in , ,

Aplicația camerei

Hotswingers Petreceri de swing

În cele din urmă, tehnicianul dvs. de încredere a finalizat instalarea sistem de supraveghere video că ai dorit atât de mult și, după ce ai comunicat câteva date, te-a invitat să descarci unaplicație pentru camere IP pentru a fi utilizate pentru a controla dispozitivele nou configurate. Intenționat să-i urmezi sfatul, ați deschis imediat Google în căutarea aplicațiilor de acest tip și, din acest motiv, tocmai s-a întâmplat pe site-ul meu.

Dacă lucrurile stau așa, știți că sunteți la locul potrivit, la momentul potrivit! De fapt, în timpul acestui ghid, voi enumera o serie de aplicații utile în acest scop, care vă permit să aveți o atenție asupra mișcărilor care au loc în zonele monitorizate, în orice moment.

Așadar, fără a mai aștepta, decupă-ți o parte din timpul tău liber pentru a-l dedica cititului acestui ghid: sunt sigur că, în câteva minute, vei fi dobândit abilitățile necesare pentru atingerea obiectivului pe care ți-l-ai propus. Acestea fiind spuse, nu am altceva de făcut, decât să vă doresc lectură fericită și … bună observație!

index

Informații preliminare

Aplicația camerei

Înainte de a ajunge chiar la inima acestui ghid și de a vă oferi o imagine de ansamblu detaliată a celor mai bune aplicație pentru camere IP, permiteți-mi să vă arăt datele pe care trebuie să le aveți, astfel încât dispozitivele de supraveghere video să poată fi consultate din aceste aplicații.

În primul rând, este bine să facem o distincție între cele două categorii principale de camere „compatibile” cu internetul: Camere IP IP Wi-Fi, adică dispozitive independente care se conectează la Internet prin Wi-Fi; și camere de supraveghere video, care nu au o conexiune la internet „independentă”, dar sunt conectate la rețea prin intermediul unui DVR sau NVR, adică un mini-computer dedicat gestionării camerelor video și înregistrării fluxurilor.

După ce ați identificat categoria de camere aflate în posesia dvs., trebuie să obțineți datele necesare pentru a le configura în aplicație.

  • Camere IP IP Wi-Fi – după finalizarea etapei de configurare a dispozitivului, ar trebui să aveți CID dispozitiv (codul său unic de identificare), împreună cu dispozitivul Nume de utilizator și să parolă de conducere. Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre aceste dispozitive, puteți arunca o privire tutorial aprofundat pe care le-am dedicat lor sau ghidului meu de sistem Vedere stup, dacă doriți un exemplu concret de utilizare.
  • Camere video de supraveghere – după finalizarea configurației DVR / NVR, instalatorul ar trebui să elibereze informațiile care trebuie introduse în aplicația de gestionare:Adresa IP / ID Cloud dispozitivul de rețea; Nume de utilizator și parolă pentru vizualizarea conținutului și, în sfârșit, ușă conexiune. Pentru mai multe informații despre configurarea și instalarea camerelor pe DVR / NVR, aruncați o privire la ghidul meu de pe modul de conectare a camerelor la rețea

Aplicație pentru camere de supraveghere video IP

Dacă cele pe care intenționați să le vizualizați sunt Camere video de supraveghere IP conectat la un sistem DVR / NVR, puteți evalua utilizarea aplicațiilor enumerate mai jos.

mEye (Android / iOS / iPadOS)

Aplicație pentru camere IP

Una dintre aplicațiile pe care vă recomand să le încercați este Meye: disponibil gratuit Android. iOS și iPadOS, această aplicație este compatibilă cu un număr mare de DVR / NVR-uri și vă permite să vizualizați, să înregistrați și să arhivați fluxul video al camerelor individuale conectate.

După pornirea aplicației, atingeți simbol al casei situat în centrul ecranului și, pentru a adăuga un dispozitiv nou, atingeți mai întâi elementul Lista dispozitivelor și apoi butonul [+] situat în partea de jos a ecranului următor.

