in , ,

Camere Messenger: cum funcționează | irsafari.com

Hotswingers Petreceri de swing

Unii dintre prietenii tăi v-au rugat recent să efectuați un apel video folosind Camere de mesagerie. Ați literalmente „căzut din nori”, pentru că până atunci nu ați auzit încă de acest serviciu creat de Facebook. Și astfel, pentru a evita cifrele rele, ați decis să căutați mai multe informații pe Internet.

Așa este, nu-i așa? Atunci știți că ați ajuns la locul potrivit, la momentul potrivit! În paragrafele următoare, de fapt, voi avea ocazia să vă explic în detaliu cum funcționează Messenger Rooms. Anticipez deja că funcția în cauză este disponibilă nu numai în aplicația Facebook și Messenger pentru smartphone-uri și tablete, ci și în versiunea Web a celebrei rețele sociale fondată de Mark Zuckerberg.

Din moment ce te văd oarecum dornic să înveți mai mult, aș spune să nu mai pierzi timpul de chat și să începi să te ocupi. Forță și curaj: faceți-vă confortabil, luați tot timpul necesar pentru a vă concentra pe citirea acestui ghid și, mai ales, încercați să implementați „sfaturile” pe care vi le voi oferi. Nu mai rămâne nimic de făcut, decât să vă doresc lectură fericită și, mai ales, să vă distrați!

index

Camere Messenger: ce este

Cameră de mesagerie

Înainte de a vedea cum funcționează Messenger Rooms, pare corect să vă clarificăm puțin mai bine ce este acest serviciu, din ce constă, cine îl poate folosi și cum.

Messenger Rooms este o funcție Facebook, introdusă în prima jumătate a anului 2020, prin care puteți efectua apeluri video de grup pentru a conversa cu prietenii, familia etc., în „camere virtuale”, de unde și numele funcției în cauză ( echivalentul italian al „camerelor”, de fapt, este „camere”).

Datorită camerelor de mesagerie, puteți participa la apelul video până la maximum 50 de utilizatori conectați și, făcut destul de interesant, chiar și cei care nu au un cont pe faimoasa rețea de socializare pot primi apelul: trebuie doar să ai link-ul camerei pentru a putea intra, atât de pe smartphone, cât și de pe tabletă, dar și de la computer.

Acum că este puțin mai clar care este Messenger Rooms, puteți trece la următorul „nivel” și puteți începe să utilizați funcția în cauză.

Cum funcționează Messenger Rooms

Deci să vedem cum funcționează Messenger Rooms pe principalele platforme mobile, precum și pe PC, unde este posibilă utilizarea serviciului prin intermediul versiunii web a Facebook și Messenger. Găsiți totul explicat în detaliu chiar mai jos.

Android / iOS / iPadOS

Camere de mesagerie

Pentru a profita de Messenger Rooms pe Android sau iOS / iPadOS, tot ce trebuie să faci este să pornești aplicația Facebook pe dispozitivul tău, să creezi o cameră, să consimți deschiderea aplicației Messenger și să aștepți ca persoanele pe care le-ai trimis să se conecteze.

Așa că porniți aplicația Facebook pe dispozitivul dvs. Android sau iOS / iPadOS. conectați-vă la contul dvs. (dacă nu ați făcut-o deja) și atingeți butonul pentru a afișa simbol (+) în interiorul camerei. Apoi, apăsați butonul Activitate în cameră și, prin meniul care apare pe ecran, definiți motivul pentru care doriți să începeți apelul video de grup (de ex. conversație. aperitiv. familie. Pauza de cafea. Printre prietenietc.).

Dacă doriți, puteți, de asemenea, să apăsați butonul (+) Nou pentru a defini o activitate care nu este încă listată. După alegerea activității de desfășurat în camera de interes, apăsați butonul Salvați așezat în partea de jos.

Acum, apăsați butonul Cine poate găsi camera și accesul? și decideți dacă părăsiți opțiunea implicită prieteni sau dacă invită persoane specifice: dacă optați pentru această a doua opțiune, atingeți formularea corespunzătoare și selectați utilizatorii cărora ar trebui să i se trimită invitația, apăsând pe numele lor. Apoi, decideți dacă permiteți sau nu partajarea link-ului de invitație, activarea sau dezactivarea opțiunii corespunzătoare și, atunci când sunteți gata să faceți acest lucru, atingeți butonul Salvați situat în partea de jos.

În acest moment, apăsați butonul Ora de pornire și utilizați meniurile derulante corespunzătoare pentru a indica data de începere și ora de pornire și, definite și aceste detalii, apasă butonul Salvați (dacă doriți să începeți conferința imediat, puteți săriți și acest pas). În acest moment, atingeți butonul următor situat în partea de jos a ecranului și apasă butonul Completează crearea camerei.

