fixă. Acest controler poate fi folosit și cu Switch Lite, astfel încât nu trebuie să folosiți doar butoanele prezente fizic pe corpul consolei.

Un pachet de vânzări include, de asemenea, un Cablu de încărcare USB tip-C. Lucru foarte util, deoarece vorbim despre un controler wireless.

Nintendo Switch: Pro Controller, negru

Vezi oferta pe Amazon

Desigur, sunt și multe alte controlere pe lângă controlerul oficial Nintendo Switch Pro. De fapt, există mai multe companii terțe care produc acest tip de accesoriu. Adesea, aceste produse sunt „vizate” de către cei care nu doresc să cheltuiască prea mult pentru a avea alți controlori, deoarece pad-ul oficial nu costă exact puțin.

Aspectul lor răsună adesea cu cel al controlorului oficial Nintendo sau Xbox. Sunt ieftine, deseori foarte ieftine, dar totuși capabile să returneze o experiență de utilizator validă. Trebuie spus că în multe cazuri au zei limite, cum ar fi incapacitatea de a „citi” Amiibo și absența zvonului HD, dar acestea sunt caracteristici asupra cărora adesea utilizatorii fac ochii.

Seturile pot fi, de asemenea, fără fir (pentru a fi conectate prin Bluetooth) sau prin cablu. Doar pentru a vă oferi câteva exemple practice: Wireless Horipad și Horipad sunt plăcuțe cu licență oficială Nintendo cu design asimetric realizat de Hori, apreciat și datorită prețului lor mai mic decât Switch Pro Controller.

Wireless Horipad este un controlor fără fir care are mai multe personalizări, inclusiv cele mult apreciate dedicate Super Mario și The Legend of Zelda. „Versiunea de bază” a Horipad în schimb este un pad cu fir, totuși costă mult mai puțin și poate fi interesant și ca un controler „secundar”.

Controler wireless TUTUO pentru Nintendo Switch, Switch PRO Controler B …

Vezi oferta pe Amazon


Hor Contader Horipad Wireless (Super Mario) – Nintendo Oficial – …

Vezi oferta pe Amazon


Hor Contader Horipad (Roșu) – Nintendo Switch

Vezi oferta pe Amazon


CHEREEKI Controller pentru Nintendo Switch, Controler wireless cu Dual …

Vezi oferta pe Amazon

Înainte de a face o achiziție, verificați întotdeauna comentariile altor utilizatori, pentru clarificări privind autonomia, procedura de împerechere și alte caracteristici ale plăcuțelor propuse, vă recomand!

Volanele Nintendo Switch

Mario Kart Nintendo volanele Switch

Dacă ai câțiva ani pe umeri, îți vei aminti cu siguranță Nintendo Wii, Mario Kart și icoana sa volan. Ei bine, timpurile s-au schimbat, dar acest accesoriu are încă farmecul său, iar pentru Nintendo Switch sunt disponibile titluri precum Mario Kart 8 Deluxe, deci de ce să nu o cumpărați?

Compania Kyoto oferă un kit oficial pentru Nintendo Switch, unde este suficient introduceți Joy-Con prezent în cutie pentru a avea deja două volane. Pe scurt, în această generație de console aveți un avantaj: nici măcar nu trebuie să cumpărați controlere secundare pentru a juca cu două persoane.

Acest tip de accesoriu costă foarte puțin, este adesea vândut sub 15 euro, prin urmare, cu o cheltuială minimă, puteți juca titluri precum Mario Kart 8 Deluxe așa cum trebuie, chiar și în compania unui prieten.

În unele magazine, accesoriile oficiale nu sunt adesea găsite, dar se găsesc produse terțe. În acest caz, nu vă faceți griji: volanele nu trebuie să facă mare lucru, iar utilizatorii se simt adesea confortabil chiar și cu accesorii de acest tip, care poate costă cu câțiva euro mai puțin. În orice caz, desigur, dacă aveți ocazia să cumpărați i Roți Nintendo mai bine, deoarece veți fi, de asemenea, pe partea sigură în ceea ce privește calitatea construirii.

AmazonBasics – Volanele Nintendo Switch – Albastru / Roșu (pachet de …

Vezi oferta pe Amazon


Hori Volante Joy-Con Mario Kart 8 Deluxe (Mario Version) – Oficial …

Vezi oferta pe Amazon


Orzly Flying Pack Four pentru Nintendo Switch – Pack of A …

Vezi oferta pe Amazon

În mod alternativ, un produs foarte interesant ar putea fi volanul Mario Kart hori cu pedală, care oferă o experiență și mai avansată. Este un produs cu Nintendo autorizat oficial, așa că vă recomand să aruncați o privire (chiar dacă prețul este mai mare decât soluțiile pe care le-am indicat anterior).

