in , ,

Aplicația pentru baterii | irsafari.com


De câteva săptămâni acum, ați observat că încărcarea smartphone-urilor, tabletelor și laptopurilor tinde să scadă prea repede și, așadar, ați dori să înțelegeți dacă există vreun instrument util pentru monitorizarea și optimizarea utilizării bateriei? Aș spune atunci că, din fericire pentru tine, s-a întâmplat pe postul potrivit, într-un moment care nu ar fi putut fi mai bun.

Cu ghidul meu de azi, de fapt, am vrut doar să vă arăt pe cei care în umila mea părere reprezintă cel mai bun aplicație tambur prezent pe piață. Acestea sunt disponibile atât pentru Android, cât și pentru iPhone, precum și pentru computerele Windows și Mac. Pe scurt, orice dispozitiv pe care îl deții, cu siguranță, vei putea găsi instrumente adecvate.

Apoi? Ce zici de a lăsa chatul deoparte și de a lua măsuri în cele din urmă? Da? Grozav. Poziționează-te, așadar, confortabil, ia-ți câteva minute gratuite doar pentru tine și începe imediat să te concentrezi asupra informațiilor de mai jos. Sper sincer că în final vei fi fericit și mulțumit.

Index

Aplicația pentru baterii Android

Dețineți un smartphone sau o tabletă Android și ar dori să înțeleagă care sunt cele mai bune aplicație tambur apoi? Apoi testați resursele din categoria pe care o găsiți enumerate mai jos. Sper sincer că sunt capabili să vă satisfacă.

Funcție implicită

Funcție implicită a bateriei Android

Majoritatea smartphone-urilor și tabletelor bazate pe Android includ unul funcție implicită datorită cărora este posibil să monitorizați starea bateriei și să optimizați utilizarea acesteia, fără a fi nevoie să recurgeți la utilizarea unor instrumente terțe.

Pentru a-l putea folosi, apucați dispozitivul, deblocați-l, accesați ecranul de start sau sertarul și selectați pictograma Setări (cel cu roată dințată). În ecranul care vi se arată mai târziu, selectați elementul Întreținerea dispozitivului și așteptați analizarea dispozitivului.

După aceea, puteți afla nivelul de utilizare a bateriei și autonomia acesteia. Dacă sunt detectate probleme (de exemplu, consumul anormal al bateriei de către anumite aplicații), atingeți butonul Corect acum a repara.

Apăsând, însă, pe buton Baterie puteți activa și personaliza modurile de economisire a energiei și puteți afla, prin grafică și alte detalii, cum este exact folosită bateria. Pentru informații suplimentare, puteți consulta tutorialul meu pe cum se vede starea bateriei Android.

Rețineți că informațiile pe care vi le-am furnizat în acest pasaj pot diferi ușor de ceea ce este afișat pe ecranul smartphone-ului sau tabletei dvs., în funcție de marca și modelul dispozitivului, precum și de versiunea Android folosită. Pentru cunoștințele dvs., am folosit a Samsung Galaxy S6 actualizat la Android 7.0

Durată de viață a bateriei Kaspersky

Durată de viață a bateriei Kaspersky

Ca alternativă la funcția implicită sau dacă aceasta nu este disponibilă pentru dispozitivul dvs., puteți profita de ea Durata de viață a bateriei Kapersky. Aceasta este o aplicație gratuită care a fost dezvoltată, așa cum poate fi ghicit cu același nume, de Kaspersky, cunoscutul producător de antivirus. Aplicația vă permite să monitorizați utilizarea bateriei și să optimizați consumul acesteia, oprind automat și aplicațiile care cântăresc cel mai mult pe autonomie.

Pentru a descărca aplicația pe dispozitivul dvs., accesați secțiunea aferentă a Play Store și apăsați butonul Instalare. Apoi porniți aplicația apăsând butonul Tu deschizi a apărut pe ecran sau prin selectarea corespunzătoare icoană care a fost adăugat la ecranul de start sau în sertar.

Apoi, săriți tutorialul introductiv care vă este propus, acordați aplicației permisiunile necesare legate de accesibilitate și, odată afișat ecranul principal al Kaspersky Battery Life, veți putea cunoaște starea bateriei și estimarea duratei curente însărcinarea cu același lucru. Pentru informații și statistici mai detaliate, apăsați pe articole dacă este inactiv este dacă este în uz pe afișaj.

Aș dori să subliniez că este afișată și o listă cu aplicațiile care rulează, cu cele de top care cântăresc mai mult pe autonomie. Dacă doriți, puteți opri utilizarea acestei aplicații pentru a economisi bateria apăsând butonul Aplicația Stop N (in loc de N numărul de aplicații este indicat). În cele din urmă, înainte de a continua, puteți deselecta una sau mai multe aplicații pentru a fi excluse din acțiune, eliminând caseta din caseta relevantă.

