in , ,

Antivirus Android irsafari.com

Hotswingers Petreceri de swing

Smartphone-uri și tablete Android, datorită potențialului lor infinit, au reușit să atragă atenția tuturor. Dar toate. Inclusiv atacatorii, care vizează din ce în ce mai mult sistemul de operare robot verde cu malware conceput ad hoc. Programele malware care spionează activitățile utilizatorilor, afișează reclame nedorite și efectuează alte operațiuni „neplăcute” în detrimentul victimelor.

Dar cum te poți proteja de aceste amenințări? Nu intrați în panică. Din fericire, mulți au ajuns pe Google Play Store Antivirus Android care vă permit să protejați smartphone-urile și tabletele de toate cele mai periculoase malware. Majoritatea acestora, cel puțin în versiunea lor de bază, sunt gratuite și includ mai multe funcții suplimentare, precum cele de urmărire a dispozitivelor în caz de furt / pierdere și de blocare a apelurilor nedorite.

Acum subliniez unele dintre cele mai fiabile: cele care au obținut cele mai bune rezultate la testele comparative și care, rezultate în mână, garantează o protecție completă a sistemului, fără a afecta negativ performanțele acestuia. Alegeți-l pe cel care vi se pare cel mai potrivit nevoilor dvs. și încercați-l. Mai jos sunt prezentate toate instrucțiunile de care aveți nevoie.

index

Google Play Protect

Joacă Protect

Joacă Protect este sistemul antivirus integrat în Android Play Store, care permite o analiză în timp real a aplicațiilor instalate pe dispozitivul dvs., chiar dacă din surse externe sau care sunt deja prezente pe dispozitiv. Din păcate, nu este nepermis, deoarece unii dezvoltatori au evadat controalele automate ale acestui serviciu pentru aplicațiile lor „răuvoitoare” publicate pe Play Store, chiar dacă au fost identificate oricum.

În orice caz, se dovedește a fi una dintre cele mai bune soluții pentru toți acei utilizatori care nu intenționează să „cântărească” mai departe dispozitivul și preferă soluțiile integrate în sistemul de operare. Prin urmare, deoarece instalarea oricărei aplicații nu este necesară pentru ca aceasta să funcționeze, datorită integrării robotului verde în magazin, tot ce trebuie să vă faceți griji este că acest instrument este activat.

Pentru a vă asigura de acest lucru, porniți Play Store, prin intermediul pictogramei sale pe ecranul de start sau în sertar, și atingeți pictograma ☰ situată în stânga sus. După aceea, atingeți opțiunea Joacă Protect și apasă pe pictogramă situat în vârf. În acest moment, dacă este necesar, mișcați pârghia în sus ON la obiecte Analizați aplicațiile cu Play Protect și Îmbunătățiți detectarea aplicațiilor dăunătoare și asta este. Confortabil, nu?

Avast Mobile Security

Avast Mobile Security

o Antivirus Android de cel mai înalt nivel care poate garanta o protecție completă a smartphone-urilor și tabletelor Avast Mobile Security care, la fel ca în faimoasa sa versiune de computer, monitorizează în timp real toate aplicațiile instalate pe dispozitiv și blochează cele suspecte. A folosi Avast Mobile Security pe smartphone-ul sau tableta dvs. Android, descărcați aplicația de pe Play Store, porniți-l și urmați procedura de configurare inițială apăsând butonul Pentru a începe.

În acest moment, alegeți dacă folosiți versiunea de bază, care este gratuită sau dacă faceți upgrade la versiune premiu, cu costuri începând de la 1,99 euro / lună sau 11,88 euro / an, care permite funcții avansate ca una VPN, blocând execuția aplicațiilor cu un PIN și un sistem anti-furt avansat, doar pentru a menționa câteva.

După ce ați ajuns pe ecranul principal al aplicației, atingeți butonul scanda și așteptați finalizarea analizei de memorie. Pe lângă aplicațiile suspecte, Avast Mobile Security detectează, de asemenea, setări de sistem care pot fi periculoase, cum ar fi permisiunea de instalare a aplicațiilor din surse necunoscute.

Pe lângă posibilitatea de a analiza dispozitivul, în ecranul principal din Avast Mobile Security puteți găsi alte câteva funcții, unele dintre ele fiind accesibile doar dacă aveți un cont Premium. Apăsând pictograma ☰, în partea de sus, puteți vizualiza lista acestora din urmă și puteți accesa instrumentele gratuite: puteți activa sistemul antifurt, scanați fișierele dispozitivului, accesați sigurul pentru fotografii, verificați dacă rețeaua Wi-Fi sunteți conectat este sigur, efectuați un test de viteză și curățați memoria RAM.

