in , ,

Ce este și cum funcționează HUAWEI AppGallery

Hotswingers Petreceri de swing

În sfârșit a venit momentul să cumpărați un smartphone nou și doriți să vă schimbați modelul actual cu un dispozitiv Huawei. Ați observat deja mai multe modele produse de celebra companie chineză, dar, informați-vă bine pe Internet, ați descoperit că acestea nu includ Play Store sau serviciile Google: în locul lor, există Servicii mobile Huawei și magazinul de aplicații HUAWEI AppGallery.

Acest lucru v-a intrigat destul și, prin urmare, ați dori mai multe informații despre aceasta. Intrând în mai multe detalii, ai dori să știi ce este HUAWEI AppGallery, cum funcționează și ce aplicații pot fi găsite în interior, sunt corect? Atunci știți că sunteți la locul potrivit, la momentul potrivit! În cadrul acestui tutorial, de fapt, voi ilustra în detaliu noul magazin Huawei care explică cum să obțineți aplicații și jocuri – care, în avans, aveți deja, sunt deja numeroase și în continuă extindere – de la acestea din urmă.

În plus, HUAWEI AppGallery vă permite să găsiți conținut exclusiv și pachete gratuite, evenimente speciale pentru jocuri, competiții, trageri de premii și recompense exclusive. Vă voi povesti și despre aceste aspecte. Acum, însă, să nu ne pierdem în chat și să încercăm să mergem în ordine: mai jos veți găsi tot ce trebuie să știți despre magazinul Huawei. Citind și bucurați-vă!

index

Ce este HUAWEI AppGallery

HUAWEI AppGallery

Înainte de a ajunge la inima ghidului și explicați-vă cum funcționează HUAWEI AppGallery, pare corect să vă oferim câteva informații suplimentare despre serviciu, funcțiile sale și aplicațiile pe care le puteți găsi în interior.

Ei bine, așa cum am spus deja, HUAWEI AppGallery este magazinul de aplicații care în cele mai recente terminale Huawei (Mate 30 Pro, P40 lite, Mate Xs, P40, P40 Pro și P40 Lite, la momentul scrierii) a înlocuit Google Play Store. Vă permite să căutați, să descărcați și să gestionați atât aplicațiile cât și jocurile într-un mod foarte simplu, precum și în condiții de siguranță (există patru niveluri de verificare la introducerea de noi aplicații). De asemenea, oferă numeroase oportunități interesante, cum ar fi posibilitatea obținerii de pachete gratuite, participarea la evenimente speciale de joc, concursuri, trageri de premii și câștigarea de recompense exclusive.

În interior sunt deja disponibile cele mai populare aplicații, cum ar fi TikTok. telegramă. AICI WeGo. Amazon și Microsoft Office), dar și Facebook. WhatsApp. Zoom și alte aplicații cunoscute disponibile cu link-uri care se referă la pachetele de instalare pe site-urile lor oficiale. Catalogul este însă în continuă extindere.

Aplicațiile și jocurile disponibile sunt în mare parte gratuite, dar în unele cazuri oferă achiziții în aplicație pentru a debloca funcții suplimentare. Pentru a plăti puteți asocia contul dvs. cu unul singur card de credit / debit sau utilizați credite Puncte HUAWEI (obținută în diverse moduri datorită inițiativelor promovate de Huawei).

La fel de ușor de ghicit, aplicațiile Google lipsesc în HUAWEI AppGallery, dar puteți remedia cu ușurință lucrul. Cum? O să-i explic imediat. În loc de Gmailde exemplu, puteți utiliza aplicația implicită E-mail pentru gestionarea e-mailului și configurarea contului dvs. Gmail în acesta din urmă; YouTube poate fi utilizat confortabil din browser (cu posibilitatea de a crea o scurtătură pe ecranul de start și de a ajunge pe site cu un robinet); alte aplicații Google, cum ar fi Google Maps (care funcționează integral, cu excepția faptului că nu vă puteți autentifica și, prin urmare, salvați locurile preferate), acestea pot fi ușor instalate prin intermediul pachete apk.

Pachetele apk sunt pachetele de instalare ale aplicațiilor pentru Android și, dacă vă întrebați, pot fi găsite cu ușurință prin diferite soluții, cum ar fi aplicația TrovApp disponibil pe HUAWEI AppGallery. Pe scurt, alegerea nu lipsește cu siguranță, iar limitările sunt foarte puține: într-adevăr, în multe cazuri absența serviciilor Google duce la o performanță generală a dispozitivului și la un consum mai mic al bateriei pe parcursul zilei!