Alte aplicații pentru bateria Android

Economisirea bateriei

Te-a convins vreuna dintre soluțiile pe care le-am propus deja? În acest caz, puteți lua în considerare accesarea celorlalte aplicații pentru baterii pentru Android pe care le găsiți în lista de mai jos.

  • Economisirea bateriei – aplicație care vă permite să aflați cât timp este încă posibil de a utiliza aparatul înainte de a fi complet descărcat și care prezintă rapoarte exacte cu privire la consumul de energie. Vă permite, de asemenea, să activați diverse moduri de economisire a energiei. Este gratis.
  • Baterie Accu – este o aplicație care arată informații detaliate despre clicurile și orele de încărcare și descărcare. De asemenea, vă permite să vizualizați procentele și statisticile și să aflați cât de mult este performanța actuală mai mică decât performanțele teoretice care ar fi obținute dacă bateria ar fi nouă. Este gratuit, dar oferă achiziții în aplicație (începând de la 1,05 euro) pentru a debloca funcții suplimentare.
  • BatteryGuru – o altă aplicație din categorie, care vă permite să optimizați automat bateria și să vizualizați temperatura acesteia. De asemenea, vă permite să primiți o serie întreagă de memento-uri și notificări atunci când bateria atinge un anumit nivel în timpul încărcării, astfel încât să o opriți înainte de a ajunge la 100%, precum și pentru a preveni descărcarea completă a acesteia. Este gratuit, dar oferă achiziții în aplicație (cu un cost de bază de 1,19 euro) pentru a debloca funcții suplimentare.

Aplicația pentru baterii iPhone

Dețineți un iPhone și doriți să aflați ce aplicații cu tambur puteți utiliza? O să mă stabilesc imediat. Mai jos, de fapt, ai găsi pe cei în opinia mea sunt cele mai interesante soluții de acest tip.

Funcție implicită

Setări IOS

Există unul pe iPhone funcție implicită, Accesibil direct din setările iOS, care a fost introdus de Apple începând cu iOS 11.3 și este disponibil pe toate modelele de iPhone pornind de la iPhone 6 și iPhone SE, prin care puteți monitoriza consumul de energie al dispozitivului și aflați starea de sănătate a bateriei.

Pentru a-l folosi, apucați-vă iPhone-ul, deblocați-l, accesați ecranul de start, atingeți pictograma Setări (cel cu roată dințată) Și selectați elementul Baterie. Prin noul ecran care vă va fi afișat în acest moment, puteți afla nivelul ultimei încărcări și cel al bateriei în ultimele 24 de ore și în ultimele 10 zile, folosind grafice speciale.

De asemenea, puteți înțelege ce activități și aplicații au cântărit cel mai mult pe autonomia dispozitivului, consultând graficul Activități și lista de aplicații pe care le găsiți mai jos, și dacă este necesar, puteți activa funcția Economie de energie, ridicarea PE comutatorul special situat în partea de sus.

Apăsând pe voce Starea baterieiîn schimb, puteți afla capacitatea maximă a bateriei iPhone, în corespundere cu formularea Capacitate maximă prezent pe ecranul următor. La rubrică Capacitate maximă de performanțăÎn plus, veți afla dacă bateria este încă în măsură să ofere performanțe optime sau nu.

Mai subliniez că, întotdeauna din același ecran ca mai sus, puteți activa funcția Încărcare optimizatăprin mișcare în sus PE comutatorul relativ, care permite reducerea uzurii bateriei. Pentru informații suplimentare, vă sugerez să citiți articolul meu pe cum se vede starea bateriei iPhone.

Alte aplicații pentru baterii iPhone

Baterie de nucă de cocos

Spre deosebire de lumea din Android, bateriile de aplicații pentru iOS disponibile în App Store sunt deseori complet inutil este inexactmotiv pentru care nu recomand să descărcați și să instalați acest tip de instrumente pe dispozitivul dvs.

Ca o alternativă la funcția implicită oferită de Apple însăși, puteți lua în considerare să vă bazați coconutBattery, aplicația macOS utilă pentru monitorizarea stării de sănătate a bateriei MacBook care, totuși, poate fi folosită și pentru monitorizarea oricărui iPhone și iPad conectat la computer și despre care v-am spus în detaliu în pas special la sfârșitul ghidului.

Aplicația pentru baterii pentru PC

Să trecem la aplicațiile drum pentru PC. Aici sunt raportate apoi ceea ce cred a fi cel mai util și mai interesant pentru laptopuri bazate pe ferestre. Aruncă o privire imediat.

Funcția implicită a Windows 10

Windows 10 cu economie de energie

Dacă utilizați un computer cu instalat pe Windows 10, nu trebuie neapărat să recurgeți la utilizarea de aplicații terțe pentru a monitoriza și a optimiza utilizarea bateriei laptopului. De fapt, puteți face acest lucru fără probleme, chiar utilizând funcție implicită pus la dispoziția sistemului de operare.