Vă avertizez că Avast va scana automat de fiecare dată când încercați să instalați o aplicație nouă pe telefon (sau tabletă). În acest fel, toate programele malware și elementele nedorite vor fi blocate „în mugur” înainte de a putea provoca daune sistemului.

AVG Antivirus

AVG Antivirus

AVG este un nume istoric în sectorul securității IT, nu a putut să nu lanseze un antivirus pentru Android. Aici vorbim aici AVG Antivirus, o aplicație gratuită excelentă care vă permite să eradicați toate cele mai cunoscute amenințări pentru Android, să blocați apelurile nedorite și să îmbunătățiți performanțele dispozitivului pe care este instalat.

A folosi AVG Antivirus pe smartphone sau tabletă, tot ce trebuie să faceți este să descărcați aplicația din Play Store, porniți-l și apăsați butonul Pentru a începe. Apoi, trebuie să alegeți dacă rămâneți cu versiunea gratuită a antivirusului sau treceți la asta pro (pornind de la 1,99 euro / lună sau 11,88 euro / an), care nu include reclame banner și oferă funcții suplimentare, precum blocarea aplicațiilor și un VPN.

Odată ce voința de a utiliza versiunea gratuită a fost confirmată, apăsați butonul scanda prezent în ecranul principal al aplicației, pentru a începe prima scanare antimalware a sistemului. Operația ar trebui să dureze doar câteva minute.

După scanarea telefonului (sau tabletei), vă puteți distra descoperind celelalte funcții AVG Antivirus, pe care le puteți găsi pe ecranul de start, chiar sub butonul scandasau apăsând pe pictograma ☰ pe care o găsiți în partea de sus. În lista de funcții suplimentare disponibile, veți găsi atât instrumente gratuite, cât și plătite, accesibile doar dacă aveți un cont Pro activ.

Avira Antivirus Security

Avira Antivirus Security

Avira Antivirus Security este un alt antivirus celebru din mediul PC care a reușit să se stabilească și pe Android. Datorită versiunii sale de bază gratuite, puteți efectua o scanare în timp real a sistemului, pentru a analiza toate aplicațiile instalate pe telefonul (sau tableta) și pentru a identifica potențialele amenințări.

După instalarea Avira pe dispozitivul dvs. prin intermediul Play Store, apăsați butonul accepta, pentru a ajunge imediat pe ecranul de start al aplicației. Pentru a începe o scanare, apoi apăsați butonul Scanare inteligentă pe care o găsești chiar în centrul ecranului. În câteva momente, procesul va fi efectuat, returnând rezultatul analizei.

În zona de mai jos, însă, există toate instrumentele pe care le puteți utiliza pentru a extinde sistemul de protecție al dispozitivului dumneavoastră. Atât funcțiile gratuite, cât și cele plătite vor fi listate (marcate cu eticheta pro). Printre instrumentele gratuite pe care le puteți activa se numără un VPN (cu o limită de 100 MB / zi), controlul de la distanță al dispozitivului, curățarea RAM, controlul permisiunilor acordate aplicațiilor și scanerul de rețea.

Pentru a debloca caracteristicile plătite ale Avira Antivirus Security, vă puteți abona la un abonament la versiune pro antivirus prin plată 8,15 euro / an. Printre funcțiile rezervate utilizatorilor Pro se numără asistență tehnică din partea producătorului, navigare sigură pentru a face cumpărături online și operațiuni bancare online, în deplină siguranță și blocarea aplicațiilor, doar pentru a menționa câteva.

Eset Mobile Security

Eset Mobile Security

Eset Mobile Security este o altă soluție pentru securitatea sistemelor Android născute dintr-o „coastă” a antivirusului corespunzător pentru PC-ul aceleiași companii. Este disponibil într-o versiune de încercare gratuită de o lună, care include toate caracteristicile pentru detectarea de malware și alte funcții. La sfârșitul acestei perioade de evaluare, este necesar să faceți upgrade la versiune premiu cu un cost de 1,99 euro / lună.

După descărcare Eset Mobile Security din Play Store, porniți aplicația și asigurați-vă că este selectată Limba italiană. Apoi alegeți dacă contribuiți la îmbunătățirea software-ului, apăsați butonul pentru încercarea gratuită și introduceți adresa de e-mail pentru a începe imediat să utilizați acest antivirus.