Un alt punct în favoarea HUAWEI AppGallery este suportul pentru Aplicație rapidă: acestea sunt aplicații, cum ar fi uber. Airbnb. Privalia. Glovo. JustEat. stare de nervozitate. Trenitalia. Wikipedia. Zalando. Mediaset Play și ATM Milano, capabil să funcționeze fără instalare. Pentru a o pune simplu, selectați pictograma lor în AppGallery, apăsați un buton și porniți instantaneu, cu posibilitatea de a o adăuga pe ecranul de start și de a le gestiona printr-un panou special HUAWEI AppGallery (Gestionare> Gestionare rapidă de aplicații).

Cum funcționează HUAWEI AppGallery

În acest moment, aș spune că putem lua măsuri și să descoperim, împreună, cum se utilizează HUAWEI AppGallery pentru a descărca aplicații și jocuri. Vei fi uimit de cât de simplu este!

Operațiuni preliminare

ID HUAWEI

Înainte de a descărca aplicații și jocuri din HUAWEI AppGallery, dacă nu ați făcut-o încă, vă recomand să asociați o ID HUAWEI la dispozitivul dvs. Acest cont, după cum probabil știți deja, vă permite să accesați toate serviciile din lumea serviciilor mobile Huawei și să aveți o copie de siguranță constantă și sigură a datelor dvs. pe Internet, cu posibilitatea de a le sincroniza pe toate dispozitivele. Nu este obligatoriu pentru instalarea aplicației, dar, după cum am menționat, este foarte recomandat.

Pentru a asocia un ID HUAWEI cu smartphone-ul, deschideți aplicația Setări (L ‘pictograma roată situat pe ecranul de start), atingeți elementul Autentificați-vă cu ID-ul HUAWEI și introduceți numele de utilizator și parola pentru a vă autentifica. Dacă totuși nu aveți încă un cont, apăsați butonul ÎNREGISTRATĂ, apoi mai departe FORWARD. ACCEPT și urmați instrucțiunile de pe ecran: după furnizarea data nașterii, va trebui să alegeți dacă să creați ID-ul folosind adresa de e-mail sau numărul de telefon, configurați unul parolă și setați preferințele pentru datele care vor fi sincronizate cu cloud-ul Huawei (galerie. Contacte. Browser etc).

Mai ușor de făcut decât să spui: îți garantez! Odată realizată asocierea dintre ID-ul HUAWEI și smartphone-ul, sunteți gata să exploatați întregul potențial al aplicației HUAWEI AppGallery!

Instalați aplicațiile

HUAWEI AppGallery

Explicați cum puteți găsi și instala o aplicație (sau un joc) cu HUAWEI AppGallery este aproape de prisos, deci intuitiv este magazinul dezvoltat de Huawei pentru dispozitivele sale.

În orice caz, de îndată ce pictograma HUAWEI AppGallery este apelată de pe ecranul de start (și după ce a acordat permisiunile inițiale către acesta din urmă), ne găsim în fața unui ecran organizat într-un mod meticulos cu, în partea de sus, un bara de căutare să caute aplicații și jocuri după titlu; sub o zonă evidențiată în care curg cele mai interesante promoții și aplicații ale momentului și, chiar mai jos, pictogramele pentru acces rapid Jocuri. Cadouri. promoții și Lista dorințelor (unde puteți colecta aplicații și jocuri de interesul dvs. în așteptare pentru a le descărca / cumpăra).

Parcurgând din nou ecranul, veți întâlni diverse selecții de conținut, cum ar fi aplicații noi care vă plac. jocuri noi iubite. cele mai populare aplicații. colecții de top. cele mai inovatoare aplicații etc. De asemenea, există secțiunea recomandat pentru tine, cu aplicații și jocuri recomandate pe baza descărcărilor anterioare și sfatul editorului, cu alegerile editorilor. Pentru a vizualiza integral fiecare colecție de aplicații, trebuie doar să atingeți elementul relevant mai mult.