Acum, utilizați formularul care vă este propus, pentru a introduce informațiile referitoare la dispozitivul de rețea care va fi configurat: introduceți, în câmp NumeDispozitiv, nume a fi atribuit aceluiași; introduceți ‘Adresa IP DVR / NVR și a acestuia usa de accesrespectiv în câmpuri IP / domeniu și port; apoi tastați-le datele de autentificare la sistemul de supraveghere video din câmpuri Nume utilizator și parolă și indică număr maxim a camerelor de afișat, bifând caseta cea mai potrivită (Canalul Max).

După ce ați terminat, atingeți butonul în regulă, pentru a reveni la ecranul de intrare a dispozitivului și, dacă este necesar, repetați aceiași pași pentru a configura DVR-uri suplimentare.

După adăugarea aparatelor, atingeți butonul înapoi, apoi mai departe nume a dispozitivului care va fi afișat și în cele din urmă pe cel al Cam-uri pentru a aduce la prim plan (de ex. Camera1). Dacă doriți, puteți personaliza numele fiecărei camere conectate la DVR apăsând pe pictogramă (T) mail în corespondență.

Acum, pe ecranul de afișare de streaming video, trebuie doar să atingeți butonul ► pentru a începe redarea imaginilor. Pentru a trece de la o cameră la alta, puteți utiliza i numerele plasat imediat sub fluxul video redat; pentru a trece la următoarea listă (de ex. camere de la 9 la 16), apăsați pictograma din două săgeți care este situat lângă numărul 8. Pentru a ajusta setările de vizualizare (redare automată, redare audio, factor de scară și așa mai departe), atingeți butonul cu pictogramaangrenaj.

În cazul în care camerele conectate la DVR / NVR nu sunt statice, puteți controla orientarea și mărirea acestora folosind butoanele funcționale corespunzătoare, care pot fi apelate glisând la stânga în panoul care conține numerele. În cele din urmă, puteți utiliza butoanele situate în partea de jos a ecranului pentru a achiziționa unul fotografie din imaginea redată, începeți înregistrarea a video sau, din nou, accesați lista dispozitivelor configurate.

Pentru a vizualiza ecranul principal al aplicației, prin care puteți accesa capturile de ecran realizate, înregistrările dobândite sau schimba setările afișajului, atingeți butonul în forma de casă situat în dreapta sus.

Alte aplicații pentru camere IP

Aplicația camerei

Pe lângă aplicația de care am menționat anterior, alte soluții valide de acest tip sunt disponibile în magazinele Android, iOS și iPadOS: iată câteva dintre ele.

  • Eseenet + (Android/iOS / iPadOS) – această aplicație a fost creată pentru DVR-urile mărcii Esee, dar datorită flexibilității sale, poate fi configurată cu ușurință pentru a lucra cu numeroase DVR-uri / NVR-uri de la alți producători. Este gratuit.
  • vMEye Cloud (Android/iOS / iPadOS) – o altă aplicație de supraveghere video validă, plină de funcții interesante. Pentru a-l utiliza, este esențial ca DVR-ul să fie în prealabil asociat cu un ID de cloud prin intermediul unei platforme specifice. Este gratuit.
  • Aplicație DVR / NVR complementară – unii producători de DVR / NVR oferă aplicații oficiale dedicate gestionării dispozitivelor menționate anterior. Un exemplu este Comelit View Smart (Android/iOS / iPadOS), aplicația dezvoltată special pentru DVR-urile mărcii Comelit.

Aplicație pentru camerele WiFi

Dacă aveți nevoie de o aplicație care poate afișa fluxul de imagini de la una sau mai multe Camere IP IP Wi-Fi, care este conectat într-un mod „direct” la Internet și echipat cu un cod CID / QR de identificare, apoi ia în considerare și aplicațiile despre care voi vorbi în această secțiune.