Când operațiunea este finalizată, vi se va afișa ecranul principal din Eset Mobile Security, în care veți găsi toate funcțiile pe care le puteți utiliza pentru a vă proteja smartphone-ul sau tableta Android. Prin apăsarea butonului Verificați dispozitivul, puteți începe scanarea pentru orice amenințări. Prin apăsarea butonului Antivirusîn schimb, puteți activa controale automate, cum ar fi scanarea în timpul încărcării bateriei sau pornirea programată.

În plus, puteți activa alte funcții suplimentare, cum ar fianti-furt, pentru a proteja dispozitivul împotriva furturilor, pierderilor și accesului neautorizat,Phishingul, pentru a vă proteja parolele și datele bancare, blocați aplicațiile, filtrare apel șianaliza rețelei de acasă.

Bitdefender Antivirus Free

Bitdefender Antivirus Free

Bitdefender Antivirus Free este soluția ideală pentru cei care caută un Antivirus Android esențial, rapid și gratuit, care ține sub control aplicațiile instalate pe dispozitiv fără a oferi funcții suplimentare, cum ar fi locația de la distanță sau blocarea apelurilor nedorite.

Pentru a-l instala pe smartphone (sau tabletă), accesați Play Store și apasă butonul instala. Apoi, porniți aplicația și citiți introducerea sau săriți-o, folosind butonul corespunzător. După ce ați făcut acest lucru, acceptați condițiile de utilizare, introduceți marcajul pe caseta corespunzătoare și apăsați butonul continuare.

Pentru a începe o scanare completă a aplicațiilor instalate pe dispozitivul dvs., atingeți butonul Începeți scanarea. Bitdefender va verifica toate aplicațiile de pe Android și, datorită funcției Autopilot, va putea preveni instalarea de noi aplicații care conțin malware sau elemente nedorite.

Pentru o protecție mai completă, suita este disponibilă Bitdefender Mobile Security ce costă 9,99 euro / an și include, de asemenea, funcții pentru protejarea navigării online și localizarea dispozitivului de la distanță, doar pentru a numi câteva.

AhnLab V3 Mobile Security

AhnLab V3 Mobile Security

Deși numele său este mai puțin cunoscut decât cel al Antivirus Android analizat anterior, vă recomand să luați în considerare și dumneavoastră AhnLab V3 Mobile Security că în testele comparative recente, cum ar fi cea a AV-Test, obține rezultate cu adevărat impresionante. În acest moment, încă nu a fost tradusă în italiană, însă eficacitatea și numeroasele sale funcții (antimalware, anti-furt și protecția vieții private) o fac o soluție cu adevărat interesantă.

Pentru instalare AhnLab V3 Mobile Security pe telefonul smartphone (sau pe tabletă), descărcați-l de pe Play Store: este gratuit. Apoi porniți-l, apăsați butonul permite pentru a permite accesul la funcționalitatea dispozitivului, acceptați condițiile sale de utilizare, așezați marcajul pe caseta corespunzătoare și apăsați butonul următor.

În ecranul care se deschide, alegeți dacă includeți și fișiere și foldere (Fișiere și foldere) Și aplicații potențial nedorite (Aplicații potențial nedorite) în scanarea antimalware sau dacă să activați scanarea în cloud (Scanare în cloud). Odată terminat, apăsați butonul Începeți scanarea, pentru a începe prima scanare a dispozitivului.

După ce scanarea este terminată și ecranul principal AhnLab V3 Mobile Security este atins, puteți apăsa butonul located situat în partea stângă sus și accesați toate funcțiile aplicației: Scanare URL pentru a verifica securitatea paginilor web, Consilier de confidențialitate pentru a verifica confidențialitatea aplicațiilor instalate, curățitor pentru a șterge fișierele temporare de pe dispozitiv e Galeria ascunsă pentru a crea o galerie foto privată.

Pentru a efectua analizele ulterioare, pur și simplu apăsați pe formulare Porniți scanarea securității, în ecranul principal al aplicației. În cazul în care doriți să eliminați reclama, puteți achiziționa planul de abonament la prețul de 1,19 euro / lună.

Salvatore Aranzulla

irsafari.com este cel mai citit blogger și popularizator IT din Romania. Cunoscut pentru descoperirea vulnerabilităților pe site-urile Google și Microsoft. Colaborează cu reviste de calculatoare și are grijă de coloana tehnologică a ziarului Il Messaggero. Este fondatorul tecnocloude.it, unul dintre cele treizeci de site-uri cele mai vizitate din Romania, în care răspunde cu ușurință mii de îndoieli IT. A publicat pentru Mondadori și Mondadori Informatica.

Escorte galati

SEO MARKETING

What do you think?

25892 points
Upvote Downvote

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cum să joci Pokemon pe iPhone

Google Takeout: cum funcționează | irsafari.com