În partea de jos a ecranului se află apoi meniul de navigare pentru acces rapid recomandat (adică pe ecranul principal al HUAWEI AppGallery); la Categorii (prin care puteți răsfoi aplicații și jocuri în funcție de categoriile lor, cum ar fi comunicare. Jocuri și fotografie); la secțiune top (care conține cele mai populare clasamente pentru aplicații și jocuri ale momentului); la secțiune administra (pentru a gestiona aplicații și aplicații rapide, despre care vă voi spune mai multe despre peste puțin timp) și secțiune utilizator (prin care, după cum vă voi explica în scurt timp, vă puteți gestiona profilul de utilizator).

După ce ați identificat aplicația sau jocul dvs. de interes, pentru a o instala pe smartphone, trebuie doar să apăsați pe aceasta icoană, pentru a vizualiza cardul descriptiv cu toate informațiile relevante și i comentarii a altor utilizatori (accesibil apăsând pe fila corespunzătoare), apoi pe buton instala situat în partea de jos a ecranului.

Dacă doriți să partajați o aplicație sau un joc, apăsați pe pictograma partajarea (cele trei puncte conectate printr-o linie) situate în partea din stânga jos a aplicației HUAWEI AppGallery și alegeți aplicația prin care să partajați (de exemplu, clientul de e-mail sau o rețea socială). Dacă, pe de altă parte, doriți să lăsați comentariul într-o aplicație sau joc, după descărcare, apăsați pictograma benzi desenate (dreapta jos) și introduceți recenzia dvs., introducând și o notă exprimată în stele.

La sfârșitul descărcării, veți găsi aplicațiile și jocurile instalate pe dispozitivul dvs. pe ecranul de start, gata să fie reamintite și utilizate, dacă este necesar. Confortabil, nu?

Vă veți bucura atunci că puteți căuta și instala aplicații de pe computer. Tot ce trebuie să faceți, în acest caz, este să vă conectați la Versiunea web a HUAWEI AppGallery folosind al tău browser- favorit și accesați ID-ul dvs. HUAWEI (același asociat cu smartphone-ul), prin intermediulicoana omului mic situat în dreapta sus.

HUAWEI AppGallery de pe computer

Odată conectat, trebuie doar să găsiți aplicația care vă interesează (așa cum s-a explicat mai sus pe smartphone), apăsați butonul instala, selectați dispozitivul din meniul propus și apăsați butonul în regulă. Aplicația va fi trimisă dispozitivului imediat ce va fi conectată la Internet.

Utilizați aplicații rapide

Aplicație rapidă

Dacă vă interesează Aplicație rapidăadică aplicații care pot fi utilizate fără a fi descărcate și instalate mai întâi pe dispozitiv (și care, în ciuda acestui fapt, pot fi adăugate și pe ecranul de start), trebuie doar să parcurgeți ecranul principal al HUAWEI AppGallery în jos, localizați secțiunea Aplicație rapidă și apăsați pe element Mai mult>, pentru a le răsfoi pe toate.

După ce ați identificat aplicația rapidă de interes (unele exemple sunt uber. Airbnb. Privalia. Glovo și JustEat), atingeți-l icoană apoi pe buton deschis, să-l deschidă imediat. Vi se va cere dacă doriți să adăugați un link la acesta din urmă pe ecranul de start: alegeți în funcție de preferințe.

Dacă nu apare nicio solicitare cu privire la adăugarea unei pictograme a aplicației rapide la ecranul de start, accesați fila administra de HUAWEI AppGallery, apoi Gestionarea rapidă a aplicațiilor, faceți o apăsare lungă pe pictograma aplicației rapide de interesul dvs. și selectați elementul Adăugați pe ecranul de pornire din meniul care se deschide.

Promoții și cadouri

HUAWEI AppGallery

Așa cum am arătat anterior, HUAWEI AppGallery include numeroase promoții și cadouri pentru utilizatori, la care se poate accesa apăsând pe pictograme promoții și Cadouri prezent în ecranul principal al HUAWEI AppGallery (sau chiar răsfoind bannerele care defilează în secțiunea cu conținut evidențiat, în partea de sus a magazinului).

Printre promoțiile disponibile în momentul scrierii, doar pentru a vă oferi un exemplu, subliniez Câștigă punctul Huawei care vă permite să câștigați un punct HUAWEI (adică un credit cu o valoare care să fie utilizat pentru a cumpăra conținut digital din magazinele Huawei, pentru a fi răscumpărat accesând meniul Setări> Centru cont> Punct Huawei> Cerere) prin descărcarea uneia dintre aplicațiile incluse în promo.