Acestea fiind spuse, pentru a afla nivelul actual de autonomie, faceți clic pe pictogramă baterie situat în zonazonă de notificări Windows (lângă ceasul sistemului) și veți găsi informațiile de care aveți nevoie în caseta care se deschide.

Utilizând caseta afișată, puteți defini, de asemenea, modul de acțiune al funcției care economisește consumul bateriei prin mutarea cursorului pe bară Mod de economisire a energiei, în funcție de preferințele și nevoile dvs., așa cum am ilustrat în detaliu în ale mele articol pe subiect.

Pentru a accesa celelalte setări referitoare la utilizarea bateriei și pentru a vizualiza mai multe detalii despre aceasta, în schimb, faceți clic pe link Setări baterie întotdeauna atașat la secțiunea de mai sus. În ecranul de setări care vă este arătat în acest moment, faceți clic pe element Consultați aplicațiile cu efecte asupra duratei de viață a bateriei pentru a afla ce aplicații cântăresc mai mult pe autonomia laptopului.

Pentru a ajusta setările referitoare la consumul de economisire a energiei, pe de altă parte, utilizați celelalte opțiuni disponibile: puteți alege dacă reduceți luminozitatea ecranului atunci când funcția este activată, dacă activați automat funcționalitatea menționată mai sus atunci când încărcarea bateriei atinge un anumit prag , dacă dezactivați economia de energie până la următoarea reîncărcare și dacă modificați setările bateriei pentru redarea video.

BatteryCare

BatteryCare

BatteryCare este o resursă excelentă, gratuită și compatibilă cu toate versiunile de Windows, datorită cărora este posibil să vizualizați informații detaliate despre starea bateriei PC-ului portabil și care vă permite, de asemenea, să monitorizați ciclurile de încărcare și să creșteți autonomia computerului. De asemenea, vă permite să schimbați automat planul de economisire a energiei.

Pentru a-l descărca pe computer, accesați site-ul său web și faceți clic pe buton Descărcare gratuită BatteryCare prezent în centrul paginii.

Când descărcarea este completă, porniți fișier .exe obținut și, în fereastra care apare pe desktop, faceți clic pe buton Da. Apoi apăsați pe buton Redirecţiona, Selectați elementul Accept condițiile contractului de licență și faceți clic pe butonul din nou Redirecţiona (de cinci ori consecutiv), pe această temă Instalare iar pe buton Sfârșit. Dacă în timpul instalării vi se cere să instalați programe suplimentare, eliminați căpușa din opțiunea relevantă.

Ulterior, programul va fi pornit automat și va fi plasat înzonă de notificări (lângă ceasul Windows). Aducerea la cunoștință icoană (cel cu baterie) indicatorul mouse-ului pe care îl puteți vedea, în secțiune Starea bateriei a ferestrei care se va deschide, informații referitoare la capacitatea bateriei și autonomia acesteia, precum și detalii referitoare la timpul rămas pentru autonomie. La secțiune Descărcare informațiiîn schimb, găsiți detaliile referitoare la clicurile de descărcare.

Făcând dublu clic pe butonulicoană este apoi posibil să accesați informații suplimentare și mai detaliate, cum ar fi capacitatea totală a bateriei, cea curentă, tensiunea, nivelul de uzură etc. De asemenea, de pe ecranul respectiv, făcând clic pe buton Opțiuni puteți ajusta setările legate de planurile de economisire a energiei.

Alte aplicații pentru bateria PC

BatteryInfoView

Dacă căutați aplicații suplimentare pentru baterii pentru computer, puteți lua în considerare utilizarea soluțiilor pe care le găsiți în lista de mai jos. Alegeți gratuit resursa pe care o considerați cea mai potrivită pentru dvs. și mergeți mai departe cu descărcarea.

  • BatteryInfoView – program gratuit și fără instalare, care arată cât timp bateria va fi funcțională și starea sa de integritate. De asemenea, vă permite să comparați valorile maxime de încărcare cu care a fost realizată cu sarcina maximă care poate fi realizată în prezent.
  • BatteryMon – utilitar care vă permite să aflați capacitatea bateriei și viteza de descărcare sub forma unui grafic. De asemenea, vă permite să monitorizați și să comparați performanțele bateriei cu datele colectate în trecut. Este gratuit, dar pentru a putea utiliza programul fără limitări, trebuie să achiziționați licența (cu un preț de 28 USD).
  • Optimizatorul bateriei – acesta este un software care, după cum se poate intui cu același nume, vă permite să descoperiți toate detaliile referitoare la bateria laptopului, precum și să optimizați utilizarea acestuia efectuând verificări preventive specifice. Vă permite, de asemenea, să setați avertismente pentru a înțelege când sunt depășiți parametrii presetați specifici. Este gratis.