Cameră AtHome (Android / iOS / iPadOS)

Aplicație pentru camerele WiFi

Cameră AtHomeDe exemplu, este în opinia mea una dintre cele mai simple aplicații de gestionare pentru camerele IP conectate prin Wi-Fi. Este compatibil cu un număr mare de dispozitive de acest tip și vă permite să le adăugați într-un mod foarte simplu, scanând codul QR relevant sau introducând manual CID-ul în timpul configurației. AtHome Camera este o aplicație gratuită, disponibilă pentru Android. iOS și iPadOSși este compatibil cu un număr mare de camere IP conectate direct la internet.

După descărcarea și pornirea aplicației, dacă este necesar, acordați-mi permise de acces la memoria telefonului și neagă toate celelalte autorizații necesare, deoarece acestea nu sunt necesare în sensul prezentului ghid. Apoi, glisați spre stânga pentru a sări tutorialul inițial și atingeți butonul accepta, să accepte licența de utilizare a aplicației.

Acum, dacă nu ați folosit niciodată aplicația înainte, atingeți butonul registru și completați formularul afișat pe ecran cu indicarea a adresa de e-mail valabil și unul parolă pentru a fi folosit pentru a accesa portalul. Dacă doriți, puteți grăbi în continuare înregistrarea conectându-vă Facebook sau stare de nervozitate, folosind butoanele corespunzătoare situate mai jos. Dacă aveți deja un cont pe portalul AtHome, atingeți butonul în schimb Autentificare și introduceți datele de acreditare în câmpurile corespunzătoare.

Odată conectat, ar trebui să ai acces la ecranul de pornire al aplicației, prin care poți adăuga camerele de gestionat: pentru a porni, atinge butonul Adăugați primul streamer și, dacă este cazul, încadrați Cod QR camera, pentru a o asocia rapid cu aplicația. Alternativ, atingeți butonul format creion situat în dreapta sus și indică manual CID a camerei video, Nume de utilizator și parolă acces în câmpurile corespunzătoare.

Introduceți toate informațiile relevante, atingeți butonul Salvați, pentru a confirma adăugarea dispozitivului; dacă este necesar, puteți configura alte camere apăsând butonul (+) și repetând aceleași etape văzute anterior.

Jocul este practic făcut: pentru a trece de la o cameră la alta, mergeți la carte Camerele mele și alegeți nume a camerei pentru a aduce la prim-plan, astfel încât să-i poți vedea fluxul într-o cutie mărită. Dacă preferați să creați o vizualizare de grup, astfel încât să puteți controla mai multe camere simultan, atingeți cardul Vizualizare grup, apoi pe buton Creați vizualizare de grup și, atunci când este necesar, selectați dispozitivele pe care să le adăugați la vizualizarea colectivă.

Alte aplicații pentru camerele WiFi

Aplicația camerei

Dacă soluția pe care v-am povestit-o nu a reușit să vă îndeplinească așteptările, ar trebui să știți că există alternative la fel de valide în magazinele Android, iOS și iPadOS. Iată câteva dintre ele.

  • Monitoare minuscule (Android) – este aAplicația pentru camere Android compatibil cu cea mai mare parte a Wi-Fi IP Cam existent disponibilă pe piață, precum și cu sisteme bazate pe DVR / NVR. Este gratuit.
  • TinyCam (iOS / iPadOS) – este aAplicație pentru iPhone WiFi bine făcută și plină de funcții, ceea ce permite, printre altele, să capteze fotografii și videoclipuri ale fluxului de flux, precum și să activeze alarmele bazate pe senzori de mișcare (dacă sunt prezenți). Este gratuit.
  • Aplicație complementară pentru Wi-Fi IP Cam – în magazinele Android, iOS și iPadOS, foarte des, sunt disponibile aplicațiile „însoțitoare” ale camerelor IP, adică aplicațiile oficiale de management distribuite de dezvoltatori.

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Italia. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste de calculatoare și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul Aranzulla.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Italia, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

25892 points
Upvote Downvote

Written by Jessica

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cum să ștergeți codul PIN de acces din Windows 10

Cum să urmăriți Mediaset Play cu Chromecast