În noul meniu care s-a deschis, apăsați butonul Copie link, să copiați linkul pe care să îl trimiteți altor persoane (chiar și celor care nu sunt prietenul dvs. pe Facebook și / sau nu au un cont pe rețeaua de socializare); pe buton acțiune, să partajați o postare în care faceți publicitate camerei create; pe buton edita, pentru a vă întoarce și a schimba camera sau pe buton Camera finală, pentru a închide camera chiar înainte de a începe videocall-ul.

Când sunteți gata să o faceți, apoi atingeți butonul Intra in camera și, dacă vi se solicită acest lucru, permiteți aplicația Messenger instalată pe dispozitivul dvs. (Android sau iOS / iPadOS că este) pentru a accesa microfonul și camera.

Prietenii pe care i-ați invitat la apel vor primi o notificare pe Facebook: pentru a lua parte, vor trebui pur și simplu să apese notificare chitanta si apoi pe buton Intra in camera. Dacă ați invitat pe cineva care nu are un cont Facebook să participe, va trebui să deschidă linkul pentru a participa la apel, scrieți propriul nume în câmp text și apăsați butonul Alăturați-vă ca oaspete.

Pentru a gestiona apelul video, puteți trage degetul de jos în sus. Apoi puteți apăsa butonul Partajează ecranul tău, pentru a partaja ecranul; pe Vezi membrii, pentru a vedea lista participanților la apel; pe Camera finală, pentru a închide camera și apoi apelul și așa mai departe; pe Eliminați, pentru a elimina un utilizator și așa mai departe.

PC

PC Messenger Rooms

Pentru a profita de Messenger Rooms pe PC, trebuie să vă conectați la Facebook din browser- și continuați direct de acolo. Pașii de urmat nu sunt atât de diferiți de cei indicați în rândurile anterioare, așa că nu trebuie să aveți probleme în a continua.

Prin urmare, primul pas pe care trebuie să îl faceți este conectați-vă pe Facebook de la al lui pagina principală (dacă nu ați făcut-o deja). Apoi faceți clic pe pictogramă (+) în interiorul camerei, apoi pe articol Activitate în cameră și, prin meniul care se deschide, selectați scopul pentru care intenționați (de ex. conversație. aperitiv. Dansezi!. televizor. Printre prietenietc.). Pentru a insera o activitate nouă, faceți clic pe buton (+) Nou.

Acum, faceți clic pe element Cine poate găsi camera și accesul? și decideți dacă lăsați activă opțiunea implicită prieteni sau dacă invită persoane specifice: dacă optați pentru această a doua opțiune, selectați-o apoi faceți clic pe numele a oamenilor pentru a trimite invitația la. Apoi, alegeți dacă permiteți sau nu partajarea link-ului de invitație, activarea sau dezactivarea opțiunii corespunzătoare, apoi faceți clic pe butoane Salvați și modificați și Salvați.

Apoi apăsați pe buton Ora de pornire, utilizați meniurile care vă permit să setați data de începere și ora de pornire a conversației și faceți clic pe buton Salvați (dacă doriți să începeți apelul video direct, puteți săriți și acest pas). Apoi faceți clic pe buton Creați cameră și mai departe Autentificare.

Dacă înainte de a accesa noua cameră creată, doriți să copiați linkul pentru a fi trimis altor persoane (chiar și celor care nu sunt înregistrați pe Facebook), faceți clic pe pictograma lanț; altfel puteți face clic pe buton acțiune, să partajați o postare în care să promovați camera nou creată sau, din nou, pe edita, să mă întorc și să schimb camera.

De asemenea, puteți face clic pe buton Camera finală, pentru a închide camera înainte de a începe chiar apelul video (dacă ai realizat că ai făcut-o din greșeală). Pentru a accesa, însă, faceți clic pe buton Autentificare și apoi mai departe Alăturați-vă ca [tuo nome].

Prietenii pe care i-ați invitat la apel vor primi unul notificare pe Facebook și, făcând clic pe ea, pot accesa camera făcând simplu clic pe buton Intra in camera care vor apărea pe ecranul lor. Dacă ați invitat un utilizator non-Facebook să participe prin intermediul legătură din cameră, acest lucru poate participa prin introducerea ta nume în câmpul text corespunzător, apoi faceți clic pe buton Alăturați-vă ca oaspete.

Aș dori, de asemenea, să subliniez că în partea de jos a ecranului există butoane (dacă nu le vedeți, atingeți oriunde pe ecran pentru a le chema): cel care prezintă două dreptunghiuri vă permite să partajați ecranul; ce reprezintă i doi oameni mici vă permite să vedeți cine sunt participanții la apel, puteți invita pe alții, eliminați unii și închideți camera (folosind butonul) Camera finală); ceea ce înfățișează cameră video vă permite să dezactivați camera dispozitivului; ce reprezintă microfon vă permite să opriți microfonul, în timp ce cel care reprezintă receptor este folosit pentru a încheia apelul. Ușor, nu?

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Romania. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste de calculatoare și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul tecnocloude.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Romania, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

25892 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cum funcționează Google Meet | irsafari.com

Cum se descarcă Netflix pe PS4