În caz că aveți la dispoziție Comutați Lite, trebuie să știți că este posibil cumpărați Joy-Con separat și că acestea din urmă funcționează și cu acest model al consolei, așa că s-ar putea să vă gândiți să faceți acest lucru. Dar vă reamintesc că va trebui să cumpărați și unul bază de încărcare pentru Joy-Con sau pentru Încărcător de baterii AA oficial, vândut separat. Altfel, ai putea arunca o privire soluții terțe, deși jocul cu volanul pe Switch Lite este posibil să nu fie foarte confortabil.

Acest volan Mario Kart Racing Wheel Pro Deluxe – Nintendo Oficial …

Vezi oferta pe Amazon


Nintendo Switch Controller Set de 2 joystickuri, roșu și albastru

Vezi oferta pe Amazon


AmazonBasics – Stație de încărcare pentru 4 controlere Nint Joy-Con …

Vezi oferta pe Amazon

Kit mâner pentru Joy-Con

Kit de prindere JoyCon Nintendo Switch

Așa cum am explicat mai devreme, Joy-Con sunt de asemenea concepute pentru a juca local în perechi. Cu toate acestea, având în vedere dimensiunile reduse ale controlerelor, unii utilizatori consideră că aceste plăcuțe nu sunt foarte confortabile de utilizat.

Din acest motiv, acestea se răspândesc pe piață mânere pentru Joy-Consau mai degrabă accesoriile din cauciuc care vă permit introduceți aceste plăcuțe și obțineți forma unui controlor „clasic”. Adesea, acest produs este vândut împreună cu huse de protecție pentru analogi.

Sfatul meu în acest domeniu, având în vedere costul nu prea mare, este să cumpărați soluția oferită de AmazonBasics, prin urmare, mergând pe partea sigură în termeni de construiți calitate. În mod alternativ, aveți nevoie doar de unele cercetări pentru a găsi toate tipurile: sunt acele accesorii clasice în care producătorul nu se schimbă atât de mult.

AmazonBasics – Kit de mâner al controlerului Nintendo Swit Joy-Con …

Vezi oferta pe Amazon


Set de mâner YOSH pentru Nintendo Switch Joy-Con Controller

Vezi oferta pe Amazon

Pentru restul, dacă vrei joacă solo, Vă reamintesc că în interiorul Ambalaje Nintendo Switch există deja unmâner pentru Joy-Con.

Suporturi reglabile pentru Nintendo Switch

Suport întrerupător reglabil

Nintendo Switch acceptă trei moduri de utilizare: TV, masă și laptop. Asta din tabel folosiți-l suport integrat, care „trage” din corp și reușește să mențină consola „în picioare”.

Cu toate acestea, mulți ar dori o soluție ceva mai „avansată”, în special proprietarii Switch Lite. Din acest motiv, mai mulți producători vând zei suporturi pentru aceste console, pentru a permite utilizatorului să reglați corect unghiul de înclinare și joacă mai bine în modul de masă.

După cum v-am explicat deja pentru seturile de mâner, de asemenea, în acest caz producătorul se schimbă puțin. Cu toate acestea, având în vedere costul redus, vă puteți orienta spre calitatea de construcție garantată de AmazonBasics, care își face treaba bine.

AmazonBasics – Suport pentru Nintendo Switch

Vezi oferta pe Amazon


Keten – Suport suport pentru comutatoare Nintendo, suport suport pentru joacă …

Vezi oferta pe Amazon

Carcase pentru Nintendo Switch

Husa Nintendo Switch

Intrarea în câmpul carcase, găsim o lume în afară. Personalizările și alegerile sunt interminabile, atât de mult încât este chiar dificil să recomandăm anumite produse. Din acest motiv, mă voi concentra pe trei produse diferite.

Cea mai simplă alegere, cea pe care o fac mulți jucători, este să parieze Cazuri oficiale Nintendo. Sunt vândute într-un an pachet care conține și unul folie protectoare și vă permite să stocați până la 5 cărți de joc și 2 șireturi pentru Joy-Con.

Cât despre Nintendo Switch Lite, există și unul carcasă flip, ceea ce vă permite pur și simplu protejați consola, introducând-o în interior și jucând și cu capacul deschis.

Pentru restul, există o mulțime de carcase terțe. Ești răsfățat pentru alegere.