Aplicația pentru baterii Mac

Dețineți un Mac și doriți să aflați pe ce aplicații cu tambur vă puteți baza? Dacă acesta este cazul, cea mai bună sugestie pe care vi-o pot oferi este să folosiți resursele utile în scopul pe care l-am procedat în continuare.

Funcție implicită

MacOS-uri cu economie de energie

În ceea ce privește gestionarea bateriei pe macOS, nu trebuie neapărat să recurgi la utilizarea de aplicații terțe. Trebuie să știți, de fapt, că toate Mac-urile integrează o comoditate funcție implicită datorită cărora este posibil să cunoașteți starea bateriei, să specificați cum ar trebui să se comporte computerul în anumite circumstanțe, pentru a evita autonomia excesivă și a permite economisirea de energie.

Pentru a cunoaște starea bateriei, încărcarea rămasă și pentru a vedea ce aplicații cântăresc mai mult pe autonomia computerului, trebuie doar să faceți clic pe pictograma grămadă pe care îl găsiți în partea superioară dreaptă a Bară de meniu și consultați informațiile anexate căsuței care se deschide.

Dacă simbolul bateriei nu este vizibil în bara de meniu, pentru a remedia, deschideți-le Preferințe de sistemfăcând clic pe butonul relevant icoană (cel cu roată dințată) pe care îl găsiți pe Bara de andocare. În fereastra care apare pe birou, apoi puneți o casetă pe casetă Afișează starea bateriei în bara de meniu si s-a terminat.

De asemenea, de pe ecranul de mai sus, puteți profita de opțiunile speciale disponibile pentru a determina după cât de mult să dezactivați monitorul, dacă așezați hard disk-urile pentru a dormi când este posibil și dacă întunecați ușor ecranul și activați Power Nap când bateria este în funcțiune, așa cum am explicat în detaliu în articolul meu din cum să crească durata de viață a bateriei notebook-urilor.

coconutBattery

Baterie de nucă de cocos

Dacă sunteți în căutarea unui program care vă permite să aflați în ce baterie se află Mac-ul dvs., vă sugerez să vă bazați pe utilizarea coconutBattery. Este, de fapt, o aplicație specifică pentru macOS care prezintă informații detaliate privind starea bateriei computerelor Apple (precum și iPhone și iPad), cum ar fi numărul precis de cicluri de încărcare. Practic este gratuit, dar posibil este disponibil într-o variantă plătită (costă 9,95 euro), care integrează unele funcții suplimentare.

Pentru a descărca programul pe Mac, accesați site-ul său web și faceți clic pe buton Descărcați vx.x situat în centrul paginii.

Când descărcarea este completă, extragețiArhiva ZIP tocmai am ajuns în orice poziție, apoi tragețiicoană a programului din folder Aplicații de macOS, faceți clic dreapta pe el și alegeți Tu deschizi din meniul care apare. Apoi apasă butonul Tu deschizi ca răspuns la fereastra care vă este arătată pe ecran, astfel încât să ocoliți limitările pe care Apple le impune dezvoltatorilor necertificați (această operațiune trebuie efectuată doar la primul început).

Odată ce ecranul principal al software-ului este afișat pe desktop, veți putea afla detalii precum încărcarea curentă a bateriei și capacitatea totală de încărcare, temperatura, tensiunea etc.

Făcând clic pe buton Informații despre baterie este apoi posibil să obțineți și mai multe informații, în timp ce apăsați butonul Mac Info puteți vizualiza detaliile despre Mac. În filă Istorieîn schimb, puteți vedea lista completă a tuturor măsurătorilor de baterii care au fost efectuate.

Dacă acest lucru vă poate interesa, subliniez că programul este accesibil și din bara de meniu. Așadar, trebuie doar să faceți clic pe pictogramă baterie pe care îl găsiți în partea stângă sus pentru a vizualiza toate informațiile de interes ale dvs., referitoare, de fapt, la bateria computerului.

Alte aplicații pentru bateria Mac

Meniuri iStat

Aplicațiile pentru baterii disponibile pentru macOS-uri pe care le-am sugerat deja nu sunt singurele disponibile pe pătrat. Există, de fapt, numeroase programe software utilizate în acest scop.

Cu toate acestea, printre diferitele alternative, vă propun să luați în considerare Meniuri iStat, un software istoric plătit (costă 14,63 USD) produs de Bjango care vă permite să păstrați sub control fiecare componentă a computerului, inclusiv bateria, desigur, prin grafică și meniuri convenabile afișate lângă ceasul sistemului.

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Romania. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste IT și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul tecnocloude.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Romania, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

14241 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cum se vede parola WiFi | irsafari.com

Cum să activați Postepay Evolution online