Pe de altă parte, cadourile includ conținut suplimentar și abonamente gratuite pentru aplicații și jocuri. De exemplu, la momentul scrierii, acestea sunt disponibile 1 an de Premium pentru ciclul somnului. Bonus de bun venit de 30 de euro pentru Lords Mobile și multe altele.

Pentru a răscumpăra un cadou, trebuie doar să apăsați butonul cerere referitoare la acesta din urmă.

Gestionați aplicațiile

Actualizări HUAWEI AppGallery

HUAWEI AppGallery nu numai că vă permite să descărcați aplicații, ci și să le actualizați și să le gestionați cu ușurință.

Actualizarea aplicațiilor instalate prin intermediul aplicației HUAWEI AppGallery, de exemplu, este complet automată (atât timp cât smartphone-ul este conectat la o rețea Wi-Fi). Puteți verifica această setare și eventual instalați actualizări „în așteptare” manual, accesând fila administra de HUAWEI AppGallery și atingerea vocii Actualizări.

Pe ecranul următor, asigurați-vă că maneta se află lângă intrare Actualizare automată prin Wi-Fi este activ (altfel furnizați); apoi, dacă este necesar, începeți instalarea actualizărilor în așteptare apăsând butoanele corespunzătoare afișate pe ecran.

Dacă, pe de altă parte, doriți să gestionați aplicațiile instalate pe dispozitivul dvs., puteți apela elementul ‌Managementul instalării de pe card administra de HUAWEI AppGallery. Aceasta va deschide lista tuturor aplicațiilor de pe dispozitiv (nu numai a celor instalate prin HUAWEI AppGallery) și, apăsând pe numele uneia dintre ele, veți avea posibilitatea să dezinstalare sau gestiona (pentru a termina, ștergeți datele din cache etc.).

La fel de ușor, puteți gestiona aplicații rapide: selectând elementul Gestionarea rapidă a aplicațiilor, veți găsi lista tuturor aplicațiilor rapide pe care le-ați folosit. Cu o apăsare lungă pe pictograma fiecărei aplicații rapide, puteți decide dacă puteți crea o legătură pe ecranul de pornire pentru aceasta din urmă, gestionați-o, partajați-o sau ștergeți-o.

În sfârșit, subliniez faptul că prin selectarea articolului Pachete de instalare prezent în card administra din HUAWEI AppGallery puteți vedea și șterge toate pachetele apk prezente în memoria telefonului, în timp ce selectați elementul curățenie puteți accesa aplicația implicită Instrumentul de optimizare a, care vă permite să optimizați diverse aspecte ale smartphone-ului dvs.: spațiu liber, utilizarea datelor, consumul bateriei etc.

Gestionați-vă profilul

HUAWEI AppGallery

HUAWEI AppGallery vă permite să vă gestionați cu ușurință profilul de utilizator. Mergând la carte profilul din magazin, puteți accesa, de fapt, meniuri de gestionat Cadouri răscumpărat, Premii obținut, opinii realizate, elemente rezervat (lista de aplicații și jocuri rezervate înainte de lansarea efectivă în magazin), Lista dorințelor. Istoricul achizițiilor (care include și descărcări gratuite de aplicații și jocuri) și Notificări pentru comentarii (cu răspunsuri la comentarii lăsate pe HUAWEI AppGallery).

Mergând în schimb Setări, vă puteți ajusta preferințele pentru actualizarea aplicațiilor, descărcarea în rețeaua de date, primirea notificărilor pentru aplicații, jocuri și promoții și multe altele. Secțiunile Ajutor și Probleme și soluții vă permite să primiți asistență în caz de îndoieli sau probleme în timp ce apăsați Verificați dacă există actualizări apoi căutați actualizări de sistem (care sunt totuși verificate automat).

În cele din urmă, secțiunea informații conține informații despre aplicația HUAWEI AppGallery folosită pe dispozitiv. Este foarte intuitiv, după cum puteți vedea.

Articol realizat în colaborare cu Huawei.

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Romania. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste de calculatoare și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul tecnocloude.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Romania, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

25892 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cum să vă schimbați numele pe Twitch

Cum să contactați Google | irsafari.com