DJROLL – Carcasă compatibilă cu Nintendo Switch

Vezi oferta pe Amazon


REDTRON Husa Switch Lite, carcasă dură de protecție …

Vezi oferta pe Amazon


Fastsnail, carcasă de călătorie pentru Nintendo Switch Lite, carcasă de protecție …

Vezi oferta pe Amazon


Husa Hotbon Huse pentru Nintendo Switch Lite, Husa silicon …

Vezi oferta pe Amazon

Sticlă temperată pentru Nintendo Switch

sticlă

Ecranul Switch nu strălucește pentru rezistența sa, în special pentru cea zgârietoare, așa că vă recomand cu drag să cumpărați unul sticlă temperată și să o aplici pe consolă, mai ales dacă o folosești mult în modul portabil.

ivoler [3 Pack] Film de sticlă temperată pentru Nintendo Switch[Securitatepentrubani[Garanzi[Securitatepentrubani[Garanzi

Vezi oferta pe Amazon


AmFilm Film de protecție Nintendo Switch (2 piese), sticlă temperată …

Vezi oferta pe Amazon


Sticla temperată Flysee pentru Nintendo Switch Lite, [2 Pezzi] Film P …

Vezi oferta pe Amazon

MicroSD pentru Nintendo Switch

Nintendo Switch microSD

Un accesoriu de importanță fundamentală pentru mulți utilizatori, deoarece vă permite să extinde memoria internă DelSwitch (care este de aproximativ 32 GB) și pentru a instala mai multe jocuri, este microSD. Credeți că puteți extinde memoria folosind file până la 2TB.

După cum probabil știți deja, există numeroase microSD-uri de vânzare. Cu toate acestea, este important alege un „rapid”, pentru a nu „impact” timpi de încărcare și mai departe performanță a consolei în general. Principalele date de luat în considerare sunt, prin urmare, rata de transfer de date.

În ceea ce privește cantitatea de memorie, reducerile microSD pe care le-aș recomanda sunt cele de la 64, 128 și 256 GB. De fapt, a trece dincolo de acestea este puțin exagerat și probabil nu veți avea nevoie de asta. Așa că o să vă recomand un credit microSD de la 64GB ceea ce este de obicei bine pentru majoritatea utilizatorilor.

Dacă doriți să fiți în siguranță, vă recomand să cumpărați microSD-ul oficial produs de Nintendo în colaborare cu Sandisk, disponibil în reducerile din 64. 128 și 256 GB.

Card SanDisk MicroSDXC UHS-I pentru Nintendo Switch 64 GB, Model 2019 …

Vezi oferta pe Amazon

Cardul Sandisk Microsdxc Sdsqxao-128G-Gnczn Uhs-I pentru Nintendo Switch …

Vezi oferta pe Amazon

Card SanDisk MicroSDXC UHS-I pentru Nintendo Switch 256 GB, Model 201 …

Vezi oferta pe Amazon

În mod alternativ, puteți arunca o privire asupra altor produse cu o valoare bună pentru bani, cum ar fi Samsung EVO Plus, capabil să ajungă la unul rata de transfer de date egală cu 48 MB / s.

Cartelă Samsung Memories MB-Mc64Ga Evo Plus Microsdxc de la 64 Gb, Uhs-I U3 …

Vezi oferta pe Amazon


Cartelă microSD Samsung MB-MC128GA / EU EVO Plus 128 GB, UHS-I, clasa …

Vezi oferta pe Amazon


Card de memorie Samsung MB-MC256GA / AMZ, 256 GB [Vecchio Modello]

Vezi oferta pe Amazon

Cu toate acestea, vă sfătuiesc să consultați ghidul meu ce microSD să cumpere, unde am explicat în detaliu tot ce trebuie de știut despre subiect.

În caz că te întrebi unde este slot microSD, pe Nintendo Switch „de bază” este doar sub standul integrat spate în timp ce este pornit Comutați Lite este în partea de jos pe spate (există într-adevăr „Lambouri“).

Powerbank pentru Nintendo Switch

Nintendo Switch Powerbank

Nintendo Switch utilizează o baterie integrată de 4.310 mAh, care, conform declarației oficiale a companiei Kyoto, poate atinge 6 ore de autonomie în modul portabil. Cu toate acestea, această valoare poate scădea dramatic în funcție de utilizare și mulți jucători ar trebui să facă ca consola să dureze mai mult, deoarece o taxă completă durează câteva ore.

Ei bine, un aspect deseori trecut cu vederea este posibilitatea folosirii zeilor POWERBANK pentru a încărca consola chiar și în mișcare. Cu toate acestea, nu este suficient să cumpărați doar orice baterie și să o conectați la portul USB Type-C al consolei, deoarece există mai multe probleme de rezolvat.

Într-adevăr, este important să fim atenți voltaj și toateamperaj a powerbank: Vă sfătuiesc să pariați 5V / 3A. De asemenea, există unele limitări importante: o baterie externă furnizează adesea a viteza de încărcare mai mică la cea a sursei de alimentare inițiale. Acest lucru înseamnă că, cel mai probabil, energia de intrare va fi mai mică decât energia de ieșire și veți vedea că bateria scade, în ciuda conectării bancii de energie.

Simplu, nu vă așteptați să continuați să jucați când aveți 1%. Cu toate acestea, dacă utilizați bateria externă când Switch mai are o încărcare reziduală ridicată, puteți extinde foarte mult autonomia, chiar și în mișcare.

Powerbank 10400mAh, încărcător portabil USB C cu LED digital de …

Vezi oferta pe Amazon

Din acest motiv, vă sfătuiesc să vă concentrați mai mult pe zei carcasa bateriei special conceput pentru Nintendo Switch mai mult decât pe băncile reale de energie. Despre ce este vorba? Carcasele „care„ înfășoară ”consola și, de asemenea, acționează ca o baterie suplimentară, deoarece integrează una în interiorul lor. Există mai multe dintre care să alegeți, nu veți lupta să le găsiți pe cele valabile.

Carcasă baterie BigBlue 10000mAh pentru comutator Nintendo, încărcător baterie …

Vezi oferta pe Amazon

Adaptoare pentru conectarea Comutator la TV

Conectați Nintendo Switch la TV fără doc

Unul dintre aspectele care i-a făcut pe fanii cei mai pretențioși să-și ridice nasul este nevoia de a folosi în mod necesar docul pentru conectați Nintendo Switch la televizor. Din acest motiv, companii terțe au realizat unele adaptoare proiectat pentru a rezolva această problemă și utilizați consola în modul fix, fără a fi necesar să transportați întotdeauna docul.

Există mai multe pe piață și adesea constau în adaptoare mici Port HDMI. Port USB tip-C pentru încărcare e USB Type-A 3.0 port pentru a utiliza un controler cu fir.

Adaptor TUTUO USB C la HDMI pentru Nintendo Switch Dock, USB-A 3.0 și SUA …

Vezi oferta pe Amazon

Atenție: aceste accesorii nu pot fi utilizate cu Nintendo Switch Lite, deoarece această versiune a consolei nu poate fi conectată în niciun fel la televizor, deoarece nu are componentele necesare pentru a trimite semnalul.

Kit de pornire Nintendo Switch

Kit Switch Nintendo

După cum ați observat cu siguranță urmând acest ghid, lumea accesoriilor Nintendo Switch este nelimitată și oferă multitudinea de produse.

Din acest motiv, unii producători au decis să ofere alegeri „simple” și rapide, conceput pentru cei care nu au prea multe dorințe de a analiza soluțiile de pe piață. Mă refer trusă, care include un pic de toate: de la custodie o film, trecând prin căşti și pentru cablu de încărcare. Există chiar și cei care vând pachete cu care zboară. mânere și multe altele.

În acest sens, vă recomand să aruncați o privire trusă care merg puternic pe Amazon. Există diferite tipuri de propuneri, atât pentru Nintendo Switch, cât și pentru modelul Lite al consolei. În special, „trusa de bază” include în principal unul custodie, unul folie protectoare și suport reglabil. Mulți sunt considerați un pachet de starter excelent, care include tot ceea ce aveți nevoie.

Kit accesoriu Keten 13 în 1 pentru Nintendo Switch, include carcasă pentru tablete …

Vezi oferta pe Amazon

Dacă doriți să „deblocați” toate funcțiile Nintendo Switch, ar trebui să vă orientați truse avansate. De exemplu, există unele care includ unul custodie, unul folie protectoare, a stație de încărcare pentru Joy-Con, din protecții pentru analogi, zei care zboară și din cutii pentru cărți de joc.

Kit de accesorii Nintendo Switch – Carcasă de film de protecție pentru …

Vezi oferta pe Amazon

Pe scurt, la un preț de multe ori mai mic de 50 de euro poți lua acasă un kit cu adevărat complet, care îi lipsește câteva accesorii. Mulți utilizatori au fost mulțumiți de aceste soluții, în ciuda faptului că sunt produse terțe.

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Romania. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste IT și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul tecnocloude.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Romania, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

25892 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cum se creează un mail PEC

Cum să convertiți Bitcoin în euro